Ms.Blonde, promise organic ir shiseido turbuj vietoj pirkti?
QUOTE(Dottie @ 2017 01 13, 21:46)
Ms.Blonde, promise organic ir shiseido turbuj vietoj pirkti?
Aha. Promise Organic CVS buna, net nezinau ar kur kitur yra. Kazkada ekstra atveju nusipirkau ir taip patiko, kad dabar beveik nuolat jas turiu. Dar berods 2 kitos sios firmos linijos yra, tai bandziau kitos linijos serveteles (lyg rozine pakuote) ir nepatiko, nevalo taip gerai.
Shiseido maciau isleido ir mazesni vatyciu kieki, kaina irgi perpus mazesne. Pakeiciau jomis seniau naudotus CVS vatos ovalelius - anie labai patikdavo, bet seniai akcija pasitaike, o be akcijos Shiseido keliom vatytem daugiau ir keliais centais pigiau. Esu Shiseido pries daug metu bandzius ir tada nepatiko, bet dabar daviau sansa ir labai patinka. Dar labai Koh Gen Do vatytes smagios (irgi Sephoroj perku), bet ju mazai, kaina nemaza, tai man labai neapsimoka (as kazkur 3-4 vatytes per diena sunaudoju, o jei dar nagus lakuoju...).
QUOTE(Jolanteleee @ 2017 01 13, 00:17)
Kaip sis maskuoklis? Siand kaip tik norejau ji pirkt, bet nezinau kodel nepirkau skaiciau pagyru apie ki, tai galvoju verta pamegint.
As jau antra nusipirkau i sandeliuka. Perku sviesiausia atspalvi, 010 nr. Man jis patinka. Pasviesina paakius, sulygina spalva, ant skruostu turiu raudonus kapiliarus, tai juo irgi pamaskuoju, labai graziai atrodo. Mano oda sausa, patinka tuom, kad nepabrezia odos sausumos ir nesubega i rauksleles. Ir kiek pastebejau, tai, kad su teptuku dengiasi graziau, nei tapsnojant pirstu.
QUOTE(Estela_ @ 2017 01 13, 06:28)
Kaip kokybe sios paletes? Graziai atrodo jinai realybeje, vakar irgi ziurinejau
Dar neisbandziau, tai apie kokybe kol kas nieko negaliu pasakyti, bet kad atrodo graziai, tas tikra tiesa.
QUOTE(Renata123 @ 2017 01 14, 00:56)
As jau antra nusipirkau i sandeliuka. Perku sviesiausia atspalvi, 010 nr. Man jis patinka. Pasviesina paakius, sulygina spalva, ant skruostu turiu raudonus kapiliarus, tai juo irgi pamaskuoju, labai graziai atrodo. Mano oda sausa, patinka tuom, kad nepabrezia odos sausumos ir nesubega i rauksleles. Ir kiek pastebejau, tai, kad su teptuku dengiasi graziau, nei tapsnojant pirstu.
Ikalbejot Tik as galvojau apie 020 atspalvi, bet reiks paziuret ir 010
QUOTE(Renata123 @ 2017 01 13, 00:13)
ir dar Sensilis prausimosi putos jautriai/sausai veido odai
Caron biri pudra Invisible
Armani tušas Eccentrico
JMO Raudonųjų apelsinų ir vanilės kūno prausiklis
JMO Medaus ir kinrožių atstatomasis šampūnas ir kondicionierius
JMO Levandų ir avokodo intensyvus kondicionierius
Givenchy Rouge interdit vinyl (13 Rose desirable) (Pavadinimas pasako viską-Interdit jie tikrai turi būti uždrausti, pasidažius jaučiamas nepakenčiamas kartumas, po 5 min. norisi nusivalyti. Bandė visos draugės, net už dyką neėmė. Nusivyliau. "Kristiana" nieko padėti negali, nes tai nauja kolekcija (produktas nepasenęs), jis toks yra (nors ir neįmanoma naudoti, bet nieko padėti negali, kokybiškų prekių nepriima.
Ecocare makiazo valymo serveteles - sikart paemiau megstamas obuolines ir pabandymui roziu. Roziu pirmakart pirkau, nes siaip nemegstu roziu kosmetikoj, bet pabandysiu, nes obuolines tai numyletos Tik kuri laika nebebuvo prekyboj ju, tai buvau nuliudus, kad nebepardavines.
RMS makiazo valymo servetele - paemiau tik viena idomumo delei
Melvita muilas
Veido garintuvas - ziurejau i Dr Dennis Gross, bet pagailejau $ kolkas, o ir isivaizduoju, kad nera kazko stebuklingo tarp tokiu aparatu
RMS makiazo valymo servetele - paemiau tik viena idomumo delei
Melvita muilas
Veido garintuvas - ziurejau i Dr Dennis Gross, bet pagailejau $ kolkas, o ir isivaizduoju, kad nera kazko stebuklingo tarp tokiu aparatu
QUOTE(Estela_ @ 2017 01 08, 14:11)
Susigundžiau juo irgi po Hudos pagyrų Youtubėj. Ar geras? kaip veikia?
Norėjau ilgiau panaudot, kad atsliepimą parašyt. Naudoju plaukų galam po plovimo. Neblogas, plauko nepsunkina, pasižiauštumą nuima. Skaniai kvepia Daugiau nieko nepastebėjau...
Bet dar trečdalį turiu vasarą pirkto Moroccan Oil. Tai man jis labiau kažkaip... Plaukas toks minkštesnis pasidaro
[quote=zuika_puika,2017 01 16, 01:19]
<p><strong>Caron</strong> biri pudra <em>Invisible</em></p>
Labai apie pudra noreciau atsiliepimo
<p><strong>Caron</strong> biri pudra <em>Invisible</em></p>
Labai apie pudra noreciau atsiliepimo
Laura Mercier Protect Primer SPF 30
Norėjau primerio su SPF
Kiehl's Amino Acid šampūnas
Norėjau primerio su SPF
Kiehl's Amino Acid šampūnas
Danielle Creations veidrodis su sviesa, imontuotom kolonelem, radija ir kitais pribumbasais
Sephora prausimosi padelis - jau turiu toki, bet nusipirkau antra del patogumo (noriu su dviem iskart praust veida)
Sephora mini skustuvas antakiams (ar kitoms smulkioms vietoms)
Silko kokoniukai
TruBeauty 4 sepeteliu rinkinys - patingejau nufotografuot, o internete nerandu butent jo, bet is esmes sepeteliai kaip sioj foto
Jane Iredale tonikas
Arcona toniko padeliai
Pacifica 'Luxe Interior' spalvos nagu lakas
Maybelline color sensational bespalvis lupu pravedimas
Papildyta:
Pacifica micelinis vanduo ir veido prausiklis
Andalou vienkartine plauku kauke (pagal kieki sprendziu ilgiau uzteks)
Andalou 'clementine ginger' duso zele
Pacifica 'best day ever' plauku balzamas
Conair plauku suktukai
The Seaweed Bath Co muilas
Sephora prausimosi padelis - jau turiu toki, bet nusipirkau antra del patogumo (noriu su dviem iskart praust veida)
Sephora mini skustuvas antakiams (ar kitoms smulkioms vietoms)
Silko kokoniukai
TruBeauty 4 sepeteliu rinkinys - patingejau nufotografuot, o internete nerandu butent jo, bet is esmes sepeteliai kaip sioj foto
Jane Iredale tonikas
Arcona toniko padeliai
Pacifica 'Luxe Interior' spalvos nagu lakas
Maybelline color sensational bespalvis lupu pravedimas
Papildyta:
Pacifica micelinis vanduo ir veido prausiklis
Andalou vienkartine plauku kauke (pagal kieki sprendziu ilgiau uzteks)
Andalou 'clementine ginger' duso zele
Pacifica 'best day ever' plauku balzamas
Conair plauku suktukai
The Seaweed Bath Co muilas
Ms.Blonde-kaip tuos kokonus naudot ir kiek kainavo?