Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Raselepagegiai @ 2017 04 06, 16:32)
Rasa rankų kremas (Agnės Kuzmickaitės įkvėptas). smile.gif

Man jis labai wub.gif tik kiekis mazas.. bet lb skaniai kvepia ir palieka svytincia oda..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kadangi pamilau The ordinary, pakartotinai uzsisakiau ju hialiurona su B5 ir paakiu seruma su kofeinu (nors tu anu dar net neipusejus) ir pabandyt pasiimiau Buffet seruma (vietoj dabar naudojamo ir baigiamo dvifazio serumuko is Algotherm).
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 04 10, 16:56)
Kadangi pamilau The ordinary, pakartotinai uzsisakiau ju hialiurona su B5 ir paakiu seruma su kofeinu (nors tu anu dar net neipusejus) ir pabandyt pasiimiau Buffet seruma (vietoj dabar naudojamo ir baigiamo dvifazio serumuko is Algotherm).

Domina atsiliepimai apie priemones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 04 10, 20:23)
Domina atsiliepimai apie priemones. 4u.gif

Nu ka.. geros priemones uz juokinga kaina.. bet kokiu atveju pabandyt manau verta, o jei nepatisk, tai tiesiog daugiau nepirksit.. Paakiam man labai patinka.. as dedu poto krema vis tiek.. 30ml, didelis kiekis.. siek tiek lipnokas, bet man netrukdo.. paakiai tokie svytintys su juo atrodo.. patinima nuima, nes su kofeinu. Hyaluronas su B5 irgi lb patinka.. nzn ar labiau negu mano is amazon hialiuronas.. sis The ordinary daug klampesnis toks.. greiciau naudojas.. bet oda lb faina po jo.. o Buffet dar nebandziau biggrin.gif zodziu tikrai verta isbandyt, kad susidaryt savo nuomone 4u.gif as dar pirkau rosehip oil seniau.. ir krema su hyaluronu, bet dar nebandziau
Atsakyti

amberr, buffet seruma as turiu noru sarase - jauciu sekantis bus, nes hialurona jau siek tiek maziau nei puse teturiu (bet naudoju nuo kovo pradzios 1-2 kartus per diena, tai manau taupus). 

O paakiu serumas tau greitai naudojas, kad vel pirkai? Nes irgi nuo kovo naudoju ryte ir vakare, tai gal tik trecdali sunaudojus kolkas.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 04 11, 01:43)
<p>amberr, buffet seruma as turiu noru sarase - jauciu sekantis bus, nes hialurona jau siek tiek maziau nei puse teturiu (bet naudoju nuo kovo pradzios 1-2 kartus per diena, tai manau taupus). </p><p></p><p>O paakiu serumas tau greitai naudojas, kad vel pirkai? Nes irgi nuo kovo naudoju ryte ir vakare, tai gal tik trecdali sunaudojus kolkas.</p>

Zinok naudojas man greit ganetinai tas paakiam, nes jis toks tirstas.. as gera lasa dedu smile.gif
Atsakyti
Amberr, is kur uzsakinejai the ordinary priemones?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2017 04 11, 12:02)
Amberr, is kur uzsakinejai the ordinary priemones?

Is deciem.com 4u.gif
Atsakyti
Black out pore peel - off pack ir minimizing pack veido kaukės.

(nuotraukos skolintos)
Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 11 balandžio 2017 - 19:18
Mojo Spa kuno sveitiklis, kuno kremas ir lupu sveitiklis

Cocofloss dantu siulas kokosinis ir metinis