Is Camelia nusipirkau po 11 EUR su akcija
Pigiau Lietuvoj nesu macius, o uzsieny visada dar brangiau nei 11 EUR, tad visada pasinaudoju musiskemis akcijomis.
Haiglaiteromanija apsėdo
MAC Extra Dimension - Beaming Blush
Oj, gal Tu būsi kaip tik puikus asmuo, kuris patars man šiuo klausimu Apsėdo ir mane šita manija, bet aš noriu kažkokio ypatingai nuostabaus skysto / kreminio highlighter'io, ne sauso. Gal kažką labai gero bandžius ir gali rekomenduot??
Ne manes kls, bet jei galima ir as pasisakysiu kaip fanate highlighteriu D jei nori tokio ale slapio, nupoliruoto efekto, tai man ze best of ze best yra arba RMS living luminiser arba Tom ford is shade and illuminate tas highlighteris.. jie pan efekta abu suteikia.. dar patinka is Benefit tas kur issisuka.. jis intensyvesnis, ir spalva labiau i nude, auksa gal sakyciau.. is Becca gal kas nors dar patiktu.. Charlote tilbury db sukure ta Glowing filter ar kaip jis ten.. bet jis daugiau maisymui i pudra/krema gal skirtas.. arba lb subtiliai kam patinka
Ačiū!!
Aha, nusipirkau Becca kelioninį rinkinuką, tai labai patinka skystas. Norisi kažko dar, gal kiek skirtingesnio, kad turėčiau pasirinkimą priklausomai nuo nuotaikos
Paskutiniu metu susiradau labai gerą pudrą, kuri puikiai išsilaiko visą dieną ant mano mišrios odos be fiksacijos biria / presuota pudra, tai norisi naudot tuos "šlapius" produktus (skaistalus, highlighter'ius ir pan.)