Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Jolanteleee @ 2017 02 27, 19:06)
O jie siuncia i LT? Kaip su muitais? As jau irgi uzsikabinau uz sios firmos smile.gif

Blyn.. net nesusimasciau del muito.. is kokios jie salies blink.gif biggrin.gif normaliai.. nu tikuosi ok viskas bus
Papildyta:
QUOTE(Tresor @ 2017 02 27, 17:04)
Na merginos uzrodet ir as uzsimaniau siu dalykeliu smile.gif
Dar nebandete?

Nu blyn, kai uz tokia kaina.. tikrai galima pabandyt, bent jau ju bestselerius tuos wub.gif dar negavau as.. parase tik kad issiusta
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 28, 21:06)
Blyn.. net nesusimasciau del muito.. is kokios jie salies  blink.gif  biggrin.gif normaliai.. nu tikuosi ok viskas bus

As kiek skaiciau, lyg Kanadoj jie, ne? unsure.gif Bet gal yra ir europoj smile.gif Lauksim tada ziniu, kaip bus su jusu siunta. Jei viskas ok, griebsiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 02 28, 20:28)
As kiek skaiciau, lyg Kanadoj jie, ne? unsure.gif Bet gal yra ir europoj smile.gif Lauksim tada ziniu, kaip bus su jusu siunta. Jei viskas ok, griebsiu ir as  4u.gif

Jie ofisus turi daug kur, Europai veža iš Anglijos, siuntimas DPD. smile.gif

https://deciem.com/contact
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IzzyLauren: 28 vasario 2017 - 22:13
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 02 27, 19:06)
O jie siuncia i LT? Kaip su muitais? As jau irgi uzsikabinau uz sios firmos smile.gif

Iš UK siuntė, tai jokiú muitú negavau biggrin.gif
Atsakyti
Pacifica veido prausiklis ir veido kauke - nu nereikejo man prausiklio dar, tik kaukes, bet pamacius naujus produktus neatsilaikiau
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Tresor @ 2017 02 27, 17:15)
Lauksiu jusu ispudziu smile.gif
ieskau kaip tik serumo kazkokio.

Gavau siandien, bet isbandziau tik ant rankos paakiu ir veido serumus, kremas kolkas i sandeliuka kol subaigsiu dabar naudojama miniuka. Siaip kazkokius rimtesnius ispudzius uz savaites dvieju galima bus rasyt.

Abi priemones bekvapes beveik, na kvapas toks naturalus ir labai silpnas. Nors "Hyaluronic Acid 2% + B5" serumas tai man iskart hialuronu pakvipo - jau senokai tiesa sakant hialurono seruma esu naudojus, bet si pauoscius iskart atsiminiau ta kvapa. Bet tikrai tikrai nera stiprus jis. Ant rankos greitai susigere, lengvas, bet jautesi svelnumas. "Caffeine Solution 5% + EGCG" paakiu serumas labai lengvas, toks kaip vandenukas, jautesi svelnumas ant rankos, bet daug maziau nei hialurono. Manau ir paakiam bus jis kaip grynas serumas, t.y. vistiek reikia kazkokio kremo ant virsaus. Pvz Drunk Elephant mano turimas paakiu serumas yra kaip lengvas kremas, papildomo drekinimo man nereikia.

O siaip jei pirkciau viena universalesni seruma, tai rinkciausi 'the buffet' is The Ordinary. Na yra jis jau noru sarase kaip ir dar keletas priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2017 02 28, 23:04)

Aciu die.. jau viena kart muita susimokejau is iherb biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IzzyLauren @ 2017 02 28, 23:04)

Oi aciu, dabar jau ramiai einu kraut kasiko smile.gif
Atsakyti
Kiehl's 'Rare Earth' veido kauke
Atsakyti

ir 2vnt
Atsakyti

Atsakyti
Tik pasakiau draugui, kad kolkas susilaikysiu nuo lupu priemoniu pirkimo ir pirksiu tik kai isnaudosiu 1-2 is turimu.... ax.gif

Benefit 'they're real' lupu priemones miniukas, spalva 'lusty rose'

Dior 'addict lacquer stick' lupdaziai, spalvos '677 Indie Rose' ir '877 Turn Me Dior'

QUOTE(Estela_ @ 2017 03 05, 10:16)

Idomu kaip patinka 4u.gif Kazkada turejau ji, tai man nepatiko, nieko geresnio uz 'citrus neroli' detangler'i neradau kolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 05 kovo 2017 - 18:23
Laura Mercier 'real sand' spalvos presuota mineraline pudra - jau ntoji

Cocokind roziu vandens tonikas

Body Prescriptions pedu kaukes, 3vnt pakuote
Atsakyti