Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Vitulka @ 2017 03 13, 10:44)
</p><p>Clogin putos</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Kaip tau jos ?Turejai kada? As jau antras naudoju.. suuuuuuuper man jos.. ir po gimdymo kaifas buvo..kai salde wub.gif
Atsakyti

Kaip tau jos ?Turejai kada? As jau antras naudoju.. suuuuuuuper man jos.. ir po gimdymo kaifas buvo..kai salde wub.gif

jau antros. Aš jas įsigijau, kai atsirado problemų. Puikiai nuima deginimą, skausmą. Turėtų po gimdymo būt labai gerai, vis pigiau nei Tantum rose :D

Baigusi pirmą flakoną, bandžiau ieškot kitų antibakterinių, bet nelabai sėkmingai. O man reik būtent tokių  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 13, 10:58)

Super putos! Man ir gydytoja po gimdymo jas rekomendavo, labai patinka! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 03 13, 11:10)
Super putos! Man ir gydytoja po gimdymo jas rekomendavo, labai patinka!  bigsmile.gif

Ir taaaaip skaniai kvepia... man kaip gerai prasibezdejus Cartier ,,La panthera'' biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Pacifica sampunas ir kondicionierius - dovanu pridejo kosmetine, Lorac lupu blizgio ir Benefit 'porefessional' miniukus

Herbivore 'rose' veido mistas - kartosiu, nors pirmaji benaudojant sakiau eilinis vandenukas. Na bet pakeiciau nuo tada veido prieziuros rutina, o ir tokius vandenukus purskiu ir palieku (o ne tiesiog kaip toniku nuvalau kaip iki siol darydavau)

Ir kruva su pirkiniu gautu megineliu+miniuku, Foreo Luna Play irgi dave dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 16, 03:01)

Ir kruva su pirkiniu gautu megineliu+miniuku, Foreo Luna Play irgi dave dovanu 4u.gif

Domintų atsiliepimas apie Origins žaliąją kaukę kai jau pabandysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 16, 02:01)

Kur tu cia pirkai, kad tiek dave??? nieko saaaaau... cia per 1k? bigsmile.gif
O as trumpai parasysiu atsiliepima apie The Ordinary hialiurona su B5 ir paakiu seruma su kofeinu.. nes dar kremo ir rosehip aliejaus nebandziau.. nu zinokit tik kelis kart bandxiau, bet as jau jauciu ar patinka ar ne.. tikrai pirksiu dar!!! Serumo paakiam uzteks nzn kiek, nes 1 laso abiem akim ir tada krema tepu.. hialiuronas irgi fainas.. daug tirstesnis nei mano mylimas is amazon.. trb greiciau naudosis, bet lb fainas.. rase kazkas, kad lipnus, bet as nepastebejau.. nu lb patenkinta kainos ir kokybes santykiu
Atsakyti

Domintų atsiliepimas apie Origins žaliąją kaukę kai jau pabandysite 4u.gif

Ten prausiklio meginiai, o Origins kaukes beveik visas bandzius. Man jos patinka.

Kur tu cia pirkai, kad tiek dave??? nieko saaaaau... cia per 1k? bigsmile.gif
O as trumpai parasysiu atsiliepima apie The Ordinary hialiurona su B5 ir paakiu seruma su kofeinu.. nes dar kremo ir rosehip aliejaus nebandziau.. nu zinokit tik kelis kart bandxiau, bet as jau jauciu ar patinka ar ne.. tikrai pirksiu dar!!! Serumo paakiam uzteks nzn kiek, nes 1 laso abiem akim ir tada krema tepu.. hialiuronas irgi fainas.. daug tirstesnis nei mano mylimas is amazon.. trb greiciau naudosis, bet lb fainas.. rase kazkas, kad lipnus, bet as nepastebejau.. nu lb patenkinta kainos ir kokybes santykiu

Cia is Nordstrom. Viena kosmetine su keliais meginiais is kito pirkinio, o visa kita su vienu pirkimu dave. Net bepakuojant viska nejauku nuo kiekio pasidare :) 

o del The Ordinary jauciu as apie hialurono lipnuma rasiau - ant rankos man jis toks pasirode, ypac lyginant su tuo kofeino. Na ir ant veido man jis nera lipnus, bet tikrai ne toks, kad iskart susigere ir isgaravo. Bet as paskui visas kitas priemones tepu ir po visko veidas labai svelnus lieka. Del taupumo, tai ji berods savaite veliau nei glow booster (ji naudoju karta dienoj) pradejau naudot, bet hialurona dukart dienoj tepu tai jau susilygino kiek sunaudojau aboeju... O kofeino paakiu serumas tai turbut amzinas bus, nes tiek mazai tereikia. 

Atsakyti
Oi, Blonde nuotrauką su mėginukais reikia išplatint mūsų Douglas, Kristutėms, Kosmadoms.
Atsakyti

Na cia turbut didziausia kruva meginiu gauta (ir vertingiausia, nes Luna Play $39 siaip, o dar pvz Tata Harper kaukiu miniukai kazkur $40 verti ir aisku kitkas prisideda). Bet tikrai nesiskundziu :)

Siaip pvz Sephora daznai geru miniuku duoda kaip samples (online perkant), parduotuvese galima paprasyt bet kurio produkto meginiu ir padarys vietoj. Tarkim tuso nepirkus jau keli metai, nes pastoviai mini tusai kaip sample pas mane buna, tai as ir ju nespeju naudot. Nors lyginant Sephora cia ir Europoj, tai europine Sephora dosnesne parduotuvej perkant, o cia laabai retai net koki megini ideda. Aisku turbut todel, kad paprastai neturi jie gamintojo meginiu ir juos vietoj padaro is testerio. 

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 16, 14:29)
Cia is Nordstrom. Viena kosmetine su keliais meginiais is kito pirkinio, o visa kita su vienu pirkimu dave. Net bepakuojant viska nejauku nuo kiekio pasidare smile.gif </p><p></p><p>o del The Ordinary jauciu as apie hialurono lipnuma rasiau - ant rankos man jis toks pasirode, ypac lyginant su tuo kofeino. Na ir ant veido man jis nera lipnus, bet tikrai ne toks, kad iskart susigere ir isgaravo. Bet as paskui visas kitas priemones tepu ir po visko veidas labai svelnus lieka. Del taupumo, tai ji berods savaite veliau nei glow booster (ji naudoju karta dienoj) pradejau naudot, bet hialurona dukart dienoj tepu tai jau susilygino kiek sunaudojau aboeju... O kofeino paakiu serumas tai turbut amzinas bus, nes tiek mazai tereikia. </p>

Tai uz kiek ten pirkai? Joofana.. kaip pavydziu.. bet pvz per tarpininkes perkant vargu ar tiek gautum... turbut nedaeitu viskas verysad.gif
Atsakyti