Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

https://www.google.l...CYz_5Ljy7KujMM:
Atsakyti
Kadangi Akropoliuose jamam. as Eurovaistineje pasiiemiau uz geras kainas lakstine kauke drekinancia, kuria labai isgyre Filorgos atstove ir paakiu kremuka smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 27 gegužės 2017 - 09:32
QUOTE(Estela_ @ 2017 05 26, 21:30)

Nu ir reikejo cia jum uzrodyt.. unsure.gif biggrin.gif ir kaip? cia nauja versija? jaucias kriause? svaros toks?
Atsakyti
YSL '401 rouge vinyle' spalvos lupdazis
Atsakyti
OZ naturals serumas su hialurono rūgštimi.

(Nuotrauka mano).
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 27, 17:43)
Nu ir reikejo cia jum uzrodyt..  unsure.gif  biggrin.gif ir kaip? cia nauja versija? jaucias kriause? svaros toks?

4u.gif Taip jie nauji. Gaivus bet ne švaros , o vaisių kvapas. Nėra laabai saldus. Manau gana daug kam galintis patikti, neįkyrus.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 05 29, 15:38)
4u.gif  Taip jie nauji. Gaivus bet ne švaros , o vaisių kvapas. Nėra laabai saldus. Manau gana daug kam galintis patikti, neįkyrus.

Nes man muskusas ju toks svaros, muilo, geraja prasme.. tai ten to visai ner?
Atsakyti
Giorgio Armani Sky di Gioia, 30ml
Atsakyti

amber - muilą tai aš jaučiu, tokį lengvai salstelėjusį švaros kvapą, muskusas yra, tik prigesintas, bet kvapas tikrai labai gaivus :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 30 gegužės 2017 - 18:28

Kaip Jums tas naujas Gioia? :bigsmile:

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 05 30, 20:26)
<p>Kaip Jums tas naujas Gioia? bigsmile.gif</p>

Dar tebelaukiu. Pagal natas patiko, tai tik pamaciau, kad Ulta turi, tai ir prireike uzsisakyt. Man visos Gioia patinka daugiau maziau, bet ne tiek kad reiketu. Tik pernykste Sun buvo is tu, kur reikejo cia ir dabar turet, na ir si nauja taip skaniai skamba. Ziuresiu kaip bus - tureciau pries savaitgali gaut.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka(šį 30ml miniuką gavau dovanų už pirkinį)
Atsakyti