Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Prietarai @ 2018 05 03, 15:54)
as po savo research internete biski prisibijanti lakstiniu kaukiu likau. Turincios puikia oda manau neturi ko bijot, bet jei acne prone, tai siek tiek atsargiau reiktu. Jos gi prisotintos visokiu geriu kurie arba gerai suveiks odai arba ne, o kiekveina diena naudojant gali tik dar labiau paskatinti acne. as pati karta, du savaitej naudoju ir matau gera rezultata jau seniai, bet naudoju atsargiai smile.gif

Ačiū už pastebėjimą. Lakštinės kaukės labai tinka/patinka jau senai, bet kasdien nesidedu. Manau, kad kaip ir bet kurį produktą naudojant, reikėtų atidžiai stebėti odos reakciją. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gegužės 2018 - 16:58
Bandysiu 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Atsakyti
Kiehl's šampūnas

Kiehl's drėkinantis losjonas

Nyx blakstienų tušas

Atsakyti

as po savo research internete biski prisibijanti lakstiniu kaukiu likau. Turincios puikia oda manau neturi ko bijot, bet jei acne prone, tai siek tiek atsargiau reiktu. Jos gi prisotintos visokiu geriu kurie arba gerai suveiks odai arba ne, o kiekveina diena naudojant gali tik dar labiau paskatinti acne. as pati karta, du savaitej naudoju ir matau gera rezultata jau seniai, bet naudoju atsargiai smile.gif

mda. 

o aš nusipirkau :D jei netiks, perleisiu :angel2:​ 

Atsakyti

Kur perkate? Jis ir veidui ir paakiams ?

lookfantastic.com., nors yra ir eurovaistinėje.

Aš naudoju veidui ir paakiams, nieko blogo neatsitiko :4u:​ 

Atsakyti

Clarins BB kremas

80003726_original_original_1.jpg

Urban Decay Heat paletė

0000683_urban-decay-naked-heat-palette.j

Urban Decay Brow tamer gelis antakiams

3605970976873_browtamer_clear.jpg

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 05 08, 17:23)
</p><p></p><p><em>Urban Decay </em>Heat paletė
</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka

Nu ir kaip ta Heat?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 05 08, 14:14)
</p></div></blockquote><p>mda. </p><p>o aš nusipirkau biggrin.gif jei netiks, perleisiu angel.gif </p>

manau kad tas mano 'atsargiai' yra karta ar du i savaite, kiekviena diena biski per daug gali but odai kuri ir taip dirgli ax.gif kokias nusipirkai?
Atsakyti
Prietarai, šiuo metu dalyvauju natūralių kaukių iššūkyje ir tepu šviežias kaukes kasdieną. Mano oda kaip niekad švari, spindi, švyti, pamaitinta, sudrėkinta bigsmile.gif ir jokių sudirgimų ar pan.
Nesitikėčiau tokio poveikio iš cheminių kaukių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 gegužės 2018 - 20:08
QUOTE(Victorious @ 2018 05 12, 22:07)
Prietarai, šiuo metu dalyvauju natūralių kaukių iššūkyje ir tepu šviežias kaukes kasdieną. Mano oda kaip niekad švari, spindi, švyti, pamaitinta, sudrėkinta  bigsmile.gif ir jokių sudirgimų ar pan.
Nesitikėčiau tokio poveikio iš cheminių kaukių.

gal rasote bloga ir jame butu galima paskaityti apie Jusu naturaliu kaukiu naudojima ir poveiki?
Atsakyti

Nu ir kaip ta Heat?? bigsmile.gif

Nu labai smagi man pasirodė  :)

Spalvos sodrios, pradžioj naudojant šiek tiek byra, nėra tokios vientisos visiškai a la kreminės konsistencijos. Bet intensyvios spalvos. Gerai sklaidosi, ilgai išlieka. Labai džiaugiuosi šia palete tikrai  :wub:

Atsakyti