Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

2017-03-13150030.jpg

Atsakyti
Refectocil antakių dažai, oksidantas ir pincetas.

vartotojo įkelta nuotrauka
(nuotrauka mano).
Atsakyti
Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as.. biggrin.gifD Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama.. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 12:01)
Siandiena isauso didi diena.. mano sirdyje Kaledos.. supras tik tokios pat ligones kaip as.. biggrin.gifD Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush.. nesusitvardziau pamacius nuolaida JL.. ech.. come to mama..  wub.gif  biggrin.gif

Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)
Atsakyti
QUOTE(upyte12 @ 2017 04 28, 15:35)
Nerealus pirkinys ;-) kur yra nuolaida Tom Ford kosmetikai? ;-)

ax.gif Aciu.. nu lb ilgai mane sveikas protas atkalbinejo.. bet siemet pirmoji Mamos diena, kai aa mama, tai galvoju nu kokia proga gali but grazesne pasilepint.. biggrin.gif John lewis.. bet i lt nesiuncia.. unsure.gif 4u.gif per tarpininkes nebent ar turit kas parves
Atsakyti
Wow wub.gif Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius biggrin.gif
Jei ne paslaptis, kiek finigu gavosi mazdaug?
As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 04 28, 18:08)
Wow  wub.gif Tu to verta, pirk dabar, nes kai mazoji prades "skolintis" kosmetika, turesi slept tokius lobius  biggrin.gif
Jei ne paslaptis, kiek finigu gavosi mazdaug?
As dar su TF pasninkauju, kazkaip nesistoja tiek nemazai uz tokius mazus pirkinukus moket  ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau dabar mastau kur viska reiks slept.. nes jei isdauzys visus mano chanelius, tom fordus ir armanius, tai mane su greituke isves.. biggrin.gif
Zinok gavosi 10%, tai 43.20svaro.. siuntimas free uk ir drauge parves.. tai plius pora e siuntimas i mano miesta smile.gif tai tikrai manau neblogai lb.. apie 53e plius minus.. usa 60$.. plius % tarpininkei, siuntimas ir t.t pigmentacija situ blushu nereali (nors girdejau, kad pakeite tekstura, tai nzn.. uk gal dar seni like.. tikiuosi ), tai turetu ilgaaaaaam uztekt..
Atsakyti
Nu zinai nuo isdauzymo tai sukelsi auksciau ir nepasieks, bet nuo sudazymo tai jau nepaslepsi neeeeeeee lotuliukas.gif Mano kriksto dukra baigia mamuka i bankrota isvaryt, viska sake tempia, traukia, o ka tik rodos vaziavau i kauna su 3-iuoju gimtadieniu sveikint, siemet jau 18-niolika vaziuosim svest. Pas mane atvaziavus visus stalcius prazonduoja, ko man nereikia-viska privatizuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 11:01)
Mano pirmasis TF pirkiys.. ilgai noreti skaistalai Flush..
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli 4u.gif brangus, jo...bet - wow wub.gif ir labai tiks i pora bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2017 04 28, 19:47)
pasidovanokit prie to paties TF skaistalu sepeteli 4u.gif brangus, jo...bet - wow wub.gif ir labai tiks i pora bigsmile.gif

As tikiu.. bet sepeteliai manes taip nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas biggrin.gif ) is naturalaus plauko japonu gamybos.. fainas, bet.. nealpstu naudojant tiek to.. uzteks blusho biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2017 04 28, 20:51)
As tikiu.. bet sepeteliai manes taip  nezavi.. turiu Armani uz 100e(padovanotas biggrin.gif )  is naturalaus plauko japonu gamybos.. fainas, bet.. nealpstu naudojant tiek to.. uzteks blusho  biggrin.gif

Nereali Tom Ford kosmetika wub.gif ypatingai pudros ir lūpdažiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upyte12: 29 balandžio 2017 - 09:42
Atsakyti