Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Estela_ @ 2017 01 09, 22:29)
Pasiilgau jau jų... seniai beturėjau wub.gif
ir lakas į žieminę kolekciją:

Super.. Feelunique gal pirkot? smile.gif
Loreal toki pat, tik nude spalva tokia grazia maciau.. kaip kokybe ju? Nes spalva laaaaaaaaabai garzi buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Kad per maza lupdaziu nebutu, tai papildau kolekcija...

Zoya 'cameron', 'wren', 'maxwell' ir 'mattevelvetred'

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 sausio 2017 - 01:34
QUOTE(amberr. @ 2017 01 09, 22:03)
Super.. Feelunique gal pirkot?  smile.gif
Loreal toki pat, tik nude spalva tokia grazia maciau.. kaip kokybe ju? Nes spalva laaaaaaaaabai garzi buvo bigsmile.gif

Taip ten. Kad jau nuolaida buvo tai kaip nepasinaudoti tongue.gif

Del lako parasysiu Loreal temoj kita savaite. Nes sia su raudonu Bourjois vaikstau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 06, 12:51)
Kur sita perkat? Mano mylima youtubere lb giria sita firma..gal jau isbandet?  bigsmile.gif

viska pirkau is Deciem com, jo isbandziau jau, turbut labiausiai nustebinusi mano bandyta veido grazinimo priemone, pirmiausia, tai tikrai daro , tai ka zada, (as turiu ipatingai riebia T zona, nei viena priemone man nesulaiko riebalavimosi , max 2val , jei nieko nenaudoju -1val), su sia priemone man nereikia jokiu sugertuku visa diena blink.gif , man tai kazkas nerealu, visa gyvenima kovoju , ir viena diena bac- ir nebeblizgu biggrin.gif , poru nekemsa bigsmile.gif ,bet... nu jau labai problematiskai dengiasi, rei kia labai mazo kiekio( jis yra kaip baltas vanduo, dengiasi jau ant krempudros)trinti negalima, tik labai svelniai itapsnoti , ciut prisilieciant , kitaip krempudros neliks ant veido, pirma kart atrodziau plemuota, nes vietomis nuvaliau viska (padengiu tik su pirstu galiukai), bandziau viska istaisyt , uzdedant dar pudros ant virsaus,ir ka blink.gif ji visiskai nesisklaido, o pabandzius itrinti , viskas pradejo gumuliuotis ir luptis (panasiai , jei super klijai patenka ant odos ir tu bandai juos nutrinti, tik aisku ne tai sunkiai )gavau eiti praustis, nusiplauna viskas lengvai, jokio sunkumo ant veido nesijaucia(aplamai nieko nesijaucia)matizuoja is karto , bet labai naturaliai, jokios kaukes, makiazas laikos super , skaistalus kaip ryte uzdedu , taip vakare ir randu bigsmile.gif
dar vis mokinuos, kaip su ta priemone tvarkytis
Glow oil dar nebandziau, turiu pradarytu pradarytu buteliuku, kuriuos rei subaigt
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 01 09, 00:08)
Acure veido prausikli

Labas, kaip jums prausiklis? ar nesausina odos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2017 01 11, 19:58)
Labas, kaip jums prausiklis?  ar nesausina odos ? smile.gif

Dar nebandziau, baigineju turima. Bet man Acure bandyti prausikliai nesausino. Mano oda normali i sausuma, tai vieninteliai, po kuriu jauciasi tempimas, yra putu tipo prausikliai. Geliniai prausikliai labai svariai/stipriai nuprausia, bet neissausina ir netempia odos. Bet siaip mano oda nera isranki prausikliams.
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2017 01 11, 19:58)
Labas, kaip jums prausiklis?  ar nesausina odos ? smile.gif

As toki naudoju, prisiskaicius butent sitoj temu smile.gif mano oda sausa, jautri, bet jis man labai tinka. Nesausina, po prausimosi odos spalva vienoda, neparyskina raudonio. Kaip tik baigineju, tai tikrai kartosiu.
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2017 01 13, 00:13)

Kaip sis maskuoklis? Siand kaip tik norejau ji pirkt, bet nezinau kodel nepirkau smile.gif skaiciau pagyru apie ki, tai galvoju verta pamegint.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2017 01 12, 23:13)

Kaip kokybe sios paletes? Graziai atrodo jinai realybeje, vakar irgi ziurinejau smile.gif
Atsakyti
Keletas gerybiu penktadieniui praskaidrinti

Sios spalvos seniai norejau bet vis buvo isparduota..

Sleek Matte me Birthday suit

Rimmel Brow this way Highlighting pencil 001 matte
Atsakyti
Erborian kaukiu aplikatorius

Drunk Elephant gelio ir vit C serumo mini rinkunukas

Herbivore 'brighten' veido kauke

May Lindstrom meginiai: the clean dirt, the problem solver, blue cocoon, honey mud ir the youth dew
Atsakyti