Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

O gera pasta? Reikia IKI kortelės kad pasinaudoti akcija?

Seniai bepirkau. Kiek atmintis neša, tai ji aštroka, bet valo gerai. Kadangi stengiuosi pirkt su akcija, o kitom nebuvo, tai prisiminsiu senus laikus :D 

Kortelės nereik :) 2,43 eur vietoj 6,08 Eur

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 06 13, 16:46)
Aš tai nemanau, kad kažkas į tokio tipo gaminį atkreiptų didelį dėmesį oro uoste, ypač Europoje.  rolleyes.gif
Paskutiniu metu daug skraidžiau. Pamenu, kažkada pamiršau persidėti keletą mažos talpos skysčių iš kosmetinės į skysčių maišelį - EU zonoje nepastebėjo.

aha, mano irgi mazu ypac talpu nepastebi, ypac jei kokio svarko kisenej. o siaip taupant tiek savo tiek kitu laika, visad stengiuos supakuot viska i maiseli 4u.gif
Atsakyti

aha, mano irgi mazu ypac talpu nepastebi, ypac jei kokio svarko kisenej. o siaip taupant tiek savo tiek kitu laika, visad stengiuos supakuot viska i maiseli 4u.gif

Vat aš irgi kažkaip ir dėl savo, ir dėl kitų laiko viską geriau sumetu į maišelį ir nesuku galvos paskui, praleis ar ne, galima ar ne  :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2018 06 14, 12:50)
aha, mano irgi mazu ypac talpu nepastebi, ypac jei kokio svarko kisenej. o siaip taupant tiek savo tiek kitu laika, visad stengiuos supakuot viska i maiseli  4u.gif

Tai didžioji dauguma taip daro, bet daug skraidant, visko būna biggrin.gif. Geriausiuose pasaulio oro uostuose, pvz., Singapūre ar Tokyo labai atidžiai tikrina, o Europoje hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 birželio 2018 - 12:09
THERME dušo želė, kūno šveitiklis ir purškiamas aliejus kūnui.

Biosilk sausas šampūnas.

Atsakyti

Coslys šampūnas normaliems plaukams

coslys-sampunas-normaliems-plaukams-su-e

Atsakyti
Vakar susiorganizavau savo veido prieziura ir prisiminiau ka labai mylejau ir ko dabar truksta:
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

ir bandau rasti geriausia naturalia dantu pasta. nuo kai kuriu gerokai beria mane, nesuprantu kame reikalas
Jason Powersmile Toothpaste with Peppermint

duso zele
Faith In Nature Grapefruit & Orange Body Wash
Atsakyti

Maybelline One by one tušas.

1407.jpg

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 06 13, 15:46)
Aš tai nemanau, kad kažkas į tokio tipo gaminį atkreiptų didelį dėmesį oro uoste, ypač Europoje.  rolleyes.gif
Paskutiniu metu daug skraidžiau. Pamenu, kažkada pamiršau persidėti keletą mažos talpos skysčių iš kosmetinės į skysčių maišelį - EU zonoje nepastebėjo.

Reiškia galima smile.gif

Birželio pirkiniai:

kondicionierius-kaukė
Serumas veidui
LV nebepirmas jautriai odai
Loreal tušą dėl įsivėlusių klaidų pardavė už juokingai mažą kainą
Dušo gelis iš šios serijos

ačiū google už nuotraukas
Atsakyti
Pilno kiekio MAC Fix

Mitomo kaukė
Atsakyti
[quote=NORIKA,2018 07 12, 15:09]
Pilno kiekio MAC Fix

Ar gerai makiažą laiko, nes pataupiau kitokiam makiažo fiksatoriui ir š.. paskutinis blink.gif
Atsakyti