Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Maximoj -40% biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ibero, peiliukams taiko 40proc?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 03 10, 16:42)
Ibero, peiliukams taiko 40proc?

Taip 4u.gif
Atsakyti

[url=http://radikal.ru]2c51f457fcb1.jpg[/url]

[url=http://radikal.ru]cdcde55b5009.jpg[/url]

[url=http://radikal.ru]bb69c8972217.jpg[/url]

Atsakyti
Jau nzn kelintasis... jau nusibodo, atvirai pasakius, bet tinka , patinka, gera kokybe ir kai akcija, tai negaliu neppirkt.. visada sitie du produktai turi but pas mane.. dabar tik pradejau naudot, be tjau turi stovet dar nepradaryti smile.gif Eurovaistineje db 25% ir plius perkant uz 30 ar 40e -10e dar smile.gif
Lastelinis vanduo Institut esthderem ir tonikas
Atsakyti
Amber, o dar -5eur su kodu LEPINU
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 12, 16:43)
Lastelinis vanduo Institut esthderem ir tonikas

Baigėsi vakar mano tonikas, tai užsisakiau ir aš šitus du, kad jau taip giriat, pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 03 12, 17:16)
Amber, o dar -5eur su kodu LEPINU

Nu nafik... unsure.gif nezinojau.. dar nusipirksiu.. i sandeliuka biggrin.gifD
Papildyta:
QUOTE(bu_bu @ 2017 03 12, 17:42)
Baigėsi vakar mano tonikas, tai užsisakiau ir aš šitus du, kad jau taip giriat, pabandysiu biggrin.gif

Nu va as dar uzsisakiau.. tai viso po 2vnt biggrin.gif as ta drekinama vand naudoju kaip tonika, o ta purskala po jo, pries viska ka tepu poto.. t.y pries seruma, krema.. arba pries kauke tepant fainai pasipurkst.. arba tiesiog taip.. nuramint veidui, padrekint.. vasara kaifas.. duag metu naudojau Avene termini... bet sitas man nepakeiciamas.. nzn kas jame yra, bet mano odai lb tinka ir patinka smile.gif o db ka tokios kainos.... tikiuosi patiks ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 12 kovo 2017 - 18:00
QUOTE(amberr. @ 2017 03 12, 19:07)

Nu  va as dar uzsisakiau.. tai viso po 2vnt  biggrin.gif as ta drekinama vand naudoju kaip tonika, o ta purskala po jo, pries viska ka tepu poto.. t.y pries seruma, krema.. arba pries kauke tepant fainai pasipurkst.. arba tiesiog taip.. nuramint veidui, padrekint.. vasara kaifas.. duag metu naudojau Avene termini... bet sitas man nepakeiciamas.. nzn kas jame yra, bet mano odai lb tinka ir patinka  smile.gif o db ka tokios kainos.... tikiuosi patiks ir jums  mirksiukas.gif

Tikiuosi ir aš, pasidalinsiu įspūdžiais biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, kad pasidalinot apie nuolaidas 4u.gif

Uzsisakiau geli siltesniem oram.. dabar naudoju "cream" versija ir labai patenkinta wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 03 12, 23:01)
Aciu, kad pasidalinot apie nuolaidas  4u.gif
Uzsisakiau geli siltesniem oram.. dabar naudoju "cream" versija ir labai patenkinta  wub.gif

As irgi masciau ji kartot, bet susilaikiau kol kas.. smagu, kad patiko.. man gel labai patinka, aplamai tas kremas fainas.. ner ten kazkoks anti aging ar pan, bet dienai toks lengvas super
Atsakyti

Lacalut dantų pasta

lacalut-white2.png

Natura Siberica SPA Snowdrop rankų kremas

odzywczy-krem-do-rak-przebisnieg-75ml.jp

Clogin putos

clogin-intymios-higienos-prausimosi-puto

Atsakyti