Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(amberr. @ 2017 02 24, 20:59)
Prasiauciau Ordinary  bigsmile.gif pazesim kas cia per stebuklas uz tokia kaina:
Paakiu serumas

Domins kaip šis su kofeinu smile.gif Aš ir visko prisisiuntus, kolkas viskas labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
veido garintuvas + ranksluosteliu sildytuvas
vartotojo įkelta nuotrauka

Kiehl's 'cactus flower & tibetan ginseng' drekinantis purskalas veidui, 75ml
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 24, 21:23)
Domins kaip šis su kofeinu smile.gif Aš ir visko prisisiuntus, kolkas viskas labai patinka biggrin.gif

Kas labiausiai? Gal galima placiau.. ok, parasysiu.. planuoju ji naudot pries krema paakiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 24, 23:48)
Kas labiausiai? Gal galima placiau.. ok, parasysiu.. planuoju ji naudot pries krema paakiam  smile.gif

Labiausiai patinka šitas SERUMAS.
Ir šitos RŪGŠTYS. Po jų veidas kaip aksomas wub.gif

Mano paskutiniai iš Ulta bigsmile.gif

Atsakyti

Ošisaliejus kartojamas ir manaukartosiu dar ne kartą wub.gif
Atsakyti
ODA AKTYVUSIS PRAUSIKLIS SU GLIKOLIO RŪGŠTIMI 7% 200ML

ODA REGENERUOJAMASIS KREMAS NUO SPUOGŲ 50ML

ODA HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS 30ML
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 24, 21:59)
Prasiauciau Ordinary  bigsmile.gif pazesim kas cia per stebuklas uz tokia kaina:

Na merginos uzrodet ir as uzsimaniau siu dalykeliu smile.gif
Dar nebandete?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 02 27, 17:04)
Na merginos uzrodet ir as uzsimaniau siu dalykeliu smile.gif
Dar nebandete?

Online geri atsiliepimai apie sia firma, o siaip uzversti uzsakymais jie - man rase, kad gali iki 10 dienu issiuntimas uztrukt, t.y. tik suruost ir issiust. man uztruko 5 dienas kol issiunte, o ryt jau tureciau pagaliau gaut.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 27, 18:12)
Online geri atsiliepimai apie sia firma, o siaip uzversti uzsakymais jie - man rase, kad gali iki 10 dienu issiuntimas uztrukt, t.y. tik suruost ir issiust. man uztruko 5 dienas kol issiunte, o ryt jau tureciau pagaliau gaut.

Lauksiu jusu ispudziu smile.gif
ieskau kaip tik serumo kazkokio.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 02 27, 17:15)
Lauksiu jusu ispudziu smile.gif
ieskau kaip tik serumo kazkokio.

Man ir užtruko 10 dienú kol išsiuntė, bet po to greit atėjo per DHL smile.gif Labai patenkinta kolkas jais, noriu dar kažká išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 27, 18:10)
Man ir užtruko 10 dienú kol išsiuntė, bet po to greit atėjo per DHL smile.gif Labai patenkinta kolkas jais, noriu dar kažká išbandyti biggrin.gif

O jie i LT siuncia? Kaip su muitu? Mane irgi uzkabinot. Skaitineju atsiliepimus apie prekes smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 27, 18:10)

O jie siuncia i LT? Kaip su muitais? As jau irgi uzsikabinau uz sios firmos smile.gif
Atsakyti

Atsakyti