Viskas kartojama, patikrinta laiko..
Uriage Lip Balm 2vnt.
MaxFactor Facefinity 3 in 1 40 Light Ivory
MaxFactor Masterpiece Max
Eveline 8 in 1 Nail Therapy
QUOTE(NIDCKA @ 2016 12 15, 11:04)
Būtų įdomu jei palygintumėt su kitais turėtais miceliniais
QUOTE(Estela_ @ 2016 12 16, 06:24)
Būtų įdomu jei palygintumėt su kitais turėtais miceliniais
lyginant su kitu brandu mic h2o (garnier, loreal ,lirene )man sitas geriausiai nuima makiaza, ir tikrai jaucias skirtumas,is pacios biodermos esu turejus ruzava, melyna ir balta, tai man jie vienodai visi geri
Papildyta:
QUOTE(saulyyyte25 @ 2016 12 16, 06:43)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="NIDCKA" data-cid="71296015" data-time="1481792659">
UK TKMaxx
QUOTE(kristinelez @ 2016 12 14, 18:11)
Kur pirkot UogaUoga? Gal kartais kur geros nuolaidos? Kaip patinka lūpų dažai-skaistalai?
vel uzsisakiau is vaistine
pabuvau reklamos auka, tiksliau ne reklamos bet geru atsiliepimu internete ir bloguose, ziuresim kaip man patiks, nes siaip jau geliu nemegstu bet jei jau visiem taip patinka tai gal vertas demesio
pabuvau reklamos auka, tiksliau ne reklamos bet geru atsiliepimu internete ir bloguose, ziuresim kaip man patiks, nes siaip jau geliu nemegstu bet jei jau visiem taip patinka tai gal vertas demesio
RASA KREMAS JAUTRIAI ODAI SU IŠSIPLĖTUSIAIS KAPILIARAIS
n-toji Dantų pasta R.O.C.S. COFFEE & TOBACCO, 74 g
Skustuvo galvutės GILLETTE VENUS, 4 vnt.
Barboroj 40 proc. nuolaida visoms grožio priemonėms
n-toji Dantų pasta R.O.C.S. COFFEE & TOBACCO, 74 g
Skustuvo galvutės GILLETTE VENUS, 4 vnt.
Barboroj 40 proc. nuolaida visoms grožio priemonėms
Neatsidziaugiu atradusi kremus is Izraelio, na tobuli kremukai ypac saltuoju metu laiku
http://www.bionaturo...sausai-odai.htm
http://www.bionaturo...sausai-odai.htm
Tresor, kuo patinka? Pirkote išbandžiusi ar "aklai"? Tepate vieną ar ant serumo?
QUOTE(Malena @ 2016 12 17, 22:25)
Tresor, kuo patinka? Pirkote išbandžiusi ar "aklai"? Tepate vieną ar ant serumo?
As pirkau Kaune ju parduotuveje senamiestyje.
Isgyre bendradarbe, mes abi sausiaodes, tai ji man atnese pameginti kremo, tai tikrai susizavejau tiesiog veido oda atgijo, gerai pamaitino, labai malonus kremas. Nenaudojau serumo, planuoju isigyti ir pabandyti ju paakiu krema. Tikrai verti demesio kremukai