Origins lūpų balzamas

QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 24, 21:10)
Amberr laukiu atsiliepimo apie Glamglow gravity mud kauke ;)
Na ka, isbandziau

Mano paskutinis pirkinys Juvena Delining lip balm

Siandien pradejau naudot visa linija , bet toks jausmas, kad nebuvau pasidalinus, kad pirkau
ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija ir butent linija su lasteliniu vandeniu... purskikli veidui ir tonika kartoju jau po 2k, jeigu ne 3.. ir dar prijungiau krema - geli.. nu fantastika... oda taaaaaaaip svyti po sitos svenciausios trejybes.. ne riebalas lieka, o svyti.. nu ziauriai patinka.
Tonikas

Veido purskiklis su lasteliniu vandeniu

ir veido kremas, gelio teksturos

Tonikas

Veido purskiklis su lasteliniu vandeniu

ir veido kremas, gelio teksturos

QUOTE(bu_bu @ 2016 10 28, 15:36)
Bandysim naują brand'ą GLOSSIER
Milky Jelly prausiklis veidui, Coconut Balm Doctor lūpų balzamas, Boy Brow antakių tušas - spalva BLOND, Haloscope pieštukinis Highlighter'is - spalva QUARTZ.

Milky Jelly prausiklis veidui, Coconut Balm Doctor lūpų balzamas, Boy Brow antakių tušas - spalva BLOND, Haloscope pieštukinis Highlighter'is - spalva QUARTZ.

Labai lauksiu atsiliepimų apie viską.

QUOTE(amberr. @ 2016 10 28, 10:18)
Siandien pradejau naudot visa linija , ziauriai esu suzaveta Institut eshederm produkcija
Kur ji pirkta ir kiek kainuota?

Pastarieji pirkinukai-uzsakymukai

JULEP

A BOO

Norika, kokia MAC seselio spalva? Labai grazi

QUOTE(NORIKA @ 2016 10 24, 09:36)
Na kadangi ji nera pigi, tai laukiau kazko wow, bet man maskavimo visai maza pasirode, be to nieko kito ir nedare, kaip tik lengvai lengvai pamaskuoja... Tikejaus kazkokios naudos odai, kad svelnintu, lygintu, bet... Nu kazkaip elementarus Loreal BB man pasirode daug daug kartu priimtinesnis. Nu gal cia nuo odos priklauso, nuo poreikiu, lukesciu, nezinau, bet Lancome pasirode visikai nevertas nei 30Eur 

ir as turejau ta lancome ir as pardaviau nes nepatiko

MAC Dazzleshadow - I LIKE 2 WATCH

QUOTE(illuminated @ 2016 10 28, 16:47)
Būtinai, per savaitgalį dar viską keletą kartų ištestuosiu ir parašysiu

Dar šitas SPF kasdienai atkeliavo

QUOTE(bu_bu @ 2016 10 28, 21:59)
parasykit kaip patiko.. nes reiks pavasariui spf normalaus man.. ar nepalieka balto veido.. ar riebumo nepalieka... sitos firmos turiu krema veido.. labai isgirti produktai mano mylimos youtuberes.. tikrai pirksiu visko daugiau is ju, nes ir kaina ne kosmine ir sako efektas geras

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2016 10 28, 19:58)
Eurovaistinej.. vis ant nuolaidos kokios uztaikau, o siaip kremas apie 40e, o purskalas ir tonikas apie 20e kiekvienas.. plius minus.. gal 17e purskalas.. nepamenu. Bet lb ilgai grojantys..
A kas cia? Girdejau sita firma stebuklingu produktu turi

Cia sveitiklis - "stebuklingas" jis, pirmas ir turbut paskutinis toks, kuris tikrai daro stebuklus. Veida nusveicia iki visisko lygumo, svelnumo, skaistumo. Perkamas antra karta, nes pirmaji su mama pasidalinom, ji irgi liko suzaveta.
Turiu ir Freeze krema veidui ir paakiams, oda pasikeitus nerealiai, skaisti, lygi, grazi, isnyko veido raudonis (kankino nerviskai jis mane juodai), apmazejo paakiu rauksleliu, vistos kojeliu, nebenaudoju nei pudru, nei BB, tiesiog nebereikia (tik progom), zodziu nerealiai man Freeze
Bet neteko naudot visu priemoniu vienu metu, kazkaip susiperku vis palaidai. Tai dabar laukiu sveitiklio parkeliaujant, o kremus atidejus taupau
Noriu viska kartu isbandyt, jauciu atjaunesiu, pacanke gal patapsiu
Siaip daug kas komplimentus pasako kad wow kokias cia veido proceduras daraisi, kad tokia skaisti, lygi tavo oda, tokia atsigavus, pailsejus atrodai - nu smagu girdet
Turiu ir Freeze krema veidui ir paakiams, oda pasikeitus nerealiai, skaisti, lygi, grazi, isnyko veido raudonis (kankino nerviskai jis mane juodai), apmazejo paakiu rauksleliu, vistos kojeliu, nebenaudoju nei pudru, nei BB, tiesiog nebereikia (tik progom), zodziu nerealiai man Freeze

Bet neteko naudot visu priemoniu vienu metu, kazkaip susiperku vis palaidai. Tai dabar laukiu sveitiklio parkeliaujant, o kremus atidejus taupau

Siaip daug kas komplimentus pasako kad wow kokias cia veido proceduras daraisi, kad tokia skaisti, lygi tavo oda, tokia atsigavus, pailsejus atrodai - nu smagu girdet