Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Vitulka @ 2017 02 17, 14:14)

Įdomu kaip patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 02 17, 14:14)

Kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 17 vasario 2017 - 21:08
The ordinary:
-Caffeine Solution 5% + EGCG
-Moisturizing Factors + HA
-Hyaluronic Acid 2% + B5

vartotojo įkelta nuotrauka

The Chemistry Brand "Inhibitif Intimate Care" - FOTO

Laidbare 'From Dusk Till Dawn Vitamin C Serum'

Wander Beauty 'glow getter mist'
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 19, 01:54)

biggrin.gif biggrin.gif ale tu irgi ziuriu pasinesei ant skin care.. biggrin.gif idomus bus atsiliepimai..as gavau Tatcha pudra ryziu pagaliau ir toki pieno acid siandien.. bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Herbivore 'moonfruit' balzamas-kremas

Drunk Elephant 'sukari babyfacial' miniukas

Dickinson's hamamelio tonikas

QUOTE(amberr. @ 2017 02 19, 17:13)
biggrin.gif  biggrin.gif ale tu irgi ziuriu pasinesei ant skin care..  biggrin.gif idomus bus atsiliepimai..as gavau Tatcha pudra ryziu pagaliau ir toki pieno acid siandien.. bandysiu bigsmile.gif

Nu zinok viskas ka naudoju baiginejas arba baiges, tai reik papildyt. Plius dar visokiu idomybiu uzmatau, tai irgi norisi. ax.gif Bet nieko nedesiu i sandeliuka ateiciai, viskas iskart naudojama bus. Gal tik taip atrodo kai visko prireike vienu metu, bet vienai funkcijai neturiu daugiau ne 2 produktu (pvz po viena veido krema dienai ir vakarui (isvis dabar vakarui naudoju miniuka), seruma viena teturiu ir irgi miniukas, paakiams seruma dienai ir krema nakciai ir tt). 4u.gif

Idomu kaip Tatcha patiks. Esu bandzius ta ryziu pudra, tai vistik grazinau galiausiai - nepatiko terliotis su visu maisymu man ir siaip nebuvo kazko wow naudojant.
Papildyta:
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 08, 19:53)
Domins atsiliepimas  bigsmile.gif

Rasau atsiliepima apie Drunk Elephant paakiu seruma. Naudoju gera savaite jau, man patinka. Konsistencija kaip lengvo kremo, labai greitai isigeria, taupus (vieno paspaudimo man uztenka paakiams ir truputi ant virsutiniu voku). Drekinimo nera didelio, gana lengvas, bet man uztenka - galbut jei reikia daugiau drekinimo, tai vertetu ant virsaus krema tept, Bet tokiu atveju nezinau ar verta 2 produktus turet - gal geriau tiesiog riebesnis paakiu kremas. Siaip man pasiteisino ir kolkas manau vel pirkciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 19 vasario 2017 - 20:01

Kur pirkote? 4u.gif

http://deciem.com/:)

Atsakyti
"Schwarzkopf Essence Ultime Frizz Control" šampūnas.

"L'OREAL EverPure" drėkinantis kondicionierius.

"Fructis Ends Plumper" serumas.

"Neutrogena Healthy Skin" naktinis kremas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 vasario 2017 - 22:19
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 19, 21:06)
Idomu kaip Tatcha patiks. Esu bandzius ta ryziu pudra, tai vistik grazinau galiausiai - nepatiko terliotis su visu maisymu man ir siaip nebuvo kazko wow naudojant.

As pirkau butent Indigo versija.. jautresnei odai kaip suprantu..isbandziau.. ka as zn biggrin.gif sunku po 1k pasakyt.. oda svelni liko, sulygintos spalvos tokia.. tikrai paraminta.. biski issigandau, kad panaudotas produktas.. nes pirkau amazone uz 45$, kai sephoroj 65$.. tai kazkaip.. bet ipakuota lyg normaliai buvo unsure.gif nu.. nzn ar pilnos kainos vertas produktas, reik daugiau panaudot..gal agresyvesnio tikejaus, bet jis ne tam skirtas.. man pati to produkto istorija faina.. kad geishos naudojo ir t.t pakuote grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 02 19, 23:10)

"Neutrogena Healthy Skin" naktinis kremas.

Domins atsiliepimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 19, 23:37)
Domins atsiliepimas  4u.gif

Jau nepirmąkart perkamas, bet šįkart tiesiai iš parduotuvės JAV biggrin.gif. Patinka, kad retinolis minkština, stipriai drėkina odą, ją atnaujina, "užgydo" spuogelius, šviesina dėmeles ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir dar keletas biggrin.gif

Hylamide 'glow booster'

Pacifica 'well conditioned'
Atsakyti

Atsakyti