Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Adora_ @ 2016 11 18, 00:02)
Blem turiu si obuoli!!
Baisiai nelimpa jis man:(

mano koleges (kuri amziais originaliausiais zodziais iskeikia mano kvepalus, ypac jei kokius nisinius bunu pavarius) firminiai sitie, tai man ant jos visai maloniai kvepia, ps man jie labai panasus i amouage reflection
Atsakyti
Laukiu parkeliaujant Dior Baume lūpdažio (spalva - 568 Rose rose), tikiuosi, kad patiks taip, kaip ir Addict biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2016 11 17, 21:20)
Jau yra pas mus smile.gif Tinka visam veidui, nes suteikia healthy glow efektą- blizgučiai nestambus, rožiniai burbuliukai neryškūs, skaistinantys. Galite drąsiai pirkti, šiemet be galo gražūs  wub.gif

Nu kas per zmogus.. joooooooookios uzuojautos unsure.gif nu ar reikejo daba taip pasakyt.. unsure.gif biggrin.gif nu.. reik gyvai issibandyt zodziu, nes visur skirtingai raso unsure.gif o kokia kaina pas mus nzn?
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 11 14, 13:19)
Kiekvieną žiemą kartojamas  wub.gif

ir as toki nusipirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 11 18, 12:20)
Nu kas per zmogus.. joooooooookios uzuojautos  unsure.gif nu ar reikejo daba taip pasakyt..  unsure.gif  biggrin.gif nu.. reik gyvai issibandyt zodziu, nes visur skirtingai raso unsure.gif o kokia kaina pas mus nzn?

hihihi.gif 59€
Atsakyti
Merdzinos o jus jauciat skirtuma su meteoritais, kad uzfiksuoja makiaza, pudra geriau laikosi su jais? Seniai esu turejus tai nepamenu.. biggrin.gif

TBS Tea Tree BB cream

Bioderma Hydrabio Cream
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 11 18, 21:02)
Merdzinos o jus jauciat skirtuma su meteoritais, kad uzfiksuoja makiaza, pudra geriau laikosi su jais? Seniai esu turejus tai nepamenu..  biggrin.gif

Hm.. nu as matai juos tepu kaip finishing powder.. pries tai bunu dejus presuotos pudros minimaliai vis tiek.. bet su meteoritais daaaug graziau veidas atrodo, tai 100%... ir jei padauginu saules pudros ar skaistalo, tai viska graziai sulieja smile.gif buvau as jau juos uzmirsus, bet dabar kasdien naudoju ir lb dziaugiuos..
Atsakyti
Atsakyti
kuno aliejus

kuno kremas
ir tos pacios linijos kvepaliukai
kvapas visu priemoniu wub.gif
Atsakyti
Užsakymas iš iherb.com:

Everyday Minerals, Complexion Power, The Ultimate Makeup Wardrobe Set, 7 Piece Kit

EcoTools, Bath & Shower Mitt, 1 Mitt

Andalou Naturals, Instant Clarity, Argan Oil & Blue Clay Face Mask, .28 oz (8 g)
Atsakyti
NYX in MILK

Atsakyti
Atsakyti