Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

100% Pure 'long last brows' antakiu priemone, spalva 'blonde' (antra is desines) - jau n sunaudojus sios firmos kitu antakiu priemoniu, tai ziuresiu kaip si naujiena bus
vartotojo įkelta nuotrauka

Greenland lupu balzamas

Bobbi Brown 'sandwash pink' lupu dazu miniukas:

Tarte skaistalu + blizgio mini rinkinukas:

Denman D80M plauku sepetys:

QUOTE(amberr. @ 2017 02 05, 18:56)
Ir labai isgirtas Tata Harper Restorative eye cream paakiu kremas

Idomus atsiliepimai - pati svarstau apie si kaip varianta sekanciam akiu kremui. Gyvai nemaciau jo, tik Tata Harper Illiminating paakiu krema, kuris nepatiko, nes su spalva yra.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 08, 02:37)
Idomus atsiliepimai - pati svarstau apie si kaip varianta sekanciam akiu kremui. Gyvai nemaciau jo, tik Tata Harper Illiminating paakiu krema, kuris nepatiko, nes su spalva yra.

Butinai parasysiu, kai gausiu ir isbandysiu.. nu jis tipo geriausias is to ka turi Tata.. kaip ir .. ziuresim.. dar is Skinseuticuls AOX gel naudoju.. kaitaliosiu skirtingus dienai/vakarui.. sita jau 2k perku.. superinis jis man..Koks fainas Tarte rinkinukas bigsmile.gif
Atsakyti
Drunk Elephant paakiu serumas:
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 08, 19:40)
Drunk Elephant paakiu serumas:

Domins atsiliepimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 08 vasario 2017 - 18:54
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 08, 19:53)
Domins atsiliepimas  bigsmile.gif

I mani bigsmile.gif nu labai jau mane tas ,,girtas dramblys '' vilioja.. bet kainos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 08, 19:53)
Domins atsiliepimas  bigsmile.gif

QUOTE(amberr. @ 2017 02 08, 19:54)
I mani  bigsmile.gif nu labai jau mane tas ,,girtas dramblys '' vilioja.. bet kainos..  unsure.gif

Parasysiu isbandzius - katik uzsisakiau, tai savaitgali jau naudot pradesiu. Nors esu ant rankos bandzius ir visai patiko, toks lengvas, bet drekinantis pasirode.

amberr, kainos didokos, bet na tas pats Skinceuticals ar Tata Harper tom paciom kainom 4u.gif Sephora turi visokiu geru rinkinuku, kur tikrai nesikandzioja kaina isbandyt - pvz dabar naudoju C seruma ir drekinancia zele is mini rinkinuko, tai jau ketvirta savaite prasidejo, o serumo tebeturiu (geli pabaigiau praeita savaite). atrodo tik po 8ml, bet uzteko ilgiau nei planavau, o naudojau rytais (3-4 paspaudimai serumo ir 4-5 gelio). O siaip daugka DE firmos bandzius arba tik ant rankos issibandzius, tai man tikrai patiko. Ne stebuklas, bet smagus produktai. Dabar labai noriu Babyfacial isbandyt - tik teks palaukt, nes Sunday Riley naudoju ir pabaigos nematau (DE Babyfacial nerekomenduoja su retinolio produktais naudot) ir dar siaip visokiu kaukyciu pilna namie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 08 vasario 2017 - 19:03
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 02 08, 19:59)
amberr, kainos didokos, bet na tas pats Skinceuticals ar Tata Harper tom paciom kainom 4u.gif Sephora turi visokiu geru rinkinuku, kur tikrai nesikandzioja kaina isbandyt - pvz dabar naudoju C seruma ir drekinancia zele is mini rinkinuko, tai jau ketvirta savaite prasidejo, o serumo tebeturiu (geli pabaigiau praeita savaite). atrodo tik po 8ml, bet uzteko ilgiau nei planavau, o naudojau rytais (3-4 paspaudimai serumo ir 4-5 gelio). O siaip daugka DE firmos bandzius arba tik ant rankos issibandzius, tai man tikrai patiko. Ne stebuklas, bet smagus produktai. Dabar labai noriu Babyfacial isbandyt - tik teks palaukt, nes Sunday Riley naudoju ir pabaigos nematau (DE Babyfacial nerekomenduoja su retinolio produktais naudot) ir dar siaip visokiu kaukyciu pilna namie...

As Skinceuticals ta paakiam is amazon buvau radus gera kaina, tai ten ir pirkau abu kartus.. 55-60$ lyg tai.. Tata Harper brangiau gaunas.. as pirkau is cultbeauty is uk.. bet dave 15%.. cia po pirmo apsipirkimo duoda tokia nuolaida, tai lb apsimokejo.. kaip DE C serumas tas? Vertas kainos? man jo pakuote durna.. gal ir gerai galiojimo atzvilgiu, bet jauciu daug lieka ten..
Atsakyti

10552422-1345047422-950061.jpg

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 02 09, 12:52)
As Skinceuticals ta paakiam is amazon buvau radus gera kaina, tai ten ir pirkau abu kartus.. 55-60$ lyg tai.. Tata Harper brangiau gaunas.. as pirkau is cultbeauty is uk.. bet dave 15%.. cia po pirmo apsipirkimo duoda tokia nuolaida, tai lb apsimokejo.. kaip DE C serumas tas? Vertas kainos? man jo pakuote durna.. gal ir gerai galiojimo atzvilgiu, bet jauciu daug lieka ten..

Sunku atsakyt vien apie seruma, nes iki praeitos savaites kartu su geliu naudojau. Mano odai tas rinkinukas patiko ir drekinimo uzteko, oda svelni ir minksta likdavo. Dabar ji su kitu kremu naudoju, tai irgi viskas taip pat. Na teisybes delei ne pirmas mano C serumas, bet nei vienas man kazko labai akivaizdaus nepadare. Is kitos puses ir neturiu kazkokiu dideliu problemu, tai gal normalu, kad nesimato akivaizdziu rezultatu.

Galvojau pilna pakuote DE C serumo pirkt, dar paziurinesiu ir gal koki kita ar kitos firmos C isbandysiu. Gal kazkiek ir norisi stebuklo uz tiek perkant... O kas del pakuotes, tai lyg ta orine (nezinau kaip vadinas), tai viska isstrumia.. Ar klystu ax.gif
Atsakyti
Vicious, kur pirkote Vo5 alieju? Kokie ispudziai? rolleyes.gif
Vitulka, noresiu atsiliepimo apie Clarins. 4u.gif
Pavydziu jums, Ms.Blonde, tokie idomus dauguma produktu atrodo wub.gif
Atsakyti

Prasinešiau Deciem:

[attachment=239754:ff.JPG][attachment=239755:hv.JPG][attachment=239756:NE.JPG]

Atsakyti