pamirstukas
QUOTE(NIDCKA @ 2016 11 03, 13:54)
Domins atsiliepimas apie Melvita kuno krema. Kazkaip vis pamirstu apie sia firma besirinkdama produktus, nors kiek turejus, tai viskas patike (isskyrus makiazo valymo pieneli). Tik man kartais minusas ju trumpas galiojimas, nes nespeju sunaudot.
Tikrai labai seniai bepirkau nagų laką. Apsidairiau, kad tik vienas liko nesudžiūvęs, tai papildžiau atsargas rudeninėm spalvom
Catrice du lupu putlintojai, spalva 020 ir 040(du krastiniai) ir kartojamas superinis paakiam daikciukas is Skinceuteculs AOX gel
Burberry lupakas spalva nr 37 Pink peony ir Bobbi Brown lupu balzamas limited edition spalva Rawsberry
Burberry lupakas spalva nr 37 Pink peony ir Bobbi Brown lupu balzamas limited edition spalva Rawsberry
QUOTE(Noir couture @ 2016 11 01, 11:37)
Sita kauke man ne metu, o desimtmecio atradimas tobula mano riebiems nuo saknu ir sausu galu plaukams, kurie dazomi ir plaunami kas diena. Labai skalsi, o ir kaina ner baisuline.
Pirkau kirpykloje, dabar vadinasi Unison, buvusi Simona.
Pirkau kirpykloje, dabar vadinasi Unison, buvusi Simona.
Turiu Evo drekinancios serijos sampuna, balzama ir kauke, tikrai puikus produktai, plaukas tiesiog zeri ir kvapas nuostabus, vien del jo praktiskai susigundziau, kai kirpeja plove galva. Uz sampuna nelinkusi tiek daug moketi (23eur) bet nesigailiu. Pirkau irgi Unison vln salone.
Taip laukiau Sephora F&F, bet is kokiu $700+ wishlist'o teuzsisakiau tiek... Kazkaip pamasciau, kad dar visko turiu, tai spesiu po truputi susipirkt - nera prasmes viska sandeliuot.
Laura Mercier 'real sand' spalvos presuota mineraline pudra:
Acqua Di Parma 'Peonia Nobile' 50ml EDP:
Living Proof Instant Texture Mist, 50ml:
Living Proof Prime Style Extender, 50ml:
Sephora prausimosi padelis - man nemalonus visi Clarisonic ir Luna aparatai (nepakenciu tos vibracijos), tai gilesniam prausimuisi isbandysiu si daikciuka:
Na o cia dovaneles:
LOccitane duso aliejus, 35ml:
Stila 'Huge Extreme Lash' tuso miniukas:
Living Proof Perfect Hair Day Fresh Cut Split End Mender, 30ml:
Laura Mercier 'real sand' spalvos presuota mineraline pudra:
Acqua Di Parma 'Peonia Nobile' 50ml EDP:
Living Proof Instant Texture Mist, 50ml:
Living Proof Prime Style Extender, 50ml:
Sephora prausimosi padelis - man nemalonus visi Clarisonic ir Luna aparatai (nepakenciu tos vibracijos), tai gilesniam prausimuisi isbandysiu si daikciuka:
Na o cia dovaneles:
LOccitane duso aliejus, 35ml:
Stila 'Huge Extreme Lash' tuso miniukas:
Living Proof Perfect Hair Day Fresh Cut Split End Mender, 30ml:
Glo Minerals Loose Base Powder Foundation Golden Medium 10,5 g.
NIDCKA, domina nuomonė apie "Dermatologica" produktus.
Origins kaukės (Mega mushroom ir Drink-uo intensive)
Origins tušas
Madara drėkinamasis kremas -SOS Hydra recharge
Farfalla makadamijų aliejus
S
Farfalla šampūnas
Sonnentor arbatmedžio aliejus
Sante Anti-stress veido kaukė
Logona bekvapis losjonas kūnui
Faith in nature BRAVE botanicals kondicionierius sausiems plaukams
Visos nuotraukos iš interneto
Origins tušas
Madara drėkinamasis kremas -SOS Hydra recharge
Farfalla makadamijų aliejus
S
Farfalla šampūnas
Sonnentor arbatmedžio aliejus
Sante Anti-stress veido kaukė
Logona bekvapis losjonas kūnui
Faith in nature BRAVE botanicals kondicionierius sausiems plaukams
Visos nuotraukos iš interneto
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 11 03, 11:17)
Domins atsiliepimas apie Melvita kuno krema. Kazkaip vis pamirstu apie sia firma besirinkdama produktus, nors kiek turejus, tai viskas patike (isskyrus makiazo valymo pieneli). Tik man kartais minusas ju trumpas galiojimas, nes nespeju sunaudot.
man patinka Melvitos kuno prieziuros priemones(veidui nieko nesu turejus)sis kremas riebios grietines konsistencijos , geriasi gerai, tik issitepus palaukiu pora minuciu(issivalau dantis )kol galutinai susigeria,tada rengiuosi, puikiai drekina, maitina, geras komfortiskas jausmas juo issitepus(turiu priklausomybe kuno kremams, aliejams)kvapas malonus , svelnus ,silpnai juntamas.
O del dermalogicos tai tik sveitikli naudoju dabar mano must have, ne pirma pakuote, (mano oda nera jautri), man labai patinka konsistencija(kaip labai smulkiai sumalto cukraus, sumaisyto su nedideliu kiekiu gelio)ir sveitimo intensyvuma galima pasireguliuot ant slapios odos sveis snelniau(jis tirpstantis), tik ciut ciut sudrekinus oda (as truputeli nusausinu)sveitimas stipresnis, galima ir sausa, bet nesu bandzius, veidas gaivus, skaistus pamasazuoju gera minute, stengiuos uzsidet drekinancia kauke po to, ne del to , kad sudirgintu oda ar sausintu, bet tikiu , kad kaukes poveikis po pilingo geresnis
Viki iki šiol turėti brangesni tokio tipo eyelineriai (pvz.: Nars, Bobbi Brown, MAC) sudžiūdavo nespėti sunaudoti iki galo, tai nusprendžiau daug pinigų šitam reikalui neinvestuot
Bandysim Maybelline, tikiuosi bus geras
Bandysim Maybelline, tikiuosi bus geras