Pacifica veido prausiklis ir veido kauke - nu nereikejo man prausiklio dar, tik kaukes, bet pamacius naujus produktus neatsilaikiau
QUOTE(Tresor @ 2017 02 27, 17:15)
Lauksiu jusu ispudziu
ieskau kaip tik serumo kazkokio.
Gavau siandien, bet isbandziau tik ant rankos paakiu ir veido serumus, kremas kolkas i sandeliuka kol subaigsiu dabar naudojama miniuka. Siaip kazkokius rimtesnius ispudzius uz savaites dvieju galima bus rasyt.
Abi priemones bekvapes beveik, na kvapas toks naturalus ir labai silpnas. Nors "Hyaluronic Acid 2% + B5" serumas tai man iskart hialuronu pakvipo - jau senokai tiesa sakant hialurono seruma esu naudojus, bet si pauoscius iskart atsiminiau ta kvapa. Bet tikrai tikrai nera stiprus jis. Ant rankos greitai susigere, lengvas, bet jautesi svelnumas. "Caffeine Solution 5% + EGCG" paakiu serumas labai lengvas, toks kaip vandenukas, jautesi svelnumas ant rankos, bet daug maziau nei hialurono. Manau ir paakiam bus jis kaip grynas serumas, t.y. vistiek reikia kazkokio kremo ant virsaus. Pvz Drunk Elephant mano turimas paakiu serumas yra kaip lengvas kremas, papildomo drekinimo man nereikia.
O siaip jei pirkciau viena universalesni seruma, tai rinkciausi 'the buffet' is The Ordinary. Na yra jis jau noru sarase kaip ir dar keletas priemoniu.