Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(welniūkštė @ 2018 05 13, 20:58)
gal rasote bloga ir jame butu galima paskaityti apie Jusu naturaliu kaukiu naudojima ir poveiki?

Ne, blogo nerašau. Šitos kaukės - http://www.jaunasvei...dienu-su-kauke/
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 05 12, 20:07)
Prietarai, šiuo metu dalyvauju natūralių kaukių iššūkyje ir tepu šviežias kaukes kasdieną. Mano oda kaip niekad švari, spindi, švyti, pamaitinta, sudrėkinta  bigsmile.gif ir jokių sudirgimų ar pan.
Nesitikėčiau tokio poveikio iš cheminių kaukių.

as pati veido kaukes kas antra diena mazdaug naudoju, lakstines reciau tik, nes prisibijau. bet kas su 'gera' oda tai manau nieko blogo nenutiks, acne pro - biski baisu. aisku dar viskas prilauso kokios tos kaukes. sviezios kaukes gerai skamba, as prisitingiu pati darytis 4u.gif
jau n metu vargstu su veido oda, pas mane deja organizmas netolerojuota taip gerai kai kuriu produktu, kas iskart matosi ant veido. pries pora menesiu pradejau gerti thistle milk kapsules, tai mazdaug 90% oda isgrazejo.

mano naujausi.
nezinau jau kelinta, kokia 15a pakuote biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
sis irgi
norejau isbandyt veido prausikli ir krema, o ir siaip reikejo dalyku kelionei
ir gavau dovanu muslin cleansing and buffing cloth duo is look-fantastic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 14 gegužės 2018 - 17:50
QUOTE(Prietarai @ 2018 05 14, 19:47)
as pati veido kaukes kas antra diena mazdaug naudoju, lakstines reciau tik, nes prisibijau. bet kas su 'gera' oda tai manau nieko blogo nenutiks, acne pro - biski baisu. aisku dar viskas prilauso kokios tos kaukes. sviezios kaukes gerai skamba, as prisitingiu pati darytis  4u.gif
jau n metu vargstu su veido oda, pas mane deja organizmas netolerojuota taip gerai kai kuriu produktu, kas iskart matosi ant veido. pries pora menesiu pradejau gerti thistle milk  kapsules, tai mazdaug 90% oda isgrazejo. 

Tiesa sakant, aš irgi pradžioje tingėjau darytis natūralią kaukę, bet avižinė labai nustebino - manau, taps nuolatine priežiūros dalimi bigsmile.gif. Beje, siūlyčiau būti atsargioms toms, kurios turi ypač jautrią odą ar alergiją natūralių kaukių sudedamosioms dalims (pvz., eteriniams aliejams).

Sudomino thistle milk. Aš karts nuo karto geriu kolageno kapsules/miltelius - reikia mažiau drėkinančių priemonių odai ax.gif. Japonijoje kosmetikos parduotuvėse yra atskiros lentynos, skirtos vien kolageno produktams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gegužės 2018 - 21:25
Po n metu nutraukiu daugystę su mineraline BE ir išbandysiu BP lotuliukas.gif

Atsakyti
Uriage drekinamieji kremai
Atsakyti

Atsakyti
Norika, domina atsiliepimai apie paakiu kremą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 17 gegužės 2018 - 13:38
QUOTE(Laimeta @ 2018 05 17, 14:37)
Norika, domina atsiliepimai apie paakiu kremą  rolleyes.gif

Dar laukiamas siuntinukas 4u.gif
Atsakyti

Lakštinės mane irgi nuvylę buvo, nepajaučiau žadėto komforto. Tačiau maloniai nustebino ir su kolege ryte dar pirkom Elseri kaukių, nematytos, bet lietuviškos ir su daaaaug alavijo, HR ir kolageno. Jų el. parduotuvė be akcijų, bet BENU 1+1, taip kad apsimoka. Užvakar pirkau dvi, šiandien dar 4 

f97e1a0c8fff7cbf6258b0f5f1a528d4615.JPG

Kiti pirkiniai ne sau, šiandien einu dviejų žmonių pasveikinti (atskirai), tai šauniai apsipirkau savo meilėje L'occitane.. Gaila buvo tiek išleisti neplanuotai, bet negaliu atsispirti :) 

Atsakyti
Atsakyti
Atsakyti

Mano be proto pigus, bet malonus apsipirkimas Eurokos 

6c6f219dc21e68bf4464415fb5300638397.JPG

16d8d84e430723a63d57a41debc17696230.JPG

Viskas voniai, sudėtys neblogos, tam kartui (y) 

Atsakyti