Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Estela_ @ 2017 05 26, 20:30)

Estela, domina atsiliepimas apie šį tušą smile.gif

Mano pirkinukai
Alma K balancing toner, esu sužavėta bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Eucerin drekinantis kremas
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 05 30, 23:26)

Kaip naujieji Chanel blizgesiai? fainesni nei senieji?
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 05 30, 20:09)
Dar tebelaukiu. Pagal natas patiko, tai tik pamaciau, kad Ulta turi, tai ir prireike uzsisakyt. Man visos Gioia patinka daugiau maziau, bet ne tiek kad reiketu. Tik pernykste Sun buvo is tu, kur reikejo cia ir dabar turet, na ir si nauja taip skaniai skamba. Ziuresiu kaip bus - tureciau pries savaitgali gaut.

Man kazkuom gal Chanel Tendre primine.. vos vos
Atsakyti
Sumasciau prasitesti ,,Cosmopolitan'' prenumerata lb gera kaina ir gavau dovanu Uoga uoga rinkini, kuri sudaro skaistalai,,Persikute'', paakiu kremas ,,Zalioji gaiva'', ir dveji seseliai: ,,Kibirkstis (svelniai zerinti lasisa (nerandu foto niekur) ir ..Besisypsantis elnias'' ruda grazi spalva.. kadangi kazkada beveik viska norejau ir taip pabandyt, tai neatsilaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 31, 11:44)
Kaip naujieji Chanel blizgesiai? fainesni nei senieji?

Čia iš senų mirksiukas.gif Spalva faina, bet greitai dingsta nuo lūpų.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 06 01, 15:10)
Čia iš senų mirksiukas.gif  Spalva faina, bet greitai dingsta nuo lūpų.

Pasirode foto, kad sepetukas naujas smile.gif
Atsakyti
Ilia moondance uzbaigimo pudra su spf20
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2017 05 30, 20:26)
<p>Kaip Jums tas naujas Gioia? bigsmile.gif</p>

Nu ka, atkeliavo vakar, pasipurskiau ir iskart zinojau, kad keliaus atgal i parduotuve. Bet dar daviau sansa ir siandien pratestavau darkart - nuomone nepasikeite. Visai ne mano kvapas... Man per geliniai, jokio saldumo (vaisinio) neuzuodziu, o ir siaip be jokio cinkelio. amberr minejo, kad jai Chanel Chance Tendre primena, tai bent mano atminty Chanel skaniau kvepia, nors irgi man truksta kazkokio cinkelio. Siaip tokie eiliniai, is tos serijos 'bile supurkst ir kuo greiciau', tai neverti pasilikimo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 birželio 2017 - 17:45
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 06 02, 18:44)
amberr minejo, kad jai Chanel Chance Tendre primena, tai bent mano atminty Chanel skaniau kvepia, nors irgi man truksta kazkokio cinkelio. Siaip tokie eiliniai, is tos serijos 'bile supurkst ir kuo greiciau', tai neverti pasilikimo.  ax.gif

Man irgi daug skaniau Chanel.. bet kazka pan turejo kiek pamenu biggrin.gif o gal tada taip atrode..
Atsakyti
Kadangi Eurovaistineje buvo 40% ir baigineju savo Shu uemura alieju, tai pasiemiau pabandyt Sensilis prausimosi balzama.. turetu patikt manau. Vakare man patinka oda su balzamu, aliejum kazkokiu praust.. smile.gif o gal ir rudens sulauks .. biggrin.gif nes dabar vasara gal nesinores ir vakare riebalo.. turejus Ema hardie.. visai patiko.. noreciau Eve Lom pabandyt kada .. nors dabar galvoju, kad trb man vis gi aliejai labiau prie sirdies, nei balzamai..
Atsakyti
Veido kaukė
Kartojamas kūno šveitiklis
Atsakyti

Lumene CC kremas. Light atspalvis. Jau trečia tubelė

IMG_1901.JPG

Maybelline Colorama Nr. 31

eng_pl_Maybelline-New-York-Colorama-Nail

Splat White Plus

pol_pl_Splat-WHITE-PLUS-100ml-Bezpieczni

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 31, 15:52)
Sumasciau prasitesti ,,Cosmopolitan'' prenumerata lb gera kaina ir gavau dovanu Uoga uoga rinkini, kuri sudaro skaistalai,,Persikute'', paakiu kremas ,,Zalioji gaiva'', ir dveji seseliai: ,,Kibirkstis (svelniai zerinti lasisa (nerandu foto niekur) ir ..Besisypsantis elnias'' ruda grazi spalva.. kadangi kazkada beveik viska norejau ir taip pabandyt, tai neatsilaikiau smile.gif

PATIKSLINU, kad rinkinyje kaip suprantu tik 3 full size produktai.. skaistalo Persikute tik kelios krupos pabandymui.. nors reklamoje neparasyta, kad miniukas.. ziauriai susinervinau.. parasiau i redakcija.. nes realiai tik del tu skaistalu beveik ir pirkau.. ir dar prirekomendavau tiek daug kam.. galetu aiskiai parasyt.. blink.gif Na.. yra kaip yra.. bent jau seseliai, ypac rudos , matines saplvos labai faini..
Atsakyti
Laura Mercier presuota mineraline, spalva "real sand" - nebezinau jau kelinta, nes nieko geriau neatradus kolkas wub.gif
Atsakyti