Ačiū už pastebėjimą. Lakštinės kaukės labai tinka/patinka jau senai, bet kasdien nesidedu. Manau, kad kaip ir bet kurį produktą naudojant, reikėtų atidžiai stebėti odos reakciją.
Ačiū už pastebėjimą. Lakštinės kaukės labai tinka/patinka jau senai, bet kasdien nesidedu. Manau, kad kaip ir bet kurį produktą naudojant, reikėtų atidžiai stebėti odos reakciją.
Kiehl's drėkinantis losjonas
Nyx blakstienų tušas
as po savo research internete biski prisibijanti lakstiniu kaukiu likau. Turincios puikia oda manau neturi ko bijot, bet jei acne prone, tai siek tiek atsargiau reiktu. Jos gi prisotintos visokiu geriu kurie arba gerai suveiks odai arba ne, o kiekveina diena naudojant gali tik dar labiau paskatinti acne. as pati karta, du savaitej naudoju ir matau gera rezultata jau seniai, bet naudoju atsargiai
mda.
o aš nusipirkau jei netiks, perleisiu
Kur perkate? Jis ir veidui ir paakiams ?
lookfantastic.com., nors yra ir eurovaistinėje.
Aš naudoju veidui ir paakiams, nieko blogo neatsitiko
Clarins BB kremas
Urban Decay Heat paletė
Urban Decay Brow tamer gelis antakiams
Nu ir kaip ta Heat??
manau kad tas mano 'atsargiai' yra karta ar du i savaite, kiekviena diena biski per daug gali but odai kuri ir taip dirgli kokias nusipirkai?
Nesitikėčiau tokio poveikio iš cheminių kaukių.
Nesitikėčiau tokio poveikio iš cheminių kaukių.
gal rasote bloga ir jame butu galima paskaityti apie Jusu naturaliu kaukiu naudojima ir poveiki?
Nu ir kaip ta Heat??
Nu labai smagi man pasirodė
Spalvos sodrios, pradžioj naudojant šiek tiek byra, nėra tokios vientisos visiškai a la kreminės konsistencijos. Bet intensyvios spalvos. Gerai sklaidosi, ilgai išlieka. Labai džiaugiuosi šia palete tikrai