Kur perkate? Jis ir veidui ir paakiams ?
Kur perkate? Jis ir veidui ir paakiams ?
Nuface aparaciukas su visom 3 galvutem ir gelis
Nu ir kaip????
Nu ir kaip????
Panaudojau nepilna menesi ir uzmeciau, nes atostogu vaziuojant patingejau ji kartu temptis (reikia det kraut po kiekvieno naudojimo), o po to susirgau porai savaiciu, tai vien kremu pasitept issukis buvo. Bet ruosiuosiu vel prie jo grizt.
Tiesa, pasilikau tik pagrindine galvute. Ta akim/lupom man kazkokia nepatogi, niekaip nepavyko susidraugaut. O kur sviesa veikianti nuo rauksleliu, tai naudot lengva, nereikia jokiu tepalu, bet ji blyksi ir man net uzsimerkus tas blyksejimas matosi/jauciasi ir po to toks jausmas kaip buna tiesiai i sviesa paziurejus. Gal ir nekenksminga, bet nelabai malonu, o ir kazkaip nezinia koks ilgalaikis poveikis.
Na o ta pagrindine man patogu tiek akim, tiek lupom naudot, nors paprastai darau pagrindine programa veidui. Viskas paprasta, greita, nieko nesijaucia (nebent gelio neuztepta pakankamai, tai kutena). Kazkokiu rauksleliu ir pan neturiu, as ji profilaktiskai naudoju, tai per ta menesi nepamaciau dideliu pokyciu, bet kaskart panaudojus oda tokia stangresne jauciasi, bet cia grynai pokuciais, nes is isvaizdos nepasakyciau, kad skiriasi.
Panaudojau nepilna menesi ir uzmeciau, nes atostogu vaziuojant patingejau ji kartu temptis (reikia det kraut po kiekvieno naudojimo), o po to susirgau porai savaiciu, tai vien kremu pasitept issukis buvo. Bet ruosiuosiu vel prie jo grizt.
Tiesa, pasilikau tik pagrindine galvute. Ta akim/lupom man kazkokia nepatogi, niekaip nepavyko susidraugaut. O kur sviesa veikianti nuo rauksleliu, tai naudot lengva, nereikia jokiu tepalu, bet ji blyksi ir man net uzsimerkus tas blyksejimas matosi/jauciasi ir po to toks jausmas kaip buna tiesiai i sviesa paziurejus. Gal ir nekenksminga, bet nelabai malonu, o ir kazkaip nezinia koks ilgalaikis poveikis.
Na o ta pagrindine man patogu tiek akim, tiek lupom naudot, nors paprastai darau pagrindine programa veidui. Viskas paprasta, greita, nieko nesijaucia (nebent gelio neuztepta pakankamai, tai kutena). Kazkokiu rauksleliu ir pan neturiu, as ji profilaktiskai naudoju, tai per ta menesi nepamaciau dideliu pokyciu, bet kaskart panaudojus oda tokia stangresne jauciasi, bet cia grynai pokuciais, nes is isvaizdos nepasakyciau, kad skiriasi.
labai lauksiu jusu ispudziu po ilgesnio panaudojimo, as pask.metu sito arba ziip labai uzsigeidziau, tik kaina kolkas stabdo ar vertas pinigu
Fenas nuostabus, pirmiausia nesunkus, švelniai garsas dirba, ūžia bet neina tas ūžimas per smegenis kaip nuo mano senuko philips
Na o pirmą kartą išdžiovinus plaukus, galvojau, kad iš salono išėjau Mano plaukai sudėtingi, siaubingai pučiasi, šiaušiasi ir banduojasi, todėl norint lygių, gražių, žvilgių plaukų tenka geroooookai ties jais padirbėt arba keliaut į saloną Vargas man su džiovinumu. O va po pirmo džiovinimo supratau, kad vargai baigti Plaukai išdžiūvo žymiai greičiau nei įprastai, plaukai tiesūs, švelnūs ir net žvilgūs ir svarbiausia-nepūsti Žodžiu gavau visko, ko norėjau Esu begalo juo patenkinta, negailiu nei vieno išleisto euro, pirkau iš Klipshop.lt
Apie jį sužinojau čia iš forumo, ėmiau juo domėtis, ieškot info, radau vien pagyras ir dar, kad jis prilyginamas Dyson, tik kainos dvigubai skiriasi Aišku Dyson nebūčiau pasiryžus pirkt, tas jau per brangus man...
ar nepasikeite pirmas ispudis?
as turiu tokius pat plaukus kaip ir jusu - poreti, puciasi, banguojasi, plius ju daug, dziovinimas kazkoks kosmaras, bent pusvalandi reik pusti kad tiesiog isdziovinti be jokiu ten formavimu, iskaistu tada visa, veidelis kaip burokas palieka jeigu dyson rasciau kur issimoketinai isigyt, tai imciau negalvojus, o dabar biski gaila issyk tiek moket.
Nea, o labiausiai tai MB džiaugiasi juo Kol kas džiovina puikiai, nesigailiu. Aš irgi į Dyson akį mėčiau, bet kaina kainele.... Kadangi jį prilygina Dysonui kaip pigesnę alternatyvą, tai man ir Aura per akis
Na ilgėliau panaudojus vienintelis nepatogumas - iiiiiiiilgas laidas, kol atpinu jį, pati įsipainioju Bet manau reik tiesiog įprast tokiu naudotis, vėliau nepatogumų nekels
labai lauksiu jusu ispudziu po ilgesnio panaudojimo, as pask.metu sito arba ziip labai uzsigeidziau, tik kaina kolkas stabdo ar vertas pinigu
Bandysiu nepamirst pasidalint ispudziais po ilgesnio laiko. Siaip as stebuklu kazkokiu jau pirkdama nesitikejau - tiesiog norejau kazko profilaktiskai, papildyt savo grozio rutina ir tiek. Na kaip rasiau, tai stangruma jauciu po naudojimo, tvirtesne oda atrodo, bet mano oda is tikro be problemu ir jauna kolkas, tai bent jau tikiuosiu jis veikia atitolindamas senejimp procesus.
Ziip as irgi ziurejau ir dar tebenoriu pabandyt. Sioks toks minusas man jame, kad turi abu kontaktai prie odos liestis, o NuFace veikia, jei ir tiek vienas oda liecia, tai patogu visur prieit su juo.
as sita baigineju kaip tik, labai smagus, pirksiu vel
Smalsu, kokio dydžio pirksite? Ir per kiek laiko susinaudoja miniukas?
Tikrai smagus. Galėtų ir kitų spalvų pagaminti
Tikrai smagus. Galėtų ir kitų spalvų pagaminti
ieskosiu miniuko vel, nes tikrai ilgai naudojau, nepamenu tiksliai kiek, bet kokius metus tikrai turejau, aisku ne kasdiena naudoju. Ir siaip, pradejau viska mazesniais kiekiais pirkti, kas ne kasdien naudojama, nes kitaip susensta anksciau laiko, nei isnaudoju.
Yves Saint Laurent lūpų blizgis "210 Beige Nu"
Urban Decay šešėlių paletė ir kelioninio dydžio blakstienų tušas "Troublemaker"
Urban Decay fiksuojantis makiažo purškiklis "All Nighter pollution protection"
Urban Decay fiksuojantis makiažo purškiklis "De-slick"
as po savo research internete biski prisibijanti lakstiniu kaukiu likau. Turincios puikia oda manau neturi ko bijot, bet jei acne prone, tai siek tiek atsargiau reiktu. Jos gi prisotintos visokiu geriu kurie arba gerai suveiks odai arba ne, o kiekveina diena naudojant gali tik dar labiau paskatinti acne. as pati karta, du savaitej naudoju ir matau gera rezultata jau seniai, bet naudoju atsargiai
Paskutiniai
sunaudojus the ordinary 3 hyaliuronus, paziuresiu ka sitas duos
naudosiu kaip ranku krema, pedu krema, veido kauke ir tt. kiek skaiciau, labai universalus reikalas
labiausiai kvepiantis shower gel koki esu turejus
Papildyta: