Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(illuminated @ 2016 10 28, 16:47)
Labai lauksiu atsiliepimų apie viską. biggrin.gif Pati turėčiau ir gaut Boy Brow neužilgo. rolleyes.gif

Ateinu palikti atsiliepimų apie Glossier bigsmile.gif Pradėsiu nuo labiausiai patikusių iki mažiausiai bigsmile.gif

Coconut Balm Doctor patiko labai! Puikus tirštas balzamas lūpoms. Bandžiau tiek vakare - ryte lūpos badrėkintos, gražios, tiek dieną - puikiai tinka ant lūpų pieštuku pateptų lūpų. Gražiai atrodo. Kvapas kokosinis wub.gif

Boy Brow antakių žele irgi labai patiko. Gražiai nuspalvina antakius, pastato juos į vietą ir puikiai laiko visą dieną. Aišku jei norisi griežčiau apiibrėžt išlenkimą ar tokių labiau išreikštų antakių reik dar ir pieštuko pagalbos. Bet man kasdienai pats tas 4u.gif

Haloscope highlighteris gan smagus. Lengvas, tolygus, šlapias švytėjimas (bet ne riebalo). Tikrai subtilus. Puikus kasdienai kai makiažas lengvas. Sklaidosi gerai, išlieka gan normaliai Jei norisi ryškesnio švytėjimo, tai šis tikrai jo nesuteiks.

Milky Jelly cleanser - nepatiko. Kaip nurodyta bandžiau dviem būdais.
Pirmą kartą ant šlapios odos - nuplovė tik tušą ir dalį pudros, reikėjo tris kart perplaut, kad viską nuimtų... O naudojau tik mineralinę LM pudrą ir po apačią SPF kremą.
Antrą kartą bandžiau ant sausos odos, va čia buvo pravalas... Tušas įsitrynė į odą ir teko tris kart perplaut tuo pačiu prausikliu, bet nepadėjo, pudra ir tušas liko ant odos, tada neapsikentus pasiėmiau kitą prausiklį ir nusiploviau viską. Nemėgstu prausiklių, kurią per kartą visko nenuplauna, nes rinkoj tikrai yra nuostabių prausiklių, kurie ištirpdo makiažą staigiai. Tai teiks šį sunaudot kaip rytinį... unsure.gif
Atsakyti
Pastarojo mėnesio pirkiniai:

Didžiausią džiaugsmą keliantis - Armani Eccentrico tušas. Manau, kad galiu drąsiai pasakyti, jog pats geriausias bandytas tušas ir ilgam apsistosiu aš ties juo (o kaip atsibodo ištisai pirkti-bandyti-nusivilti ir vėl pirkti skirtingus tušus, tai net verbalizuoti nemoku).

user posted image

Stenders kūno losjonas

user posted image

Smashbox Studio skin 24 hour maskuoklis

user posted image

Ir n-tasis Planeta Organica šaltalankių šampūnas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 10 30, 15:46)
Didžiausią džiaugsmą keliantis - Armani Eccentrico tušas. Manau, kad galiu drąsiai pasakyti, jog pats geriausias bandytas tušas ir ilgam apsistosiu aš ties juo (o kaip atsibodo ištisai pirkti-bandyti-nusivilti ir vėl pirkti skirtingus tušus, tai net verbalizuoti nemoku).

O man labiau patinka Armani Esctasy arba tas paprastas tusas.. sitas man too much.. bet as ir Chanel le volume nemegtu, del kurio daug kas alpsta.. o jie pan is sepetuku lb smile.gif Siaip bendrai paemus Armani tusai nerealus..
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 10 30, 14:46)

Smashbox Studio skin 24 hour maskuoklis

Bus LABAI idomu kaip jis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 30, 19:38)
O man labiau patinka Armani Esctasy arba tas paprastas tusas.. sitas man too much.. bet as ir Chanel le volume nemegtu, del kurio daug kas alpsta.. o jie pan is sepetuku lb  smile.gif Siaip bendrai paemus Armani tusai nerealus..

Man Ecstasy irgi visai patiko, bet lyginant su Eccentrico, su pastaruoju galima išgauti tokias lėliškas blakstienas, kad vajė wub.gif Jau ir komplimentų spėjau gauti blakstienoms, kolegė klausė, gal prisiauginau biggrin.gif

QUOTE(Estela_ @ 2016 10 30, 21:13)
Bus LABAI idomu kaip jis  bigsmile.gif

Kol kas trečia diena aš su juo, gal nuomonė keisis, bet nesu labai patenkinta. Pats maskavimas - puikus, pastaruoju metu turiu gana tamsius apakius, užmaskuoja puikiai. Deja, visą dieną neišsilaiko niekaip, subėga į raukšleles. Man analogiška problema ir su Urban Decay buvo, tik jeigu lyginti juos abu, tai Smashbox maskavimas geresnis.
Atsakyti
[quote=amberr.,2016 10 28, 11:18]
Siandien pradejau naudot visa linija , bet toks jausmas, kad nebuvau pasidalinus, kad pirkau unsure.gif ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija ir butent linija su lasteliniu vandeniu... purskikli veidui ir tonika kartoju jau po 2k, jeigu ne 3.. ir dar prijungiau krema - geli.. nu fantastika... oda taaaaaaaip svyti po sitos svenciausios trejybes.. ne riebalas lieka, o svyti.. nu ziauriai

O is kur perki viska?
Maciau ebay yra gerom kainom,bet kazi ar nepadirbineja situ kremu .....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2016 10 31, 00:00)
O is kur perki viska?
Maciau ebay yra gerom kainom,bet kazi ar nepadirbineja situ kremu .....

Insistut esthederm? Cia.. pas mus vaistineje biggrin.gif Lietuvoj.. uztaikau ant nuolaidos vis.. ner ju kosmines kainos ir siaip, to ka perku.. bet serumai pvz, tai.. ojojojoj.. kainyte.. p.s as is ebey is vis bijau pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 29, 16:24)
As turejus daug kartu Avene termini vandeni, bet lastelinis man kitaip jaucias ant veido.. daug fainiau purskia.. ir ta oda poto.. kitokia  wub.gif as purskiu pries serumus kremus, kad dregna oda geriau sugertu.. ant makiazo manau galima, bet nemnatau tikslo, nes cia daugiau odos gaivinimui , tai man gaila ant pudros ji purkst..  biggrin.gif

supratau, nes as kaip tik dabar ir damusineju avene bambali (300ml), bet as ji naudoju darbe, kai jauciu kad nuo kompų ir kondicionierių odą traukt pradeda (nors ji pas mane i riebuma) ir purskiu ant makiazo būtent odos gaivinimui 4u.gif o Jūsų oda kokia? kažin jei ant pakankamai riebios prieš kremą purkšt ar gerai paskui sugertu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 10 30, 16:38)
O man labiau patinka Armani Esctasy arba tas paprastas tusas.. sitas man too much.. bet as ir Chanel le volume nemegtu, del kurio daug kas alpsta.. o jie pan is sepetuku lb  smile.gif Siaip bendrai paemus Armani tusai nerealus..

reiks bandyt tada eccentrico, nes man patinka kai būna too much, tiesa pasakius man visada too little buna ir tas pats volume visai nebuvo volume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 10 31, 15:07)
supratau, nes as kaip tik dabar ir damusineju avene bambali (300ml), bet as ji naudoju darbe, kai jauciu kad nuo kompų ir kondicionierių odą traukt pradeda (nors ji pas mane i riebuma) ir purskiu ant makiazo būtent odos gaivinimui 4u.gif  o Jūsų oda kokia? kažin jei ant pakankamai riebios prieš kremą purkšt ar gerai paskui sugertu ax.gif
reiks bandyt tada eccentrico, nes man patinka kai būna too much, tiesa pasakius man visada too little buna ir tas pats volume visai nebuvo volume biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As manau tikrai nieko neatsitiks naudojant kaip Avene, atsisviezinimui.. man tiesiog per daug gaila, kai 200ml buteliuko kaina beveik 20e biggrin.gif ir toks vaizdas, kad tada per makiaza nepasiekia odos naudingos to vandenuko medziagos.. mano oda.. hm.. misri turbut biggrin.gif jis riebumo nesuteikia.. nemanau, kad riebiai odai pakenktu kazkaip purskiant pries krema.. unsure.gif
Man turbut labiausia nepatinka silikoniis sepetukas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 10 31, 11:52)
. p.s as is ebey is vis bijau pirkt  biggrin.gif

As ebay tik kosmetika/odos prieziuros priemones bijau pirkt (t.y. ant saves tepamus produktus) - na nezinai kaip laikyta, kiek laikyta... Nesvarbu, kad galiojimas geras. O Institut Estherderm kainas norejau ebay paziuret, tai kiek maciau viska is Hong Kong siuncia..
Atsakyti
Vėl kartojamas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi Glossier prausiklis makiažui valyti nepasiteisino ir bus naudojamas kaip rytinis, tai vaistinėj pasičiupau šį. Dedu viltis, kad makiažą praus gerai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 31 spalio 2016 - 18:09