Ar gerai makiažą laiko, nes pataupiau kitokiam makiažo fiksatoriui ir š.. paskutinis
Jis NERA makiazo fiksatorius.. jis ne tam skirtas
Jis NERA makiazo fiksatorius.. jis ne tam skirtas
Siaip man nuo senu senoves atminty istrige, kad Fix+ yra makiazo fiksatorius, o ir pavadinimas toks. Bet dabar net pagooglinau aprasyma, tai tikrai raso, kad uztvirtina ir prailgina makiaza (“Sets and prolongs the wear of makeup”).
Hm.. keista.. kiek macius youtubei viddoe, tai visur akcentuoja, kad cia ne fiksatorius,.. man tai jis tikrai nieko neuztvirtina, o tiesiog graziai sulieja..
Mano pasilepinimai:
Nurse jamies masazuoklis.. ir db toks pat cultbauty tik 35svarai.. o as mokejau 55.. einu paverkt..
CT filter ir piestukas iconic nude ir sausa pudra ir lupdazis Bitch perfect
Becca limituoto leidimo blizgis Beach bum spalva
Eisenberg liftinginis ir drenuojantis veido serumas
Hm.. keista.. kiek macius youtubei viddoe, tai visur akcentuoja, kad cia ne fiksatorius,.. man tai jis tikrai nieko neuztvirtina, o tiesiog graziai sulieja..
Mano pasilepinimai:
Nurse jamies masazuoklis.. ir db toks pat cultbauty tik 35svarai.. o as mokejau 55.. einu paverkt..
Tai va, kad visi akcentuoja, kad ne fiksatorius, bet man visada atrode, kad seniau kitaip kalbedavo. Nors seniau kaip makiazo uztvirtintoja, fiksatoriu ir visoki purskiama vandeni rekomenduodavo. Nors man nei MAC, nei vandenys, nei UD fiksatorius realiai nieko neuztvirtina tiek, kad kazkaip ypatingai laikytusi makiazas.
Idomu kaip tas masazuoklis? As i ji ziuriu jau kuris laikas, bet manau bus kaip su visais grozio irankiais , ty nusipirksiu ir uzmesiu ar nenaudosiu reguliariai....
Ir kaip tau CT pudra? Labai giriama ji, bet man didelio ispudzio nepaliko. Va naujoji Hourglass Veil fiksavimo pudra, tai kazkas wow.
Mano pasilepinimai:
</p></div></blockquote><p></p><p>Tai va, kad visi akcentuoja, kad ne fiksatorius, bet man visada atrode, kad seniau kitaip kalbedavo. Nors seniau kaip makiazo uztvirtintoja, fiksatoriu ir visoki purskiama vandeni rekomenduodavo. Nors man nei MAC, nei vandenys, nei UD fiksatorius realiai nieko neuztvirtina tiek, kad kazkaip ypatingai laikytusi makiazas.</p><p></p><p>Idomu kaip tas masazuoklis? As i ji ziuriu jau kuris laikas, bet manau bus kaip su visais grozio irankiais , ty nusipirksiu ir uzmesiu ar nenaudosiu reguliariai....</p><p></p><p>Ir kaip tau CT pudra? Labai giriama ji, bet man didelio ispudzio nepaliko. Va naujoji Hourglass Veil fiksavimo pudra, tai kazkas wow.</p>
Zinok db tas masazuoklis cutbeauty geltonas tik 35svarai!!! tai zinok imciau net ngavojus.. man tai jis ziaaaaaauriai patinka.. man ryte buna patines veida,s tai mygom sutvarko!!! labai patinka, tikrai.. o CT pudra pasilikau ziemai.. db paakiam tik ja naudoju, tai faina, bet veidui man per silpna ji.. vasara. O hourglass kuom patinka?
Zinok db tas masazuoklis cutbeauty geltonas tik 35svarai!!! tai zinok imciau net ngavojus.. man tai jis ziaaaaaauriai patinka.. man ryte buna patines veida,s tai mygom sutvarko!!! labai patinka, tikrai.. o CT pudra pasilikau ziemai.. db paakiam tik ja naudoju, tai faina, bet veidui man per silpna ji.. vasara. O hourglass kuom patinka?
Net nezinau kuo taip labai kitokia ta Hourglass, bet veidas geriau atrodo nei su kitom uztvirtinimo pudrom. Net jei kokia kita naudoju, tai po to legvai dar su Hourglass prasieinu. Paakiams tai ja viena naudoju, kitos net nededu. Labai smulkiai sumalta ji.
nu sudominai kuo keistas?
Max Factor Colour Elixir Cushion. 030 Majestry Berry (pats tamsiausias)
Catrice Lip Foundation. 030 Addicted to Cafe au Lait
Jei nematyčiau pakuotės, o kas duotų produktą, galvočiau kad kokia veido emulsija. Šis tonikas neskystas, net nesigeria į vatos diskelį, lieka ant viršaus... Na nakčiai naudoju, o ryte prieš makiažą tai visai netinkamas...
Noriu atsiliepimų apie abu. Blizgesį man atrodo Lavija Šurnaitė naudoja, labai gražiai ant jos. O pieštukas kaip išsilaiko?