Sebiastian Hydre plauku treatment'as
QUOTE(Victorious @ 2018 08 25, 13:47)
kaip patinka, kam naudosi?
as pereinu i 'zalesne' kosmetika siuo metu tai naudoju ka turiu ir keiciu kai tik turiu galimybe
EcoBrow antakiu pomada 'penelope'. subyrejo mano paskutinis antakiu seselis atostogose
ir JMO defrizzer nes sunaudojau visiskai visaus turimus aliejus plaukams. nors atsiliepimai pusetini tokie, man atrodo kad puikiai sueis, ypac saltuoju laikotarpiu
Man "Mario Badescu" purškiklio kvapas labai patinka . Apipurškiu veida, kai kaukės ant veido, taip pat kartais prieš tepant seruma ar krema. Na, toks gaivinantis reikaliukas.
Ar naudoji/naudosi saulės kremus su mineraliniais filtrais vietoj cheminiu? Net Amerikoj diskutuoja šiuo klausimu ir pilna mineraliniu SPF kremu reklamu - neva jie saugesni nuolatiniam naudojimui.
Ar naudoji/naudosi saulės kremus su mineraliniais filtrais vietoj cheminiu? Net Amerikoj diskutuoja šiuo klausimu ir pilna mineraliniu SPF kremu reklamu - neva jie saugesni nuolatiniam naudojimui.
QUOTE(Victorious @ 2018 08 31, 15:13)
mano veido oda problemine tai man siuo atveju bele priemone tinka, o naturali ar ne, jau i antra plana nueina kol kas... naudoju dabar la roche posay Effeclarduo spf 30, su cheminiu fltru, bet ateity bandysiu mineralini, tik bijau rizikuot gal kokiu rekomendaciju turi?
Deja, neturiu. Beje, bandžiau Kiehl's saulės krema su mineraliniais filtrais - jis tirštesnis ir tarsi šyda palieka/pamaskuoja (gerai kuperiozinei odai).
QUOTE(Victorious @ 2018 09 01, 10:09)
Deja, neturiu. Beje, bandžiau Kiehl's saulės krema su mineraliniais filtrais - jis tirštesnis ir tarsi šyda palieka/pamaskuoja (gerai kuperiozinei odai).
o koki ne mineralini naudoji?
weleda gentle cleansing milk
humble body lotion sweet pea&verbena
QUOTE(Prietarai @ 2018 09 04, 00:16)
o koki ne mineralini naudoji?
Baigiu "Skincode SPF 50+" veido losjona (patiko ) ir turiu "Neutrogena" krema su SPF 45.
Ar aš čia tik viena prekinuos...?
Norika, kaip ole hendriksen prausiklis? gal ka dar esi naudojus? mane ju kaukes labai vilioja
Nebandžiau, noriu pabaigt turima larocheposay, kaukės mane irgi vilioja, ypač agurkine ta zalia.