Verb 'ghost oil' plauku aliejukas
Ir kaip tau maskuoklis? Man nelabai - pabrėžia visas raukšlytes.
Antras pirkinys plaukų kaukė?Kaip patinka?
maskuoja neblogai, pataškavau visą veidą, kartu taškavau Lumene CC. Tada su šepetėliu ištepliojau. Paakių netepiau. Tai per dieną kartais paliečiant veidą, vakarop buvo nučiupinėtas. Galvojau waterproof sunkiau nusičiupinės. Bet maskuoja ne ką blogiau už Hard candy glamoflauge. Toks pirmas įspūdis. Didelis pliusas, kad 001 tikrai baltaodėms liuks.
Ne, veido valanti kaukė. Patiko, kad uždžiuvo tik po 20 min, kai laikyt reiktų tik 10 min. Norėjau kaukės, kad tinginiui užpuolus nereiktų maišyt. Ir kaina tik 99 ct. Galvojau degutinę pirkt, bet sudėtis visai ne kaip valančios
QUOTE(bu_bu @ 2017 01 22, 21:04)
Kaip Hylamide produkcija patinka?
Aš neseniai tik atradau DECIEM brend'us. Tai pasidariau užsakymą iš The Ordinary
Aš neseniai tik atradau DECIEM brend'us. Tai pasidariau užsakymą iš The Ordinary
mane yra nelabasis apsedes su tuo Deciem, nebegaliu sustot, nei vienu pirkiniu nenusivyliau, rezultatai matosi, smagu naudot,dizainas puikus, nebenorisi nieko kito naudot
pasigirkit, kai gausit
Žiemos vėjų neatlaikančiai odai
ir sudirgusiam skalpui
ir sudirgusiam skalpui
Real Techniques sepeteliu valymo palete
kulnu sveitiklis
kulnu sveitiklis
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 13, 21:10)
Drunk Elephant gelio ir vit C serumo mini rinkunukas
May Lindstrom meginiai: the clean dirt, the problem solver, blue cocoon, honey mud ir the youth dew
May Lindstrom meginiai: the clean dirt, the problem solver, blue cocoon, honey mud ir the youth dew
Domina atsiliepimai.. kiba ta pacia youtubere ziurim :DDD
QUOTE(amberr. @ 2017 01 26, 17:27)
Domina atsiliepimai.. kiba ta pacia youtubere ziurim :DDD
Ta pacia ta pacia 😃 Is tikro May Lindstrom jau kokius metus nusiziurejus, bet neturiu kur gyvai paziuret (kokona tik gyvai esu macius), tai vis susilaikydavau. Bet paziurejus youtube sumasciau, kad gana jau sedet ir laukt ir susiradau kur samples atsisiust galima. O dar kaip tik subaigiau kelias priemones, tai reikejo kazkuo pakeist.
Kolkas po viena karta ML produktus bandziau, tai sunku ka pasakyt. Honey mud patiko, lipnokas, bet nedidelio kiekio visam veidui uzteko. Sample jo tik 1 kartui ir buvo, o kitu 2-4 kartam uzteks. Ant to honey mud tepiau clean dirt, tai siek tiek pagrauze, siltumas jautesi, bet nebuvo nesmagu ar taip, kad praustis begt tektu. Man tik kvapas biski erzino. O siaip laaabai mazai reikejo ir ta tokia mousse konsistencija labai maloni tept. Nusivalius liko veidas kiek raudonas, bet manau normalu. Ant virsaus youth dew ir blue cocoon tepiau. Zinai, kazkaip manes nesuzavejo sie du, bet dar juos bandysiu - jau ta pati vakara atrode, kad atsiranda smulkiu giluminiu spuogiuku. Man aliejai ar sunkus kremai ta kartais padaro. Na bet kita ryta problem solver kauke uzsidejau ir viskas ok. Problem solver irgi smagi, mousse konsistencija gaunasi, mazai reikia.
Siaip viskas labai lengvai nusiplauna-nudziuve clean dirt ir problem solver beveik nubyret nuo veido gali, tai ir plaut nesunku. Bet as visas kaukes dregnu ranksluosteliu nuvalau, tai ir sitas taip-buvo laabai lengva. Ka pirkciau pilno kiekio, tai honey mud ir problem solver (net nebandzius apie siuos du ir masciau ir pasiteisino jie man).
Del alieju, tai pats paciausias visu laiku man yra is Kvapu Namu nerolio eliksyras - noreciau vel, bet kazkada kai paklausiau ar siustu ir kiek kainuotu, tai buvo vos ne tiek pat, kiek jis kainuoja uzsiprase. Siaip progai pasitaikius tikrai ji vel naudosiu.
Na o Drunk Elephant esu parduotuvej ant rankos bandzius jau pries kuri laika, kvapai savotiski, niekas labai tada neuzkabino, bet po youtube sumasciau duot antra sansa. Tai jau turbut kokia gera savaite kaip naudoju ta rinkinuka ryte - dedu seruma, po to geli ir paakiu krema kitos firmos. Ir viskas. Oda grazi, minkstute, drekinimo uztenka. Turiu kitos firmos krema dienai, norejau dar ji tept ant gelio, bet jauciu sunaudosiu taip, nes kolkas viskas ok.
O is DL labai noriu Babyfacial, bet kolkas reikia sunaudot Sunday Riley ir po to dar noruose Herbivore priemones.
Supermamos, gal žinote kur galima nusipirkti šepetėlį veido kaukei užtepti?
QUOTE(Ibero @ 2017 01 27, 13:51)
Is esmes tinka bet koks plokscias pudros sepetelis (na tas toks kaip teptukas), bet as si atradau (dedu pilna linka, nes per tel negaliu kitaip ikelt nuorodos) ir jau i paprasta sepeteli nekeisciau - labai patogu ir susimaisyt juo kauke, tepasi labai patogiai ir patogu prieit aplink nosi ir pan, o ir uzsitepus kauke nelieka jos ant sepetelio (nesugeria sepetelis kaukes). Plius pats sepetelio valymas patogus - nuplauni ir vel galima naudot. Bandziau ivairioms kaukems (lipnesnems, skystesnems, savo maisymo, pirktinems) ir su visomis jis nerealus.
http://m.sephora.com...p;skuId=1742964
QUOTE(Ibero @ 2017 01 27, 12:51)
Body Shope yra pirkti, galit is SM uzsakyti kas pigiau parduoda
http://www.thebodysh...ksesuarai/54410