Keeko kokosu angliukas - galima dantu balinimui naudot arba veido kaukei
Clinique Moisture Surge Supercharged Concentrate
Turėjau Clinique Moisture Surge kremą, labai patiko drėkinimo pojūtis, tai nusprendžiau šią naujieną išbandyt
Clinique City Block Charcoal Cleanser
Kartojamas, pats mylimiausias prausiklis
Clinique City Block Charcoal Mask
Kadangi Paula išgyrė - turiu pabandyt
Ir dovanėlė
Turėjau Clinique Moisture Surge kremą, labai patiko drėkinimo pojūtis, tai nusprendžiau šią naujieną išbandyt
Clinique City Block Charcoal Cleanser
Kartojamas, pats mylimiausias prausiklis
Clinique City Block Charcoal Mask
Kadangi Paula išgyrė - turiu pabandyt
Ir dovanėlė
QUOTE(Vitulka @ 2017 05 17, 09:46)
Aciu! Labai patinka. O ypac, kad nuplauna tusa.
QUOTE(bu_bu @ 2017 05 24, 22:31)
Clinique Moisture Surge Supercharged Concentrate
Kaip tik i si vis ziurineju. domins atsiliepimas
Jus is kur sitas gerybes siuntetes?
QUOTE(amberr. @ 2017 05 24, 07:53)
Oho tu cia paislaidavai as irgi i ta IT CC zvalgaus... nepalieka riebaus veido su tokiu spf?
Lavanila turiu kokosini deo, tai fui man kvapas.. ir nlb laiko.. bet nbu ner ko noret, nes naturalus..
Kaip tau piestuas lupu? Kaip kremas Guinot? Turiu paakiu kauke, tia lb.. faina.. Ar bandei jau Oskia prausikli? irgi juo gundaus.. lb jau isgirtas
Lavanila turiu kokosini deo, tai fui man kvapas.. ir nlb laiko.. bet nbu ner ko noret, nes naturalus..
Kaip tau piestuas lupu? Kaip kremas Guinot? Turiu paakiu kauke, tia lb.. faina.. Ar bandei jau Oskia prausikli? irgi juo gundaus.. lb jau isgirtas
oj cia dar ne viskas, bet tik 10 nuotrauku vienu metu leidzia ikelti bet cia paskutiniu 2-3 menesiu pirkiniai, jau isbandyti. IT nepalieka tikrai riebaus veido, as kazkada turejau Clinique CC tai jerguteliau Ziauriai nepatiko, kaip koki riebala ant veido teptis. Sitas visiskai ne toks.
Lavanila deziko kvapas ir man ne kazka Tikejaus geresnio tikrai, bet nera labai ikyrus, nes as dabar itin jautri kvapams, bet naudot galiu. As dabar kai , tai tik naturalius ir naudoju, tai kaip naturalus, sakyciau, dar visai neblogai laiko
Tas piestukas lupu tai fainas, bet nezinau ar antra karta kartociau, tikrai galima kazka ir pigiau rasti su tokiu paciu rezultatu, nebent noris prabangiau
Guinot kremas man ziauriai patinka, tikrai kartosiu pabaigus. Mano oda misri, vietomis i sausuma pasidarius nestumo metu, tai sitas kremas tobulas - gerai drekina, bet nepalieka riebumo jausmo, oda tokia minksta, sveika atrodo.
Oskia bandziau pora kartu, bet pasiliksiu ji rudeniui/ziemai, nes jis palieka kazka ant veido, toks tikrai drekinantis pasirode, misriaodems ir sausiaodems manau labai patiktu. Zodziu, tikrai nenuvyle, as irgi daug pagyru apie ji buvau girdejus. Bet dabar ODOS 5proc naudoju vasarai.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 05 24, 17:33)
Oribe 'bright blonde' sampunas ir kondicionierius
OPI 'my private jet' nagu lakas
Origins 'out of trouble' kaukes vienkartine pakuote (realiai 2 kartam uztenka tikrai)
Pacifica veido prausiklis - uzsikabinau atn sios firmos prausikliu, kolkas visi bandyti labai patinka
OPI 'my private jet' nagu lakas
Origins 'out of trouble' kaukes vienkartine pakuote (realiai 2 kartam uztenka tikrai)
Pacifica veido prausiklis - uzsikabinau atn sios firmos prausikliu, kolkas visi bandyti labai patinka
Kur Oribe nuolaida gal radote? Produktai tik dažytiems plaukams?
QUOTE(Rocco @ 2017 05 25, 10:51)
oj cia dar ne viskas, bet tik 10 nuotrauku vienu metu leidzia ikelti bet cia paskutiniu 2-3 menesiu pirkiniai, jau isbandyti. IT nepalieka tikrai riebaus veido, as kazkada turejau Clinique CC tai jerguteliau Ziauriai nepatiko, kaip koki riebala ant veido teptis. Sitas visiskai ne toks.
Lavanila deziko kvapas ir man ne kazka Tikejaus geresnio tikrai, bet nera labai ikyrus, nes as dabar itin jautri kvapams, bet naudot galiu. As dabar kai , tai tik naturalius ir naudoju, tai kaip naturalus, sakyciau, dar visai neblogai laiko
Tas piestukas lupu tai fainas, bet nezinau ar antra karta kartociau, tikrai galima kazka ir pigiau rasti su tokiu paciu rezultatu, nebent noris prabangiau
Guinot kremas man ziauriai patinka, tikrai kartosiu pabaigus. Mano oda misri, vietomis i sausuma pasidarius nestumo metu, tai sitas kremas tobulas - gerai drekina, bet nepalieka riebumo jausmo, oda tokia minksta, sveika atrodo.
Oskia bandziau pora kartu, bet pasiliksiu ji rudeniui/ziemai, nes jis palieka kazka ant veido, toks tikrai drekinantis pasirode, misriaodems ir sausiaodems manau labai patiktu. Zodziu, tikrai nenuvyle, as irgi daug pagyru apie ji buvau girdejus. Bet dabar ODOS 5proc naudoju vasarai.
Tai prasom dek visas foto!!! aciu uz komentrarus.. gundaus ir as tuo Oskia.. ir Guinot kremu.. dabar uzsimaniau Huda beauty seseliu paletes.. bandau save atkalbet..
QUOTE(Tresor @ 2017 05 25, 08:03)
Kaip tik i si vis ziurineju. domins atsiliepimas
Panaudojus savaitele parasysiu
Koncentrata ir kauke pirkau Douglas.lt, nes turejau 10% nuolaida. Siaip kaikurie Clinique kremai (iskaitant mano pirkta) pas mus pigiau Dovaneles ir is Douglas. O prausikli pirkau per tatpininkes kai saks buvo -20, tai prausiklis su siuntinu gaunas apie 20 eur, kai pas mus virs 30
Zodziu reik ziuret kaikas pas mus pigiau, kaikas brangiau...
Vichy vanduo
[attachment=243650:3337871308612-TSW-150G-main.png]
QUOTE(upyte12 @ 2017 05 25, 12:02)
Kur Oribe nuolaida gal radote? Produktai tik dažytiems plaukams?
Ne, be nuolaidos pirkta. Ebay yra truputi pigiau, bet as nelabai pasitikiu tokius dalykus ten pirkt.
Jei paziuresi Oribe asortimenta, tai ten daug liniju yra. Butent si yra pilkinanti linija.
Dovanos: