Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Sultry @ 2017 05 09, 20:16)
Feelunique užsakymas. Laukiu atvykstant. Abu dėl SM rekomendacijų rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ta Shisedo vos per plauka Kristianoj vakar nenusipirkau biggrin.gif Bet susimasciau kad noriu stiprios apsaugos, bet be jokiu BB ar CC, tai susiturejau. Bet kokiu atveju bus idomus atsiliepimai... 4u.gif

Ta proga, kad jau ilindau i krautuve garbes rato prasukt, tai tusciom iseit negalejau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 05 10, 15:49)

kur sita geruli pirkot?

AVENE apsauginė emulsija nuo saulės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musetti: 10 gegužės 2017 - 15:28
QUOTE(Musetti @ 2017 05 10, 16:25)
kur sita geruli pirkot?

InHair parduotuvej 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 10 gegužės 2017 - 15:32
QUOTE(Dottie @ 2017 05 10, 12:23)
<p>amber, i mane drasiai tu ;)</p><p>siunciausi is uk, gaunasi siek tiek zaidimas, nes musu bankai ju puslapi skaito kaip fraudulent, todel korteliu nepriima, tad uzsisakant reikia skambinti telefonu, telefonu kortele praeina.</p><p>Taip, siuntimas nepigus, 8gbp, bet taip baisiai nebeskamba, kaip litais biggrin.gif kartais pasilepinu, turiu lush kitchen priklausomybe.</p>

Gerai ax.gif biggrin.gif omg.. geras bigsmile.gif o kiek paskambint kainuoja? Ir dar angliskai kalbet reik? Dzyzus biggrin.gif hm.. tada leido uzsisakyt.. unsure.gif bet tas buvo laabai senai.. Gaila, kad is lt lush dingo.. lbai gaila unsure.gif
Atsakyti
ir man gaila unsure.gif as pradejau uzsakineti pries grubiai pusantru metu.. Kiek kainuoja, nezinau, moku uz telefona visada panasiai tiek pat, o del anglu kalbos problemu neturiu biggrin.gif, suzadetinis anglas, ir darbe kasdien naudojama kalba smile.gif turiu susikurusi paskyra, pasakau el.pasto adresa, jie susiranda mano accounta, nes jei reiktu spellinti adresa, tada jo, kosmaras biggrin.gif uztrunku penkias sesias minutes, o prekes eina apie desimt dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2017 05 10, 17:38)
ir man gaila  unsure.gif as pradejau uzsakineti pries grubiai pusantru metu.. Kiek kainuoja, nezinau, moku uz telefona visada panasiai tiek pat, o del anglu kalbos problemu neturiu  biggrin.gif, suzadetinis anglas, ir darbe kasdien naudojama kalba  smile.gif  turiu susikurusi paskyra, pasakau el.pasto adresa, jie susiranda mano accounta, nes jei reiktu spellinti adresa, tada jo, kosmaras  biggrin.gif uztrunku penkias sesias minutes, o prekes eina apie desimt dienu  4u.gif

Geras 4u.gif nzn kad taip galima.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2017 05 10, 12:23)
<p>amber, i mane drasiai tu ;)</p><p>siunciausi is uk, gaunasi siek tiek zaidimas, nes musu bankai ju puslapi skaito kaip fraudulent, todel korteliu nepriima, tad uzsisakant reikia skambinti telefonu, telefonu kortele praeina.</p><p>Taip, siuntimas nepigus, 8gbp, bet taip baisiai nebeskamba, kaip litais biggrin.gif kartais pasilepinu, turiu lush kitchen priklausomybe.</p>

hm, o nebendėte kokia bankų alternatyva naudotis? Konkrečiai čia aš nesu pirkusi, bet daug ką užsakinėju naudodamasi paysera visa kortele.
Atsakyti
Kiekvienai pažasčiai po vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 05 12, 19:25)
Kiekvienai pažasčiai po vieną biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 05 10, 11:26)
Kokia spalva Clarins emet? As aju antra kart kartoju Rosewood.. nereali spalva..

Būtent po jūsų atsiliepimų ir perku lotuliukas.gif biggrin.gif taip pat Rosewood, nes nu jau taip išgyrėt,kad nesusiturėjau rolleyes.gif
Papildyta:
2 vnt. SAULĖ nenuplaunamas plaukų balzamas su rožių absoliutu ir šilku
Kartojamas, su diiidele nuolaida wub.gif
Atsakyti

Būtent po jūsų atsiliepimų ir perku lotuliukas.gifbiggrin.giftaip pat Rosewood, nes nu jau taip išgyrėt,kad nesusiturėjau rolleyes.gif
Papildyta:
2 vnt. SAULĖ nenuplaunamas plaukų balzamas su rožių absoliutu ir šilku
Kartojamas, su diiidele nuolaida wub.gif
nenuplaunamas-plauku-balzamas-saule-su-r

Kuo taip patinka šis Ambrozijos produktas? :)

Atsakyti
saulyyyte25, patinka, nes labai lengvas, neriebina, skaniai kvepia, puikus purkštukas. Naudoju kasryt (ant sausų plaukų) tam, kad lengviau suvaldyčiau (mano garbanoti) ir po plovimo ant šlapių, tiesiog puoselėjimui biggrin.gif .
Šiuos du gavau pagal lojalumo programą + tuo metu parduotuvė užsidarinėjo (su visam,liko tik e-shop'as), tad buvo nuolaidos, tai už du teko primokėt tik 6 eur, kai be nuolaidų vieno kaina 22 eur blink.gif natai kaip nepirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 13 gegužės 2017 - 17:13