Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as..
D Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama..

QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 12:01)
Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as..
D Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama..

Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)
QUOTE(upyte12 @ 2017 04 28, 15:35)
Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)

Wow
Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius
Jei ne paslaptis, kiek finigu gavosi mazdaug?
As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket

As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket

QUOTE(NORIKA @ 2017 04 28, 18:08)
Wow
Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius

Zinok gavosi 10%, tai 43.20svaro.. siuntimas free uk ir drauge parves.. tai plius pora e siuntimas i mano miesta

Nu zinai nuo isdauzymo tai sukelsi auksciau ir nepasieks, bet nuo sudazymo tai jau nepaslepsi neeeeeeee
Mano kriksto dukra baigia mamuka i bankrota isvaryt, viska sake tempia, traukia, o ka tik rodos vaziavau i kauna su 3-iuoju gimtadieniu sveikint, siemet jau 18-niolika vaziuosim svest. Pas mane atvaziavus visus stalcius prazonduoja, ko man nereikia-viska privatizuoja

QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 11:01)
Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush..
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli 

QUOTE(moocho @ 2017 04 28, 19:47)
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli
brangus, jo...bet - wow
ir labai tiks i pora 

As tikiu.. bet sepeteliai manes taip nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas

Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 20:51)
As tikiu.. bet sepeteliai manes taip nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas
) is naturalaus plauko japonu gamybos.. fainas, bet.. nealpstu naudojant tiek to.. uzteks blusho 

Nereali Tom Ford kosmetika