Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(NORIKA @ 2016 10 28, 22:46)
Siaip daug kas komplimentus pasako kad wow kokias cia veido proceduras daraisi, kad tokia skaisti, lygi tavo oda, tokia atsigavus, pailsejus atrodai - nu smagu girdet rolleyes.gif

Nu super!!! Reiks ir man pasidomet.. as reguliariai dabar hiliurona naudoju, tai lb tinka mano odai... bet butent tas, kuri pirkau amazon.. jau antra kart, va tik ka baigiau.. must have mano ir vvisada turiu turet
Atsakyti
Norika, o kokį Freeze kremą veidui naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2016 10 22, 01:16)

Noir couture, kur pirkote plaukų kaukę? kaip patinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2016 10 29, 11:59)
Norika, o kokį Freeze kremą veidui naudojate?

user posted image

paakiu sis
user posted image
Atsakyti
user posted image
LOGONA PLAUKŲ KAUKĖ SU SIMONDSIJOMIS, 150 ML

Kažkada labai seniai turėta ir palikusi gerą įspūdį,kiek pamenu. Bandysiu vėl biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 29 spalio 2016 - 14:09
QUOTE(amberr. @ 2016 10 28, 09:18)
Siandien pradejau naudot visa linija , bet toks jausmas, kad nebuvau pasidalinus, kad pirkau  unsure.gif ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija ir butent linija su lasteliniu vandeniu... purskikli veidui ir tonika kartoju jau po 2k, jeigu ne 3.. ir dar prijungiau krema - geli.. nu fantastika... oda taaaaaaaip svyti po sitos svenciausios trejybes.. ne riebalas lieka, o svyti.. nu ziauriai patinka.

nu sudominot su sia linija, o sakykit purskikli kokia paskirtim naudojat? cia kaip termini vandeni karts nuo karto pasipurkst? galima ant makiazo purksti?
Mano siandieninis pirkinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 10 29, 16:02)
nu sudominot su sia linija, o sakykit purskikli kokia paskirtim naudojat? cia kaip termini vandeni karts nuo karto pasipurkst? galima ant makiazo purksti?
Mano siandieninis pirkinys

As turejus daug kartu Avene termini vandeni, bet lastelinis man kitaip jaucias ant veido.. daug fainiau purskia.. ir ta oda poto.. kitokia wub.gif as purskiu pries serumus kremus, kad dregna oda geriau sugertu.. ant makiazo manau galima, bet nemnatau tikslo, nes cia daugiau odos gaivinimui , tai man gaila ant pudros ji purkst.. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kur R.O.C.K dantu pastoms nuolaidos?
Atsakyti
Kažkaip sugalvojau toniką pabandyt
user posted image

viskas kartojama:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Perkančios Bioderma produktus,saugokite ir panaudokite čekius.
Startavo nauja lojalumo sistema,tad kiekvieną čekį galima registruoti,kaupti taškus,kuriuos vėliau galima keisti į prizus -Bioderma produktus.
Už prisijungimą prie naujosios Bioderma lojalumo programos skiriama 50 taškų.
Atsakyti
user posted image
patinka belekaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2016 10 30, 12:01)
patinka belekaip  wub.gif

Turėjau mėginuką vasarą, tai irgi atsiliepimai patys geriausi wub.gif
Kai ateis pavasaris reiks nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti