As salicilo rugsti irgi uzsisakiau. Kaip suprantu sūnui veiksminga buvo?
06 Organza Miel
ir mažiukas kiekis
Ar patinka? Man ant tokios teksturos bronzeriu greit riebalas uzsideda.. bet pavalau su servietka ir gerai o mano siandienos is iherb kremukas, kuris panasu, kad taps mano holy grail kaip skt.. as sudetyse ne ocen susigaudau, bet ta, kuri tikrai susigaudo lb isgyre sudeti ir akurat.. vienas is tu kremu, kuri panaudojus tikrai matau efekta.. Derma E firming kremukas naudoju nakciai.. p.s DMEA kompleksas ale lb veiksmingas.. kaina beja juokinga
as kartoju ne salicila o matrixyl , is nauju pirkiniu isbandziau tik peeling solution, po tokios koncentracijos rugsciu mano odai reikia keliu dienu,kol atsistato buna sudirgus, as vadinu pasišiaušusi,nei viena krempudra graziai negula, o va po sito dalykelio, ryte jokio diskomforto oda skaisti , lygi,
butent is Ordinari naudoju tik dvi priemone hyaluronic acid ir matrixyla, del matrx, tai jis stimuliouja kalogeno sinteze dermoj, ir tokio akivaizdaus rezultato iskart tikrai nepamatysi,zinau koks jis svarbus norint ilgiau islaikyti oda grazesne, pirksiu ji ir toliau, o hialiuronas irgi savo darba atlieka puikiai, nors dabar nusipirkau is NIOD pabandyti ,aplamai pradejus naudoti Deciem produktus mano oda labai pagrazejo, T zona susinormalizavo, sugertuku kaip ir nebereikia
Kazkaip galvojau bus nepigi Ordinary dalykai, bet ilindau i psl ir vuolia, kainos tai normaliau nei normalios
Iherbe kaip tik nuolaidu truuti duoda, tai griebiau ir as ta Derma e kremuka
The Ordinary pradejau HA seruma, o sandeliuke laukia kremas su HA ir "Buffet" serumas. Kiek esu turejus hialiurono serumu, visi buvo tokie kaip vandenukas, o sis toks tirstesnis, lipnesnis. Po jo noris kremuka greiciau teptis.
Šitą dalyką įsimylėjau Toms, kurios savų antakių mažai turi superinis. Ir fiksuoja visai dienai
foto iš interneto
Glo Minerals Loose Base Powder Foundation Golden Medium 10,5 g.
Įsimylėtas dėl kvapo bandant mėginuką ir spontaniškai nusipirkta didelė pakuotė
ALMA K šveičiamasis muilas kūnui, (4 ml mėginukas)
The Ordinary pradejau HA seruma, o sandeliuke laukia kremas su HA ir "Buffet" serumas. Kiek esu turejus hialiurono serumu, visi buvo tokie kaip vandenukas, o sis toks tirstesnis, lipnesnis. Po jo noris kremuka greiciau teptis.
Nenustebkit, jei truputi pagraus uzsitepus.. keistokas kvapas, bet man nemaiso.. tikiuosi patiks
Mhm.. jis toks lipnesnis.. mano mylimas is amazon kaip vandenukas.. bet dabar gerai reiktu pagalvot kuris labiau patinka
Papildyta:
Nu reiskia reik ir man to matryxil.. nes man ner butinas rezultatas is karto.. svarbiau i ateiti investuot