Kadangi vel is naujo ir ilgam pamilau Guerlain meteoritus, tai feelunique uzmacius dar 10% nuolaida uzsisakiau tamsesne spalva 03 siltesniems orams.. rinkaus tarp Kaledines kolekcijos, bet kad jie visam veidui nelabai man..
I da biski is iherbo.. nes turejau beveik 3e ten nurasyt, tai siuntimas atsipirko beveik:
Isgirta kauke.. tipo ja lygina su Glamglow.. nu pazesim, nes kaina , tai juokinga Queen Helene, Avocado & Grapefruit Masque
Labai turetu but fainas sitas ranku kremas Nubian Heritage, Hand Cream, Coconut & Papaya
Isgirta kauke.. tipo ja lygina su Glamglow.. nu pazesim, nes kaina , tai juokinga Queen Helene, Avocado & Grapefruit Masque
Labai turetu but fainas sitas ranku kremas Nubian Heritage, Hand Cream, Coconut & Papaya
Laura Mercier Loose Setting Powder. Susidraugavom
Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel. Išbandytas, puikus prausiklis
Alterna Caviar CC Cream plaukams
Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil
Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel. Išbandytas, puikus prausiklis
Alterna Caviar CC Cream plaukams
Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil
QUOTE(amberr. @ 2017 01 07, 21:33)
Fainas, man pradzioj nelabai patiko nes toks riebiai sunkus, nors susigeria puikiai, bet su laiku susidraugavom ir dabar mielai pribaigineju Rankos tikrai svelnesnes, minkstesnes...
QUOTE(bu_bu @ 2017 01 08, 10:41)
Labai idomu kaip sis pqtinka, ka gero daro ir aplamai kam jis naudotinas, kokia jo paskirtis, skaiciau kazkada aprasyma, bet taip ir likau nesupratus
QUOTE(NORIKA @ 2017 01 08, 12:50)
Labai idomu kaip sis pqtinka, ka gero daro ir aplamai kam jis naudotinas, kokia jo paskirtis, skaiciau kazkada aprasyma, bet taip ir likau nesupratus
Na jis kaip nenuplaunamas kondicionierius su 10 "benefits". Drėkina, priduoda blizgesio, minkštumo, suteikia apsaugą nuo karščio (džiovinant), UV apsauga ir t.t...
Aš kadangi nemėgstu paprastų kondicionierių, nes jie visi "nusveria" ir apsunkina mano plaukus, tai naudoju tokias nenuplaunamas priemones. Bandžiau jau du kart tai visai patiko. Tikrai priduoda drėgmės, bet plaukų neapsunkina, nepadaro jų baisai slidžių (nemėgstu tokių). Nuo karščio irgi manau saugo. Neturi kvapo. Žodžiu neblogas nenuplaunamas kondicionerius. Nemanau, kad vertas pilnos kainos (pigiau analogų yra), bet aš pirkau labai pigiai per Hautelook akcijas, tai tiek tikrai vertas. Bus sunaudotas iki galo
QUOTE(bu_bu @ 2017 01 08, 10:41)
Susigundžiau juo irgi po Hudos pagyrų Youtubėj. Ar geras? kaip veikia?
QUOTE(NORIKA @ 2017 01 08, 11:50)
Fainas, man pradzioj nelabai patiko nes toks riebiai sunkus, nors susigeria puikiai, bet su laiku susidraugavom ir dabar mielai pribaigineju Rankos tikrai svelnesnes, minkstesnes...
Turetu sito kvapas man patikt.. ai pasiemiau ant nakties as.. megstu riebesnius nakciai.. loccitane ten ta ju vis naudojau, biski pabodo..
Mane irgi domina atsiliepimai apie krema ta plauku
Pastarojo menesio ar pusantro pirkiniai
Anasatasia Beverly Hills antakiu sepeteliai #12 ir #14
Calvin Klein 'deep euphoria' 30ml
OPI nagu dilde
Dr. Jart+ 'Liftra 3-Step Contour Set' ir Peter Roth Thomas 'FIRMx® Contouring Face and Neck system' - tiesa skanat, tenorejau tik masazuoklio, bet kaina rinkinuku labai verta demesio, tai uzsakiau taip. Vienas bus dovanai, o kito masazuokli sau pasiliksiu, o krema kazkam perleisiu
Estelle & Thild 'BioCalm Soothing Moisture' dieninis kremas
Kneipp 'Pomegranate & Cassis' kuno losjonas
Sante antakiu piestukas, 3vnt
Sante 'Goji & Melon' sampunas
Papildyta:
Schoenenberger 'Acerola & Cranberry' sampunas
Urban Decay 'Bobby Dazzle' spalvos lupdazis
Bite Beauty mini lupdaziu rinkinys
Buxom blizgiu rinkinys
Giovanni 'vitapro fusion' plauku purskalas - vistik nieko nei pigiau, nei brangiau pakeitimui neatrandu
Shiseido vatytes - jau n-taji karta perku, pakolkas kainos/kiekio atzvilgiu apsistojau ties jomis
Acure 2in1 sampunas+kondicionierius
Andalou makiazo valiklis
Promise Organic makiazo valymo serveteles, 2vnt
Acure veido prausikli
Anasatasia Beverly Hills antakiu sepeteliai #12 ir #14
Calvin Klein 'deep euphoria' 30ml
OPI nagu dilde
Dr. Jart+ 'Liftra 3-Step Contour Set' ir Peter Roth Thomas 'FIRMx® Contouring Face and Neck system' - tiesa skanat, tenorejau tik masazuoklio, bet kaina rinkinuku labai verta demesio, tai uzsakiau taip. Vienas bus dovanai, o kito masazuokli sau pasiliksiu, o krema kazkam perleisiu
Estelle & Thild 'BioCalm Soothing Moisture' dieninis kremas
Kneipp 'Pomegranate & Cassis' kuno losjonas
Sante antakiu piestukas, 3vnt
Sante 'Goji & Melon' sampunas
Papildyta:
Schoenenberger 'Acerola & Cranberry' sampunas
Urban Decay 'Bobby Dazzle' spalvos lupdazis
Bite Beauty mini lupdaziu rinkinys
Buxom blizgiu rinkinys
Giovanni 'vitapro fusion' plauku purskalas - vistik nieko nei pigiau, nei brangiau pakeitimui neatrandu
Shiseido vatytes - jau n-taji karta perku, pakolkas kainos/kiekio atzvilgiu apsistojau ties jomis
Acure 2in1 sampunas+kondicionierius
Andalou makiazo valiklis
Promise Organic makiazo valymo serveteles, 2vnt
Acure veido prausikli
Lumi, parašykit atliepimus apie šveitiklius
Greičiausiai bus temoje apie pabaigtukus - visi paskutiniai mano pirkiniai į sandėliuką
Pasiilgau jau jų... seniai beturėjau
GUERLAIN Météorites Blossom Collection: Météorites Pearls 2 Clair
ir lakas į žieminę kolekciją:
L'Oreal Greige Amoureux 664
GUERLAIN Météorites Blossom Collection: Météorites Pearls 2 Clair
ir lakas į žieminę kolekciją:
L'Oreal Greige Amoureux 664
"SVR" aktyvus kremas mišriai, riebiai odai ir poras sutraukiatis, matinį efektą suteikiantis kremas.
"Mary Kay lash intensity" blakstienų tušas ir servetėlės odos riebumui šalinti.
"Mary Kay lash intensity" blakstienų tušas ir servetėlės odos riebumui šalinti.