Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Sultry @ 2016 12 16, 17:39)
Kur pirkot UogaUoga? Gal kartais kur geros nuolaidos? Kaip patinka lūpų dažai-skaistalai?  biggrin.gif

Rimi buvo nuolaidos (nežinau ar dar yra). Tas "Abrikosinis" visai nieko spalva, bet ilgai nesilaiko, šiek tiek sausina mano lūpas, bet ne tiek, kad nenaudočiau.
Atsakyti
ALIEJINIŲ MORINGŲ SVIESTINIS KŪNO KREMAS
vartotojo įkelta nuotrauka

KOKOSŲ PURŠKIAMAS KŪNO PIENELIS

JAPANESE CHERRY BLOSSOM KŪNO PIENELIS

KANAPIŲ APSAUGINIS RANKŲ KREMAS
Atsakyti

L'Occitane tonikas ir veido kremas

P.aspx?l=en-GB&s=600&e=jpg&name=l%27occiP.aspx?l=en-GB&s=300&e=png&name=alcohol-

Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2016 12 19, 10:47)
<p>L'Occitane tonikas ir veido kremas</p>
<p> </p>

Kaip jum sitas tonikas..? As sitos linijos dabar alieju prausimosi naudoju, tai patinka.. reik toniko dar.. miniuka turiu, bet nesuprantu ar jis man ne per riebus kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2016 12 19, 09:47)
L'Occitane veido kremas

Labai lauksiu attsiliepimo apie kremuką, norėjau jį pirkti bet pabijojau, kad bus riebalas ir kimš poras.. unsure.gif

Atsakyti
Paskutinės dvi turėtos MAC pudros nesužavėjo, bet surizikavau ir ne veltui, šita lb patinka bigsmile.gif

Atsakyti
YSL Rouge Pur Couture 10 Beige Tribute

ARTDECO Soft Eyeliner Waterproof 15

I sandeliuka

Uriage Eau Thermale

Uriage lip balm 3vnt

Bioderma Cleansing gel

Atsakyti

Kaip jum sitas tonikas..? As sitos linijos dabar alieju prausimosi naudoju, tai patinka.. reik toniko dar.. miniuka turiu, bet nesuprantu ar jis man ne per riebus kazkoks biggrin.gif

Labai lauksiu attsiliepimo apie kremuką, norėjau jį pirkti bet pabijojau, kad bus riebalas ir kimš poras.. unsure.gif

Mano oda riebi į sausumą, naudoju pagal poreikį, keisdama su kitomis priemonėmis, tai patinka, kol kas, kad kimštų poras nepastebėjau. Nenaudoju kasdien, tai kai labai išsausėja oda, vėsiu metų laiku, man padeda :) 

Atsakyti
Į sandėliuką
Atsakyti

Gin, ​kur pirkote Greenland produkciją ? 

Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2016 12 22, 16:40)
<p><strong>Gin, </strong>kur pirkote Greenland produkciją ? 
</p>

Ne man klausimas, bet yra Eurokos 4u.gif

Tuo pačiu nuo manęs klausimas **Gin** - kaip Greenland lūpų balzamai, ar verti dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 12 22, 19:40)
Ne man klausimas, bet yra Eurokos 4u.gif

Tuo pačiu nuo manęs klausimas **Gin** - kaip Greenland lūpų balzamai, ar verti dėmesio?

Taip, Eurokose dabar nuolaidos smile.gif Mano patys megstamiausi balzamai, labai malonus ant lupu, neturi riebumo, lipnumo. Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti