Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas
Drunk Elephant 'sukari babyfacial' miniukas
Dickinson's hamamelio tonikas
QUOTE(amberr. @ 2017 02 19, 17:13)
Nu zinok viskas ka naudoju baiginejas arba baiges, tai reik papildyt. Plius dar visokiu idomybiu uzmatau, tai irgi norisi.
Bet nieko nedesiu i sandeliuka ateiciai, viskas iskart naudojama bus. Gal tik taip atrodo kai visko prireike vienu metu, bet vienai funkcijai neturiu daugiau ne 2 produktu (pvz po viena veido krema dienai ir vakarui (isvis dabar vakarui naudoju miniuka), seruma viena teturiu ir irgi miniukas, paakiams seruma dienai ir krema nakciai ir tt).
Idomu kaip Tatcha patiks. Esu bandzius ta ryziu pudra, tai vistik grazinau galiausiai - nepatiko terliotis su visu maisymu man ir siaip nebuvo kazko wow naudojant.
Papildyta:
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 08, 19:53)
Domins atsiliepimas
Rasau atsiliepima apie
Drunk Elephant paakiu seruma. Naudoju gera savaite jau, man patinka. Konsistencija kaip lengvo kremo, labai greitai isigeria, taupus (vieno paspaudimo man uztenka paakiams ir truputi ant virsutiniu voku). Drekinimo nera didelio, gana lengvas, bet man uztenka - galbut jei reikia daugiau drekinimo, tai vertetu ant virsaus krema tept, Bet tokiu atveju nezinau ar verta 2 produktus turet - gal geriau tiesiog riebesnis paakiu kremas. Siaip man pasiteisino ir kolkas manau vel pirkciau.