Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Biancca @ 2016 10 30, 13:46)
Pastarojo mėnesio pirkiniai:

Didžiausią džiaugsmą keliantis - Armani Eccentrico tušas. Manau, kad galiu drąsiai pasakyti, jog pats geriausias bandytas tušas ir ilgam apsistosiu aš ties juo (o kaip atsibodo ištisai pirkti-bandyti-nusivilti ir vėl pirkti skirtingus tušus, tai net verbalizuoti nemoku).
vartotojo įkelta nuotrauka

pirkau ir as bigsmile.gif paraginta Jusu atsiliepimo nes jau buciau pirkus grandiose extreme tikriausia, tikiuosi blakstienos bus giga mega super duper tankios kaip sluotos biggrin.gif biggrin.gif
dar keli savaitgalio pirkinukai
Atsakyti
Vivi medetkų hidrolatas ir drėkinamasis tonikas, Guerlain Météorites Perles de Légende

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu pagaliau pagaliau... biggrin.gif Kiek galima vis uostyt ir kvepintis praeinant, nu reikia gi vadinas man ju kad vis uzkliuna lentynoj biggrin.gif

Atsakyti
Ziede rožių hidrolatas, balzamas lūpoms, kremas paakiams su silku (visos nuotraukos is interneto).
Atsakyti

Guerlain meteoritai

3326008a8f1bda827617a34afef2a7d1.jpg

Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2016 11 16, 23:00)
Guerlain Météorites Perles de Légende

Jau pas mus gal yra? bigsmile.gif tiek as i juos spiginau akis.. bet raso komentaruose, kad visam veidui nlb tinka.. butu idomus jusu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2016 11 16, 21:00)

kaip as apie juos pamirsau oro uoste doh.gif doh.gif cray.gif cray.gif
pasakykit kad netinka visam veidui nes labai blizgus? tada man bus ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 17 lapkričio 2016 - 10:55
QUOTE(Renata123 @ 2016 11 16, 22:10)
kremas paakiams su silku (visos nuotraukos is interneto).

pima karta perkate?domintu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 17, 11:54)
kaip as apie juos pamirsau oro uoste doh.gif  doh.gif  cray.gif  cray.gif
pasakykit kad netinka visam veidui nes labai blizgus? tada man bus ramiau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu as tai tikrai skaiciau, kad netinka visam veidui.. uz tai ir nepirkau.. bet zinai, cia skonio reikalas.. as visam naudoju ju klasikinius tuos..
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 17, 12:23)
pima karta perkate?domintu atsiliepimai smile.gif

Taip, pirma karta, dar net neisbandziau. Bet internete atsiliepimai visai geri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 11 17, 11:23)
Jau pas mus gal yra?  bigsmile.gif tiek as i juos spiginau akis.. bet raso komentaruose, kad visam veidui nlb tinka.. butu idomus jusu atsiliepimai  bigsmile.gif

QUOTE(mimi88 @ 2016 11 17, 11:54)
kaip as apie juos pamirsau oro uoste doh.gif  doh.gif  cray.gif  cray.gif

Jau yra pas mus smile.gif Tinka visam veidui, nes suteikia healthy glow efektą- blizgučiai nestambus, rožiniai burbuliukai neryškūs, skaistinantys. Galite drąsiai pirkti, šiemet be galo gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 17 lapkričio 2016 - 20:22
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 16, 23:31)
Nu pagaliau pagaliau... biggrin.gif  Kiek galima vis uostyt ir kvepintis praeinant, nu reikia gi vadinas man ju kad vis uzkliuna lentynoj  biggrin.gif

Blem turiu si obuoli!!
Baisiai nelimpa jis man:(
Atsakyti