Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(doruta @ 2018 04 24, 12:24)
Gal radote, kur galima pigiau isigyti La Roche kosmetikos?

Is Camelia nusipirkau po 11 EUR su akcija smile.gif

Pigiau Lietuvoj nesu macius, o uzsieny visada dar brangiau nei 11 EUR, tad visada pasinaudoju musiskemis akcijomis.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 04 23, 17:46)
Labai domintu apie si  4u.gif

kai gausiu papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kitoko volume sampunas
vartotojo įkelta nuotrauka

Arganmidas Moroccan kondic.

La Roche-Posay micelinis gelis
Atsakyti

La Roche posay Toleriane Ultra fluidas. 3-ias 

6021919-2015.jpg

Atsakyti
Haiglaiteromanija apsėdo blink.gif biggrin.gif

MAC Extra Dimension - Beaming Blush
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 25 balandžio 2018 - 09:52

Haiglaiteromanija apsėdo

Oj, gal Tu būsi kaip tik puikus asmuo, kuris patars man šiuo klausimu  :) Apsėdo ir mane šita manija, bet aš noriu kažkokio ypatingai nuostabaus skysto / kreminio highlighter'io, ne sauso. Gal kažką labai gero bandžius ir gali rekomenduot??  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 04 23, 19:46)
Labai domintu apie si  4u.gif

Japoniška "Hada Labo" drėkiklį (losjona) naudojau keliaudama. Jį tikriausia kiekvienoj SEA šaly prekybos centre galima įsigyti. Mačiau, kad giriamas internetuose kaip ir "Hada Labo" serijos. Sakyčiau, gana paprastas, bet gaivinantis, minkštinantis oda. Oda komfortiškiau jaučiasi jį naudojant.
"Matsukiyo" man labiau patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 balandžio 2018 - 10:58
QUOTE(Almost. @ 2018 04 25, 11:35)
Oj, gal Tu būsi kaip tik puikus asmuo, kuris patars man šiuo klausimu  smile.gif Apsėdo ir mane šita manija, bet aš noriu kažkokio ypatingai nuostabaus skysto / kreminio <em>highlighter'</em>io, ne sauso. Gal kažką labai gero bandžius ir gali rekomenduot??  smile.gif​ </p>

Bandzius bandzius biggrin.gif Šiaip skystu nemėgstu, bet kai pabandziau Tom Ford, susižavėjau, norėčiau visai aš jo, bet pirmiausia - turiu pakankamai, antra - kaina pristabdo... Bet neatmetu galimybės ateityje įsigyt wub.gif
Kalbu apie šį https://www.saksfift...p;bmUID=mbU76rt

Dar turiu NARS Orgasm skystą, visai smagus toks ir atrodo liuks, tik aš jo gražiai dengt nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 04 25, 12:35)
</p></div></blockquote><p></p><p>Oj, gal Tu būsi kaip tik puikus asmuo, kuris patars man šiuo klausimu  smile.gif Apsėdo ir mane šita manija, bet aš noriu kažkokio ypatingai nuostabaus skysto / kreminio <em>highlighter'</em>io, ne sauso. Gal kažką labai gero bandžius ir gali rekomenduot??  smile.gif​ </p>

Ne manes kls, bet jei galima ir as pasisakysiu kaip fanate highlighteriu biggrin.gifD jei nori tokio ale slapio, nupoliruoto efekto, tai man ze best of ze best yra arba RMS living luminiser arba Tom ford is shade and illuminate tas highlighteris.. jie pan efekta abu suteikia.. dar patinka is Benefit tas kur issisuka.. jis intensyvesnis, ir spalva labiau i nude, auksa gal sakyciau.. is Becca gal kas nors dar patiktu.. Charlote tilbury db sukure ta Glowing filter ar kaip jis ten.. bet jis daugiau maisymui i pudra/krema gal skirtas.. arba lb subtiliai kam patinka smile.gif
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost.: 26 balandžio 2018 - 12:35

Ne manes kls, bet jei galima ir as pasisakysiu kaip fanate highlighteriu biggrin.gifD jei nori tokio ale slapio, nupoliruoto efekto, tai man ze best of ze best yra arba RMS living luminiser arba Tom ford is shade and illuminate tas highlighteris.. jie pan efekta abu suteikia.. dar patinka is Benefit tas kur issisuka.. jis intensyvesnis, ir spalva labiau i nude, auksa gal sakyciau.. is Becca gal kas nors dar patiktu.. Charlote tilbury db sukure ta Glowing filter ar kaip jis ten.. bet jis daugiau maisymui i pudra/krema gal skirtas.. arba lb subtiliai kam patinka smile.gif

Ačiū!!  :wub: 

Aha, nusipirkau Becca kelioninį rinkinuką, tai labai patinka skystas. Norisi kažko dar, gal kiek skirtingesnio, kad turėčiau pasirinkimą priklausomai nuo nuotaikos  :D 

Paskutiniu metu susiradau labai gerą pudrą, kuri puikiai išsilaiko visą dieną ant mano mišrios odos be fiksacijos biria / presuota pudra, tai norisi naudot tuos "šlapius" produktus (skaistalus, highlighter'ius ir pan.)  :) 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 04 26, 12:34)

Man patinka Benefit Watts Up. Turiu miniuką ir naudoju jau ilgai ir užteks dar ilgam. Labiausiai patinka kad su juo labai greitai pavyksta pasidažyt.

Esu turėjusi MUFE skystą švytėjimo suteikiančią priemonę, tai sugedo greičiau nei išnaudojau...
Atsakyti