Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 06, 23:26)
Laura Mercier 'real sand' spalvos presuota mineraline pudra - jau ntoji
vartotojo įkelta nuotrauka

Kuom taip patinka?
Atsakyti
Šiandienos pirkinukai-

Dr Konopka's drėkinantis kūno kremas

Ecolab sausų\pažeistų plaukų balzamas

Greenland vazelinas n-tasis

Mizon veido kaukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 07 kovo 2017 - 15:49

Viskuo ji man tobula - tiek spalva man tinka, tiek dengiasi gerai, sulygina odos spalva, gerai islieka visa diena, oda tobulai su ja atrodo. Neturiu nei vieno minuso jai. Man tiek biri, tiek kompaktine LM mineralines patinka, bet kompaktine patogiau naudot, t.y. patogiau kai reikia kur nors rankinej nestis ar keliaujant veztis. Begale mineraliniu esu isbandzius ir kolkas apsistojau ties sia ir kitu ne nebenoriu bandyt. 

P.S. Cia atsakymas shemsa apie Laura Mercier mineraline. Per telefona pirmakart nauja SM versija isijungiau ir nematau atsakiau i klausima ar siaip parasiau :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 07 kovo 2017 - 16:54
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 05, 18:22)

Idomu kaip patinka 4u.gif Kazkada turejau ji, tai man nepatiko, nieko geresnio uz 'citrus neroli' detangler'i neradau kolkas.

Kol kas labai sužavėta, sušvelnino, suglotnino, nedidelio kiekio užtenka,plaukai tiesūs, nesivelia, nors skaičiau, kad jis labai lengvas , bet aš taip nepasakyčiau, ..o kvapas wub.gif

O kaip tas detangleris, ar užtenka jo vieno po plovimo ? 4u.gif

Nusipirkau į kelionę kad nesitempti viso arsenalo dėžučių.. , na ir visai neblogai jis man pakontūruoja bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2017 03 07, 16:49)
Greenland vazelinas n-tasis

Kur perkat? Kiek kainuoja? ir kuom patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 03 08, 21:22)
Kol kas labai sužavėta, sušvelnino, suglotnino, nedidelio kiekio užtenka,plaukai tiesūs, nesivelia,  nors skaičiau, kad jis labai lengvas , bet aš taip nepasakyčiau, ..o kvapas  wub.gif

O kaip tas detangleris, ar užtenka jo vieno po plovimo ?  4u.gif

Kiek pamenu tas pienelis man lipino plauka, nepasiteisino. O vat detangler'i jau turbut kokius 4-5 metus naudoju, jei ne ilgiau. Vis pabandau ka nors kito ir vistiek prie jo griztu. Mano plaukai sviesinti, plonyciai, bet jis man neapsunkina plauku ir puikiai padrekina. Praktiskai ne nebeieskau nieko naujo plaukams, nes po plovimo dregnus visus plaukus purskiu Giovanni 'vitapro fusion' purskalu ir galus sutepu JMO detangler'iu. Siaip man kitos JMO plauku priemones nepatiko ar netiko, bet detangler'is pasiteisino.
Atsakyti
Caudalie VineActiv Try Me Box (serumas, kremas, paakiu kremas ir aliejukas), 2vnt

Marc Jacobs 'slow burn' spalvos lupdazio miniukas

Bite Beauty 'pastille' spalvos lupdazio miniukas

Givenchy 'noir couture 4 in 1' tuso miniukas, 2vnt

Origins kaukes miniukas (30ml)

Native 'coconut vanilla' dezodorantas
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 08, 20:35)
Kur perkat? Kiek kainuoja? ir kuom patinka? 4u.gif

Eurokos, be nuolaidu 4.39 berods, o patinka del to, kad yra neriebus, nelipnus, kito net neieskau mirksiukas.gif

Dr.Konopka's nauji pirkinukai -ranku kremas sausai odai ir sampunas

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 08, 22:38)

Givenchy 'noir couture 4 in 1' tuso miniukas, 2vnt

Idomi nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2017 03 09, 19:44)
Eurokos, be nuolaidu 4.39 berods, o patinka del to, kad yra neriebus, nelipnus, kito net neieskau  mirksiukas.gif

Nusipirkau kiek anksčiau suviliotą gerų atsiliepimų čia, bet padėtas į šoną, nes skonis bjaurus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 09 kovo 2017 - 21:59
QUOTE(cindy @ 2017 03 09, 21:59)
Nusipirkau kiek anksčiau suviliotą gerų atsiliepimų čia, bet padėtas į šoną, nes skonis bjaurus unsure.gif

Na va verysad.gif o man skonis kaip tik nieko. Man L'occitane, Eucerin vazelinu buvo nemalonus.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 03 09, 21:50)
Idomi nuomone  4u.gif
[right][snapback]71494981[/snapback][/right]

Kolkas i sandeliuka keliauja. 4u.gif Su tusais pas mane keista draugyste, nes man labai svarbu kaip padazo, kaip atrodo blakstienos, bet tuso nesu pirkus keleta metu (na gal 1-2 per kokius paskutinius 3 metus). Kai pvz Sephora duoda uz rewards ar siaip kaip megini tusu miniukus dalina, tai vis prisirenku tokiu ir naudoju. Keiciu tusa kas kokius 3 menesius, tai ir to miniuko kasdien besidazydama neisnaudoju (neisivaizduoju kaip kitoms pasibaigia pilno kiekio tusas). Na ir aisku negaila negraziai dazancius ismest tokiu atveju. Zodziu, romanas visas gavosi apie tusa biggrin.gif

QUOTE(cindy @ 2017 03 09, 22:59)
[right][snapback]71495132[/snapback][/right]

As po pagyru SM'e nuspirkau 'passion fruit' kvapo Greenland balzama - man visai smagus, kvapas nelabai jauciasi uzsitepus, neerzinantis, pats balzamas gana lengvas. Dar ir forma jo patinka, neiprasta balzamui, bet nezinau ar kartociau, nes noretusi gilesnio/ilgalaikiskesnio drekinimo.
Atsakyti