Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Dr.Hauschka pirkinukai

Koreguojanti pudra
vartotojo įkelta nuotrauka

Intensyvus kremas sausai odai

Plauku ir galvos odos tonikas

Eco lab duso zele
Atsakyti
Kartojamas jau antra karta MAC Instacurl Lash

NOW SOLUTIONS hialuronas
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2017 03 15, 01:28)

Kur pirkote? Kaip patinka? 4u.gif
Papildyta:
3 vnt. (vaistine.lt gera kaina) 4u.gif
Atsakyti
Toks žiauriai malonus daiktas lūpoms
Atsakyti
Ilia 'blossom lady' spalvos lupu kondicionierius su spalva

Malin + Goetz "dark rum" 100ml EDT

ir kruva megineliu + MAC ir Bobbi Brown tusu miniukai gauti su pirkiniais

QUOTE(NORIKA @ 2017 03 22, 11:01)
Kartojamas jau antra karta MAC Instacurl Lash

Turiu wishlist'e ji, bet neisivaizduoju kada prieisiu prie jo per turimus tusu miniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 22 kovo 2017 - 18:05
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 22, 19:05)
Malin + Goetz "dark rum" 100ml EDT

Tu mane i kapus nuvarysi... jei bogu unsure.gif biggrin.gif Reiskias taip.. domina Malin+goetz lupu balzamo miniuko atsiliepimas, jei toks yra ir Eve lom.. kas ten? ju tas balzamas? irgi domins
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2017 03 22, 16:21)
Toks žiauriai malonus daiktas lūpoms

Prasom issamiau.. pan efektas kaip Dior gal to balzamo? bigsmile.gif biggrin.gif nusipirkau 2 plamperius Catrice.. bet.. nenaudoju.. per daug man dilgcioja ir per lipnus kazkokie
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 22, 23:04)
Tu mane i kapus nuvarysi... jei bogu  unsure.gif  biggrin.gif Reiskias taip.. domina Malin+goetz lupu balzamo miniuko atsiliepimas,  jei toks yra ir Eve lom.. kas ten? ju tas balzamas? irgi domins

Butum salia, tai pasidalinciau. Nieko skubaus nera pirkiniuose, tai palaukiu kol geru dovaneliu duoda ir pasidelioju pirkinius tinkamai biggrin.gif

Malin+Goetz prausiklis, kauke ir kremas ten, balzamo nera. Eve Lom ten rescue mask miniukas. Lupoms tik piestukas ir blizgis yra.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2017 03 22, 10:01)
NOW SOLUTIONS hialuronas

Oi sitas man labai patiko.. tikrai kartosiu kada.. tik ganetinai greit baiges smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 22, 22:09)
Butum salia, tai pasidalinciau. Nieko skubaus nera pirkiniuose, tai palaukiu kol geru dovaneliu duoda ir pasidelioju pirkinius tinkamai  biggrin.gif
Malin+Goetz prausiklis, kauke ir kremas ten, balzamo nera. Eve Lom ten rescue mask miniukas. Lupoms tik piestukas ir blizgis yra.

Tai nieka tokio.. tuoj kuriu Boinga ir atskrendu biggrin.gifD tvaju mat .. negaliu.. ramykis tu su tais pirkiniais.. biggrin.gif as noriu kokio balzamo prausimosi... eve lom arba Sunday riley blue ten tas.. jis dar su sveiciamaisiais biski...
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 22, 21:06)
Prasom issamiau.. pan efektas kaip Dior gal to balzamo?  bigsmile.gif  biggrin.gif nusipirkau 2 plamperius Catrice.. bet.. nenaudoju.. per daug man dilgcioja ir per lipnus kazkokie

Šitas be putlinimo efekto ir be dilgčiojimo. Labai malonus drėgnas kaip lūpų balzamas plius duoda labai mielą spalvą. Toks kur gali tamsioje laiptinėje be veidrodžio pasidažyt. Jaučiu greit išsinaudos. Yra testeriai šios limituotos kolekcijos, tai pasibandyk prie progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 03 22, 22:16)
Šitas be putlinimo efekto ir be dilgčiojimo. Labai malonus drėgnas kaip lūpų balzamas plius duoda labai mielą spalvą. Toks kur gali tamsioje laiptinėje be veidrodžio pasidažyt. Jaučiu greit išsinaudos. Yra testeriai šios limituotos kolekcijos, tai pasibandyk prie progos mirksiukas.gif

Sounds good..! 4u.gif bet sveikas protas sako, kad reik sunaudot ka turiu.. vien clarins balzamu 4 nepradeti biggrin.gif
Atsakyti
kazkas prase atsiliepimo apie Rene Lissea linijos produktus, balzamas patinka glotnina mano siurkscius pustis linkusius plaukus , padaro minkstesnius svelnesnius, o apie apsauga karsciui kaip ir netueiu dar nuomones , naudojau tik du kart, tikiuosi plaukus apsaugo, bet pasigedau kosmetinio efekto(zvilgesio, silkinio plauko)turejau as tokia gera priemone, bet purkstukas uzsikimso turbut nesunaudojus ne puses, nepigi , tai kaip ir nekilo ranka pirkt antra karta
Atsakyti
Mano vel kartojami, nors dar vienas ju net nepradetas biggrin.gif bet tokiai ligonei kaip as.. shu uemura psl uz 50$ dave 10 meginuku.. dauguma ju miniatiuros ir puiki proga isbandyt likusius produktus.. ir plius ju aliejum limited leidimo nuolaida 15%.. tai negalejau susituret:
Shu uemura prausimosi aliejus limited leidimo
ir Shu uemura roziu mistas
Atsakyti