Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Estela_ @ 2017 02 22, 21:24)

Siandien veizejau i jas.. pirma kart perkat? idomu ar geros..
O mano paskutinai Shu uemura prausimosi aliejus.. turiu miniuka.. nerealus.. daug alieju bandzius, bet sitas.. nebe reikalo ju nr 1 ir Shu uemura roziu mistas smile.gif i gausiu dar 5 miniatiuras.. tai daug produktu pasibandysiu bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
http://www.part.lt/i...d62bcda6943.jpg
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 22, 22:04)

O mano paskutinai Shu uemura prausimosi aliejus.. turiu miniuka.. nerealus.. daug alieju bandzius, bet sitas.. nebe reikalo ju nr 1 ir Shu uemura roziu mistas  smile.gif i gausiu dar 5 miniatiuras.. tai daug produktu pasibandysiu  bigsmile.gif

gal pasidalinsite, kur pirkote? ax.gif gal jam kazkur nuolaidos yra bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 22, 21:04)
Siandien veizejau i jas.. pirma kart perkat? idomu ar geros..
O

Perku antra karta, man geriau veikia nei Rene Furterer kurios dvigubai jei ne 3x brangesnes. Sitos tikrai sustabde slinkima, o ir pakuote didziule, daug ampolyciu. Pries tai pirkau senesne versija, va taip atrodo
http://www.muscleman...ent-_women_.png

Kai pirkau jau sake, kad isimineja is prekybos, tai stai, sita Clinical ir yra atnaujinta ta pati, tikekimes bus tokia pat gera priemone smile.gif
Atsakyti

Domina atsiliepimai  :4u:​ 

sanskrit saponins pasidariau priklausoma nuo pat pirmo karto :D ,viska , ka gamintojas zada ta jis man ir daro, naudoju kas antra diena rytais, is tikro sutraukia poras , ir tai netrumpalaikis poveikis , ipatingai panaudojus kaip kauke , veidas skaistus ,gaivus , lygus, nei viena valomoji, molio kaukes nera man davusios toko efekto-myliu, myliu, galeciau giesmes jam giedot, raso, kad saugot akis, (mano labai jautrios), tai as iskart su vandeniu neplaunu, o nuvalau su dregnu ranksluosteliu, po to nuplaunu ir jokiu problemu, kas turi problemu su veido issipletusiomis poromis -rekomenduoju

cia as apie NIOD sanskrit saponins 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 22 vasario 2017 - 23:24

NIDCKA, gal praleidau- o kur perkat? Jei naudojat kas antra diena, tai kuriam laikui uztenka pakuotes?

Atsakyti

NIDCKA, gal praleidau- o kur perkat? Jei naudojat kas antra diena, tai kuriam laikui uztenka pakuotes?

http://niod.com/prod...t-saponins-90ml

siuntimas nuo 25 Eur nemokamas 

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2017 02 23, 08:35)
<p>NIDCKA, gal praleidau- o kur perkat? Jei naudojat kas antra diena, tai kuriam laikui uztenka pakuotes?</p>

dar tik savaite naudoju, sunku pasakyt, ziurint kiek tepsit, man turbut kokiem 3 men uzteks, gal ilgiau
perku is Deciem 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus ;)

mano paskutinieji:

sitas daiktas suzavejo biggrin.gif labai patogu naudot, konsistencija tirstoka, poveikis liuks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 23 vasario 2017 - 13:09
QUOTE(milaaaa @ 2017 02 22, 22:22)
gal pasidalinsite, kur pirkote? ax.gif gal jam kazkur nuolaidos yra bigsmile.gif

Shuuemura psl usa smile.gif nuolaidu ner.. tik dovanu dave kaip rasiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano paskutiniai
vartotojo įkelta nuotrauka2vnt
vartotojo įkelta nuotraukakartojamas
Gavau dovanų Biowax celofaninę kepurytę ir mėginuką plaukų serumo smile.gif
Atsakyti
Prasiauciau Ordinary bigsmile.gif pazesim kas cia per stebuklas uz tokia kaina:
Paakiu serumas