Mano paskutiniai pasilepinimai
Tom Ford kreminis seselis spalva Sphinx
CT airbrush pudra
CT lupu piestukas Iconic nude
ir Mac kartojamas jau nzn kuri laika Fix plus coconut kvapo
Pirkau senąją gerąją Fructis plaukų kaukę. Nes kas gi daugiau suglotnins ir nuims plaukų pūtimasi per 1 min už 3,75eur?
QUOTE(Malena @ 2018 06 02, 22:07)
Pirkau senąją gerąją Fructis plaukų kaukę. Nes kas gi daugiau suglotnins ir nuims plaukų pūtimasi per 1 min už 3,75eur?
A rimtai, tokia gera?? Pas mane irgi pustas plaukas.. sakau pazastiniai tokio tipo D
QUOTE(amberr. @ 2018 06 02, 13:56)
Mano paskutiniai pasilepinimai
CT airbrush pudra
CT airbrush pudra
Ar nesuteka į raukišles? Man visi kreminiai subėginėja, arba nemoku odos paruošt, arba riebūs vokai, arba.... nebežinau kas dar
Domins CT pudra labai labai...
Iš kur gauni cocosinį? Aš Duglase nerandu
QUOTE(NORIKA @ 2018 06 04, 14:02)
Ar nesuteka į raukišles? Man visi kreminiai subėginėja, arba nemoku odos paruošt, arba riebūs vokai, arba.... nebežinau kas dar
as sakyciau labai priklauso nuo pacio seselio. pas mane vokai riebus, niekas nesilaiko, tepk kuo nori, bet vienintelis kreminis seselis laikosi, o ir tas is maybelline... turiu dvi spalvas, viena (auskine) laikosi, o burgundine ne taip gerai. esu isbandzius viska nuo tom ford ir chanel iki pigesneliu, ir ne kainoj esme pasirodo
as biski naturalesnes priemones isbandineju ir svajoju visas nenaturalias pakeist su laiku
Klorane dezodorantas
Mangu kondiske
tiek isgirtas sausas sampunas, tik pas mane bespalvis
ir sviesinanti plaukus priemone
QUOTE(NORIKA @ 2018 06 04, 15:02)
Zinok turiu TF viena kremini, jis tamsesnis, tai biski pabega.. bet ner ziauriai.. bet kokiu atveju dedu UD primeri..
Ok
John lewis viska pirkau su %
Lacalut White. IKI akcija.
QUOTE(Vitulka @ 2018 06 13, 08:15)
O gera pasta? Reikia IKI kortelės kad pasinaudoti akcija?
Yves Saint Laurent Touche eclat radiant cushion kreminė pudra
Yves Saint Laurent All-in-one Glow kreminė pudra
QUOTE(Almost. @ 2018 06 13, 14:58)
<p><em>Yves Saint Laurent Touche eclat radiant cushion </em>kreminė pudra</p>
<p> </p>
<p> </p>
Prašom atsiliepimų Ar tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?
Prašom atsiliepimų Ar tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?
Kol kas bandžiau tik All-in-one, norėjau įsitikinti dėl spalvos tinkamumo. Išbandžiusi atsiliepsiu ir čia
Dėl klausimo nesu tikra. Aš pati dėčiau, nes vis tiek yra skysčio / kremo
QUOTE(Almost. @ 2018 06 13, 17:04)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Malena" data-cid="72126829" data-time="1528894904"><div><p>Prašom atsiliepimų Ar tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?</p></div></blockquote><p></p><p>Kol kas bandžiau tik <em>All-in-one</em>, norėjau įsitikinti dėl spalvos tinkamumo. Išbandžiusi atsiliepsiu ir čia </p><p>Dėl klausimo nesu tikra. Aš pati dėčiau, nes vis tiek yra skysčio / kremo </p>
Aš tai nemanau, kad kažkas į tokio tipo gaminį atkreiptų didelį dėmesį oro uoste, ypač Europoje.
Paskutiniu metu daug skraidžiau. Pamenu, kažkada pamiršau persidėti keletą mažos talpos skysčių iš kosmetinės į skysčių maišelį - EU zonoje nepastebėjo.