QUOTE(amberr. @ 2017 01 06, 12:51)
Kur sita perkat? Mano mylima youtubere lb giria sita firma..gal jau isbandet?
viska pirkau is Deciem com, jo isbandziau jau, turbut labiausiai nustebinusi mano bandyta veido grazinimo priemone, pirmiausia, tai tikrai daro , tai ka zada, (as turiu ipatingai riebia T zona, nei viena priemone man nesulaiko riebalavimosi , max 2val , jei nieko nenaudoju -1val), su sia priemone man nereikia jokiu sugertuku visa diena
, man tai kazkas nerealu, visa gyvenima kovoju , ir viena diena bac- ir nebeblizgu
, poru nekemsa
,bet... nu jau labai problematiskai dengiasi, rei kia labai mazo kiekio( jis yra kaip baltas vanduo, dengiasi jau ant krempudros)trinti negalima, tik labai svelniai itapsnoti , ciut prisilieciant , kitaip krempudros neliks ant veido, pirma kart atrodziau plemuota, nes vietomis nuvaliau viska (padengiu tik su pirstu galiukai), bandziau viska istaisyt , uzdedant dar pudros ant virsaus,ir ka
ji visiskai nesisklaido, o pabandzius itrinti , viskas pradejo gumuliuotis ir luptis (panasiai , jei super klijai patenka ant odos ir tu bandai juos nutrinti, tik aisku ne tai sunkiai )gavau eiti praustis, nusiplauna viskas lengvai, jokio sunkumo ant veido nesijaucia(aplamai nieko nesijaucia)matizuoja is karto , bet labai naturaliai, jokios kaukes, makiazas laikos super , skaistalus kaip ryte uzdedu , taip vakare ir randu
dar vis mokinuos, kaip su ta priemone tvarkytis
Glow oil dar nebandziau, turiu pradarytu pradarytu buteliuku, kuriuos rei subaigt