Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Victorious @ 2018 04 19, 09:54)
Haha, nudžiugino ir mane tokios pakuotės! Nes jau buvau pavargusi pirkti vienkartines po viena supakuotas kaukes cool.gif. Išbandžiau tik dvi "KOSE" rūšis - labiau patiko mėlynos kaukės. Sakyčiau, jos nėra tokios intensyvios kaip, pvz., "Ellame", bet vis tiek pabundi su pridrėkintu baby face  bigsmile.gif. "Lululun" kaukės yra pasaulinis mega hitas - vėliau išbandysiu. Beje, perkant didelį kaukiu kiekį, viena kainuoja centus.
Japonijoje ryški odos priežiūros kultūra ir pilnos parduotuvės pačios įvairiausios paskirties inovatyvios kosmetikos, kaukiu ir t.t. Japonai pamišę dėl kosmetikos - daugiausiai išleidžia jai visame pasaulyje ir net vaikinai turi po kelis prausiklius, drėkiklius, kremus ir t.t. Manau, tau ten patiktu. biggrin.gif Ir japonu kosmetika stebėtinai aukšto lygio - manau, kad kokybės/kainos santykis geresnis nei europietiškos kosmetikos.  rolleyes.gif

omg.. numirciau as ten.. tik tiek, kad nezinociau ka imt su ju tais uzrasais.. biggrin.gifD Shiseido ten masmarketo yra superiniu produktu.. zodzui.. pasiseke.. pavydziu.. baltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 04 19, 12:26)
omg.. numirciau as ten.. tik tiek, kad nezinociau ka imt su ju tais uzrasais.. biggrin.gifD Shiseido ten masmarketo yra superiniu produktu.. zodzui.. pasiseke.. pavydziu.. baltai biggrin.gif

Aha, aš irgi šiek tiek vargau su japoniškais užrašais, dariau research internete, ne viena karta ėjau į kosmetikos parduotuves, klausinėjau, bet dabar labai patenkinta pirkiniais. didis.gif
Viešbučiuose išbandžiau japoniškas "Shiseido", "La Mer", "Pola" kūno, veido ir plauku priemones thumbup.gif. Nustebino aliejiniai odos prausikliai, drėkikliai - puikiai ramina, balansuoja oda. Beje, šitu brand'u kainos daug priimtinesnės ten nei Vakaru pasaulyje.
Bet jie turi ir daug labai geros specifinės kosmetikos, skirtos japonu, ne Vakaru rinkai. rolleyes.gif
Atsakyti
Norika,o kur pirkote likuti Armani?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2018 04 19, 15:02)
Norika,o kur pirkote likuti Armani?

Iš pažystamos perpirkau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 04 19, 09:52)
Labai domins atsiliepimai apie Deciem produkciją  smile.gif​ 

Naudoju viska jau savaite laiko, tai kolei kas rezultatai man patinka, nera kazkokie dar super akivaizdus, nes tikrai mazai laiko praejo, bet tiesiog matau, kad tinka, jokiu blogu reakciju naudosiu toliau.
Glycolic Acid 7% toneris - naudoju iskart po prausiklio vakarais ir rytais. Nedziovina jis man odos, skaistina, valo, ir lygina pavirsiu. Zodziu, efektyvus jis man. Va dabar lieciu oda po nakties, tokia svelni.
Lactic Acid 10% + HA 30ml - naudoju, 3-4 kartus per savaite, nenuplaunu. Greit susigeria, eksfolijuoja, skaistina, drekina. Kieno oda jautri, tai turbut reiktu 5%.
Alpha Lipoic Acid 5% - lengva aliejine tekstura, reikia 3 lasiuku max visam veidui (naudoju ir kaklui aisku), oda ryte nerealiai svelni ir lygi, akivaizdziai. Pradedu isimylet ALA. Galima maisyt su kitais aliejais, kad praskiest, nes labai stipri rugstis, bet manes nedirgina absoliuciai, tai nematau tikslo skiest.
Atsakyti
2 vnt.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Užsakyti

Spalva - Rose Gold

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2018 04 22, 11:41)
Spalva - Rose Gold
labai fainas, as turejau - bet nesivezkit i keliones, labai greit subyrejo, nors nebuvo niekur nukrites - tiesiog nuo kratymo turbut... unsure.gif paskui paskaiciau kelis komentarus, kad ne man vienai taip buvo verysad.gif
Atsakyti
Pirmos gautos, antro laukiu dar.

SELENA Multi-Layer Cotton Puff
Hada Labo Rohto Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2018 04 22, 22:12)
Hada Labo Rohto Hadalabo Gokujun Hyaluronic Lotion Moist

Labai domintu apie si 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2018 04 22, 13:52)
labai fainas, as turejau - bet nesivezkit i keliones, labai greit subyrejo, nors nebuvo niekur nukrites - tiesiog nuo kratymo turbut...  unsure.gif paskui paskaiciau kelis komentarus, kad ne man vienai taip buvo  verysad.gif

Jo, jau girdejau apie tai, kad labai trapus daiktas... unsure.gif Teks pasaugot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2018 04 21, 21:15)

Gal radote, kur galima pigiau isigyti La Roche kosmetikos?
Atsakyti