Origins lūpų balzamas
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 24, 21:10)
Amberr laukiu atsiliepimo apie Glamglow gravity mud kauke ;)
Na ka, isbandziau sunku ka pasakyt po 1k.. ir siaip kaukes toks dalykas.. daug kas nemato ju poveikio.. o as matau, dazniausia bet as is esmes myliu kaukes ir naudoju jas reguliariai.. MANO odai tinka, patinka ir tiek.. Pasakysiu trumpai: jei turit extra 50e verta pasilepint ja manau.. beto arteja svenciu sezonas.. daug progu.. o ji tokia grynai man pries kazkokia proga ,,patiuninguot'' oda.. Na o dabar apie pacia kauke: Bijojau, kad uztepiau per plonu sluosniu ir nenusilups.. bet viskas ok.. sepetuko nenaudojau, kuris pridetas.. rekomenduoja tept is apacios i virsu, bet si kart to nedariau.. daug kur raso, kad skauda nulupant, bet sito irgi nepajutau.. Labai fainai pries makiaza, nes nulupant ja nusilupa ir dalis tos serpetojancios odeles.. pudra guls daug graziau.. oda vizualiai tikrai palygejo, tokia kaip nupoliruota paliko sakyciau.. BET, as neturiu jokiu problemu su ja.. isskyrus momentais pasipletusias poras.. Juoda glamglow kauke pirksiu dar tikrai ne karta (gal net ji man labiau dar patiko), bet tikrai nesigailiu, kad sita pirkau.. nes oda po jos grazesne tikrai bent jau man, o to ir norejau p.s bet vis gi manau reikejo ja daug storesniu sluoksniu tept.. efektas butu dar geresnis, bet jos tik 40g... gaaaaaaila
Mano paskutinis pirkinys Juvena Delining lip balm
Siandien pradejau naudot visa linija , bet toks jausmas, kad nebuvau pasidalinus, kad pirkau ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija ir butent linija su lasteliniu vandeniu... purskikli veidui ir tonika kartoju jau po 2k, jeigu ne 3.. ir dar prijungiau krema - geli.. nu fantastika... oda taaaaaaaip svyti po sitos svenciausios trejybes.. ne riebalas lieka, o svyti.. nu ziauriai patinka.
Tonikas
Veido purskiklis su lasteliniu vandeniu
ir veido kremas, gelio teksturos
Tonikas
Veido purskiklis su lasteliniu vandeniu
ir veido kremas, gelio teksturos
QUOTE(bu_bu @ 2016 10 28, 15:36)
Bandysim naują brand'ą GLOSSIER
Milky Jelly prausiklis veidui, Coconut Balm Doctor lūpų balzamas, Boy Brow antakių tušas - spalva BLOND, Haloscope pieštukinis Highlighter'is - spalva QUARTZ.
Milky Jelly prausiklis veidui, Coconut Balm Doctor lūpų balzamas, Boy Brow antakių tušas - spalva BLOND, Haloscope pieštukinis Highlighter'is - spalva QUARTZ.
Labai lauksiu atsiliepimų apie viską. Pati turėčiau ir gaut Boy Brow neužilgo.
QUOTE(amberr. @ 2016 10 28, 10:18)
Siandien pradejau naudot visa linija , ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija
Kur ji pirkta ir kiek kainuota?
Pastarieji pirkinukai-uzsakymukai
JULEP
A BOO
Norika, kokia MAC seselio spalva? Labai grazi
QUOTE(NORIKA @ 2016 10 24, 09:36)
Na kadangi ji nera pigi, tai laukiau kazko wow, bet man maskavimo visai maza pasirode, be to nieko kito ir nedare, kaip tik lengvai lengvai pamaskuoja... Tikejaus kazkokios naudos odai, kad svelnintu, lygintu, bet... Nu kazkaip elementarus Loreal BB man pasirode daug daug kartu priimtinesnis. Nu gal cia nuo odos priklauso, nuo poreikiu, lukesciu, nezinau, bet Lancome pasirode visikai nevertas nei 30Eur
ir as turejau ta lancome ir as pardaviau nes nepatiko bet ne del to kad maskavimo truko nes man jo ir nereikia, tiesiog pats efektas uzsitepus nepatiko, nepatiko dengimas, konsistencija nepatiko- neatliko nieko, ka zadejo aprasymas. loreal bb nebandzius bet tikrai yra nemazai pigesniu ir net net gerokai pigesniu bet geresniu priemoniu. bet aisku kievienam savo jei kazkam tinka ir patinka tai valio
MAC Dazzleshadow - I LIKE 2 WATCH
QUOTE(illuminated @ 2016 10 28, 16:47)
Labai lauksiu atsiliepimų apie viską. Pati turėčiau ir gaut Boy Brow neužilgo.
Būtinai, per savaitgalį dar viską keletą kartų ištestuosiu ir parašysiu
Dar šitas SPF kasdienai atkeliavo
QUOTE(bu_bu @ 2016 10 28, 21:59)
parasykit kaip patiko.. nes reiks pavasariui spf normalaus man.. ar nepalieka balto veido.. ar riebumo nepalieka... sitos firmos turiu krema veido.. labai isgirti produktai mano mylimos youtuberes.. tikrai pirksiu visko daugiau is ju, nes ir kaina ne kosmine ir sako efektas geras
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2016 10 28, 19:58)
Eurovaistinej.. vis ant nuolaidos kokios uztaikau, o siaip kremas apie 40e, o purskalas ir tonikas apie 20e kiekvienas.. plius minus.. gal 17e purskalas.. nepamenu. Bet lb ilgai grojantys..
A kas cia? Girdejau sita firma stebuklingu produktu turi
Cia sveitiklis - "stebuklingas" jis, pirmas ir turbut paskutinis toks, kuris tikrai daro stebuklus. Veida nusveicia iki visisko lygumo, svelnumo, skaistumo. Perkamas antra karta, nes pirmaji su mama pasidalinom, ji irgi liko suzaveta.
Turiu ir Freeze krema veidui ir paakiams, oda pasikeitus nerealiai, skaisti, lygi, grazi, isnyko veido raudonis (kankino nerviskai jis mane juodai), apmazejo paakiu rauksleliu, vistos kojeliu, nebenaudoju nei pudru, nei BB, tiesiog nebereikia (tik progom), zodziu nerealiai man Freeze
Bet neteko naudot visu priemoniu vienu metu, kazkaip susiperku vis palaidai. Tai dabar laukiu sveitiklio parkeliaujant, o kremus atidejus taupau Noriu viska kartu isbandyt, jauciu atjaunesiu, pacanke gal patapsiu
Siaip daug kas komplimentus pasako kad wow kokias cia veido proceduras daraisi, kad tokia skaisti, lygi tavo oda, tokia atsigavus, pailsejus atrodai - nu smagu girdet
Turiu ir Freeze krema veidui ir paakiams, oda pasikeitus nerealiai, skaisti, lygi, grazi, isnyko veido raudonis (kankino nerviskai jis mane juodai), apmazejo paakiu rauksleliu, vistos kojeliu, nebenaudoju nei pudru, nei BB, tiesiog nebereikia (tik progom), zodziu nerealiai man Freeze
Bet neteko naudot visu priemoniu vienu metu, kazkaip susiperku vis palaidai. Tai dabar laukiu sveitiklio parkeliaujant, o kremus atidejus taupau Noriu viska kartu isbandyt, jauciu atjaunesiu, pacanke gal patapsiu
Siaip daug kas komplimentus pasako kad wow kokias cia veido proceduras daraisi, kad tokia skaisti, lygi tavo oda, tokia atsigavus, pailsejus atrodai - nu smagu girdet