Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as.. D Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama..
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 12:01)
Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as.. D Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama..
Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)
QUOTE(upyte12 @ 2017 04 28, 15:35)
Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)
Aciu.. nu lb ilgai mane sveikas protas atkalbinejo.. bet siemet pirmoji Mamos diena, kai aa mama, tai galvoju nu kokia proga gali but grazesne pasilepint.. John lewis.. bet i lt nesiuncia.. per tarpininkes nebent ar turit kas parves
Wow Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius
Jei ne paslaptis, kiek finigu gavosi mazdaug?
As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket
As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket
QUOTE(NORIKA @ 2017 04 28, 18:08)
Wow Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius
as jau dabar mastau kur viska reiks slept.. nes jei isdauzys visus mano chanelius, tom fordus ir armanius, tai mane su greituke isves..
Zinok gavosi 10%, tai 43.20svaro.. siuntimas free uk ir drauge parves.. tai plius pora e siuntimas i mano miesta tai tikrai manau neblogai lb.. apie 53e plius minus.. usa 60$.. plius % tarpininkei, siuntimas ir t.t pigmentacija situ blushu nereali (nors girdejau, kad pakeite tekstura, tai nzn.. uk gal dar seni like.. tikiuosi ), tai turetu ilgaaaaaam uztekt..
Nu zinai nuo isdauzymo tai sukelsi auksciau ir nepasieks, bet nuo sudazymo tai jau nepaslepsi neeeeeeee Mano kriksto dukra baigia mamuka i bankrota isvaryt, viska sake tempia, traukia, o ka tik rodos vaziavau i kauna su 3-iuoju gimtadieniu sveikint, siemet jau 18-niolika vaziuosim svest. Pas mane atvaziavus visus stalcius prazonduoja, ko man nereikia-viska privatizuoja
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 11:01)
Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush..
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli brangus, jo...bet - wow ir labai tiks i pora QUOTE(moocho @ 2017 04 28, 19:47)
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli brangus, jo...bet - wow ir labai tiks i pora
As tikiu.. bet sepeteliai manes taip nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas ) is naturalaus plauko japonu gamybos.. fainas, bet.. nealpstu naudojant tiek to.. uzteks blusho
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 20:51)
As tikiu.. bet sepeteliai manes taip nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas ) is naturalaus plauko japonu gamybos.. fainas, bet.. nealpstu naudojant tiek to.. uzteks blusho
Nereali Tom Ford kosmetika ypatingai pudros ir lūpdažiai