Guinot paakiu kauke.. uzbaigiau Algotherm, tai sakau sita pabandysiu
QUOTE(delamorte @ 2017 02 05, 18:26)
Papasakokit kokie įspūdžiai
----
Mano paskutinis pirkinys- įpatingai sunkiai ieškotas ir rastas Givenchy Rouge Interdit Satin Lipstick Marble Rouge
----
Mano paskutinis pirkinys- įpatingai sunkiai ieškotas ir rastas Givenchy Rouge Interdit Satin Lipstick Marble Rouge
Kol kas labai patinka, veidas švarutėlis po prausimosi, su miceliniu nebelieka ką valyti Pabandžiau ir šveitimo šepetėlį tai patiko visai bet jau toks šiurkštokas, dažnai nenaudosiu. Patinka, kad galiu rinktis iš kelių šepetėlių, kokio valymo tą dieną noriu. Priekaištų šiam prietaisui neturiu.
----
Koks lūpdažis Kaip Jums jis?
QUOTE(amberr. @ 2017 02 11, 21:36)
ir kaip? Ae gali palygint su Algotherm? Aš nežinau ką daryt kad ją pribaigt, 2xsavaitėj naudoju ir vis tiek dar turiu
QUOTE(Terezza @ 2017 02 10, 18:52)
<p>Prasinešiau Deciem:</p>
<p> </p>
<p> [attachment=239754:ff.JPG][attachment=239755:hv.JPG][attachment=239756:NE.JPG]</p>
<p> </p>
<p> [attachment=239754:ff.JPG][attachment=239755:hv.JPG][attachment=239756:NE.JPG]</p>
nerodo jusu prasinesimu nei naujoj nei senojoj forumo versijose
nerodo jusu prasinesimu nei naujoj nei senojoj forumo versijose
Vakar rodė. Šiandien ir pati nebematau.
Pirkau NIOD hydration vaccine, fractioned eye contour concentrate ir neck elasticity catalyst.
Dar the Ordinary natural moisturising factors +HA.
Pasilepinau
Ysl lupdazis su vardu (nickname, taip mane draugai vadina)
Nuotrauka mano.
Ysl lupdazis su vardu (nickname, taip mane draugai vadina)
Nuotrauka mano.
QUOTE(Terezza @ 2017 02 12, 10:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="NIDCKA" data-cid="71434434" data-time="1486894319"><div><p>nerodo jusu prasinesimu nei naujoj nei senojoj forumo versijose </p></div></blockquote><p></p><p>Vakar rodė. Šiandien ir pati nebematau. </p><p>Pirkau NIOD hydration vaccine, fractioned eye contour concentrate ir neck elasticity catalyst.</p><p>Dar the Ordinary natural moisturising factors +HA.</p>
kai jau susidelios yspudziai, prasom parasyti apie eye, neck ir factors pati naudoju vaccine - kaip ir smagus tepaliukas, bet turbut nekartosiu, nebent pabaigus pasijaustu jo trukumas
QUOTE(Malena @ 2017 02 11, 23:16)
ir kaip? Ae gali palygint su Algotherm? Aš nežinau ką daryt kad ją pribaigt, 2xsavaitėj naudoju ir vis tiek dar turiu
Naudot reguliariai ir po daugiau tept dar negavau.. parasysiu
JMO pienelis
Dr. Hauschka skaistalai
Dr. Hauschka šešėlių paletė
Dr. Hauschka šepetėlis skaistalams (nepatiko, kietas, negražiai dengiasi)
Coslys intim. prausiklis
Logona pienelis kūnui su medetkom
Viskas, išskyrus Coslys, su 40 proc. nuolaida.
Algenist 'splash' purskalas (drekina, atgaivina ir tuo paciu setting spray funkcija atlieka)
Andalou mini plauku kauke - pagal aprasyma vienkartine, bet man kitos rusies tokio dydzio kaukes netaupiem 3 kartam uzteko
La Chatelaine 6 ranku kremukai
Sephora konturavimo sepeteliai
Andalou mini plauku kauke - pagal aprasyma vienkartine, bet man kitos rusies tokio dydzio kaukes netaupiem 3 kartam uzteko
La Chatelaine 6 ranku kremukai
Sephora konturavimo sepeteliai
Chanel kompaktinė
Artdeco lūpų aliejus