Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Mano paskutiniai pasilepinimai wub.gif
Tom Ford kreminis seselis spalva Sphinx
vartotojo įkelta nuotrauka
CT airbrush pudra
CT lupu piestukas Iconic nude
ir Mac kartojamas jau nzn kuri laika Fix plus coconut kvapo
Atsakyti
Pirkau senąją gerąją Fructis plaukų kaukę. Nes kas gi daugiau suglotnins ir nuims plaukų pūtimasi per 1 min už 3,75eur? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2018 06 02, 22:07)
Pirkau senąją gerąją Fructis plaukų kaukę. Nes kas gi daugiau suglotnins ir nuims plaukų pūtimasi per 1 min už 3,75eur? bigsmile.gif

A rimtai, tokia gera?? Pas mane irgi pustas plaukas.. sakau pazastiniai tokio tipo biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 06 02, 13:56)
Mano paskutiniai pasilepinimai  wub.gif
Tom Ford kreminis seselis spalva Sphinx

CT airbrush pudra

ir Mac kartojamas jau nzn kuri laika Fix plus coconut kvapo

Ar nesuteka į raukišles? Man visi kreminiai subėginėja, arba nemoku odos paruošt, arba riebūs vokai, arba.... nebežinau kas dar biggrin.gif

Domins CT pudra labai labai...

Iš kur gauni cocosinį? unsure.gif Aš Duglase nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 04 birželio 2018 - 13:02
QUOTE(NORIKA @ 2018 06 04, 14:02)
Ar nesuteka į raukišles? Man visi kreminiai subėginėja, arba nemoku odos paruošt, arba riebūs vokai, arba.... nebežinau kas dar  biggrin.gif

as sakyciau labai priklauso nuo pacio seselio. pas mane vokai riebus, niekas nesilaiko, tepk kuo nori, bet vienintelis kreminis seselis laikosi, o ir tas is maybelline... turiu dvi spalvas, viena (auskine) laikosi, o burgundine ne taip gerai. esu isbandzius viska nuo tom ford ir chanel iki pigesneliu, ir ne kainoj esme pasirodo biggrin.gif

as biski naturalesnes priemones isbandineju ir svajoju visas nenaturalias pakeist su laiku 4u.gif
Klorane dezodorantas
Mangu kondiske
tiek isgirtas sausas sampunas, tik pas mane bespalvis
ir sviesinanti plaukus priemone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 04 birželio 2018 - 19:16
QUOTE(NORIKA @ 2018 06 04, 15:02)
Ar nesuteka į raukišles? Man visi kreminiai subėginėja, arba nemoku odos paruošt, arba riebūs vokai, arba.... nebežinau kas dar  biggrin.gif
Domins CT pudra labai labai...
Iš kur gauni cocosinį? unsure.gif Aš Duglase nerandu  rolleyes.gif

Zinok turiu TF viena kremini, jis tamsesnis, tai biski pabega.. bet ner ziauriai.. bet kokiu atveju dedu UD primeri..
Ok 4u.gif
John lewis viska pirkau su % smile.gif
Atsakyti

Lacalut White. IKI akcija.

61ZxhvTALxL._SX355_.jpg

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 06 13, 08:15)
<p>Lacalut White. IKI akcija.</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

O gera pasta? Reikia IKI kortelės kad pasinaudoti akcija?
Atsakyti

Yves Saint Laurent Touche eclat radiant cushion kreminė pudra

touche-eclat-radiant-cushion-foundation_

Yves Saint Laurent All-in-one Glow kreminė pudra

glow-foundation1.jpg

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 06 13, 14:58)
<p><em>Yves Saint Laurent Touche eclat radiant cushion </em>kreminė pudra</p>
<p> </p>

Prašom atsiliepimų 4u.gif Ar tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?
Atsakyti

Prašom atsiliepimų 4u.gifAr tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?

Kol kas bandžiau tik All-in-one, norėjau įsitikinti dėl spalvos tinkamumo. Išbandžiusi atsiliepsiu ir čia  :) 

Dėl klausimo nesu tikra. Aš pati dėčiau, nes vis tiek yra skysčio / kremo  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 06 13, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Malena" data-cid="72126829" data-time="1528894904"><div><p>Prašom atsiliepimų vartotojo įkelta nuotraukaAr tiesa, kad oro uostuose cushion foundation nereikia dėti į skysčių maišelį skrendant tik su rankiniu bagažu?</p></div></blockquote><p></p><p>Kol kas bandžiau tik <em>All-in-one</em>, norėjau įsitikinti dėl spalvos tinkamumo. Išbandžiusi atsiliepsiu ir čia  smile.gif </p><p>Dėl klausimo nesu tikra. Aš pati dėčiau, nes vis tiek yra skysčio / kremo  smile.gif​ </p>

Aš tai nemanau, kad kažkas į tokio tipo gaminį atkreiptų didelį dėmesį oro uoste, ypač Europoje. rolleyes.gif
Paskutiniu metu daug skraidžiau. Pamenu, kažkada pamiršau persidėti keletą mažos talpos skysčių iš kosmetinės į skysčių maišelį - EU zonoje nepastebėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 birželio 2018 - 15:54