Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2017 05 16, 20:38)
O kaip jūs jį naudojate? Vietoj micelinio vandens?

Aš jį naudoju kaip toniką po makiažo nuvalymo ir veido nuprausimo. Labai patinka ir tinka šiam reikalui 4u.gif

Secret Nature veido kaukės.

vartotojo įkelta nuotrauka

(nuotrauka mano).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 17 gegužės 2017 - 07:39
QUOTE(cindy @ 2017 05 16, 19:23)
O kuo jis patinka? Ką daro? 4u.gif

Kainos ir kokybes santykis patinka labai.. nes per nuolaidas eurovaistinej lb gera kaina buna.. smile.gif ko tiketis is toniko.. kad nesausintu, netrauktu odos, jaustusi komfortiskai.. man siuos dalykus jis padaro smile.gif o lastelinis vanduo irgi.. lb atgaibvina oda, atidrekina ja.. pries priemones fainai papurkst, kad geriau gertusi.. pries kaukes.. vasara beleka atsigaivint.. tureus daug metu avene temrini vand, bet lastelinis is sios firmos man labiau prie sirdies.. nors skundes mergaites, kad varva.. nesilaiko kamstis.. man kol kas nepasitaike

Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2017 05 16, 19:38)
O kaip jūs jį naudojate? Vietoj micelinio vandens?

Kls ne man, bet kadangi sunaudojus jau 100 but, tai atsakysiu, jei gaima.. as vietoj toniko.. micelini vand as vis tiek nuvalau.. nes ne visus galima palikt ant odos.. o si tiesiog.. jei tik su vand prausiu veida ryte, su juo prasivalau dar.. po prausimo pervavalu, kad likucius prausiklio pasalint.. arba taip.. pries tepant krema.
Atsakyti
La Roche Posay micelinės putos. Antros.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 05 17, 09:46)
La Roche Posay micelinės putos. Antros.

Ar buna joms nuolaida? Dabar matau 16eur. Kaip tik putu reikia. 4u.gif
Atsakyti

Ar buna joms nuolaida? Dabar matau 16eur. Kaip tik putu reikia. 4u.gif

vaistine.lt 11,60 Eur  :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 17, 08:45)
Kainos ir kokybes santykis patinka labai.. nes per nuolaidas eurovaistinej lb gera kaina buna..  smile.gif ko tiketis is toniko.. kad nesausintu, netrauktu odos, jaustusi komfortiskai.. man siuos dalykus jis padaro  smile.gif o lastelinis vanduo irgi.. lb atgaibvina oda, atidrekina ja.. pries priemones fainai papurkst, kad geriau gertusi.. pries kaukes.. vasara beleka atsigaivint.. tureus daug metu avene temrini vand, bet lastelinis is sios firmos man labiau prie sirdies.. nors skundes mergaites, kad varva.. nesilaiko kamstis.. man kol kas nepasitaike

Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 17 gegužės 2017 - 18:20
Dievuliau tu sventas.. negaliu sustot.. biggrin.gifD Zinant mano meile Kalifornijai turiu turet si grozi.. Benefit Galifornia skaistalus.. ir jei bus orouoste, tai turetu dar atkeliaut dar vieni TF skaistalai Love lust spalva wub.gif
Atsakyti

The Ordinary Matrixyl 10% + HA:

rdn-matrixyl-10pct-ha-30ml.png

The Ordinary Hyaluronic Acid 2 % + B5:

rdn-hyaluronic-acid-2pct-b5-30ml.png

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane:

rdn-100pct-plant-derived-squalane-30ml.p

Atsakyti
[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]

Kur pirkote unsure.gif Man iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 05 19, 14:43)
<p><span>The Ordinary </span><span>Matrixyl 10% + HA:</span></p><p><span>vartotojo įkelta nuotrauka</span>

As sita irgi imsiu sekanti kart.. labai jau isgirtas smile.gif
Atsakyti
[quote=Raselepagegiai,2017 05 19, 14:49]
[quote=Vitulka,2017 05 19, 15:43]
Kur pirkote unsure.gif Man iš deciem.com nedavė atsiskaityti kredito kortele. unsure.gif
[/quote]
Bandykit i banka skambinti, pasirodo jie uzdeda automatiskai apsauga.
Atsakyti

The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane:

labai patinka sis skvalanas , as vakare po hialiurolio pries krema  1lasiuka ant veido (jis labai lengvai sklaidosi) paskirstau, jis toks ,kaip riebalas jauciasi, malonus komforto jausmas po jo , ir ilasinu kelis lasiukus i plauku kremus ir serumus :wub:

Atsakyti