Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Malena @ 2018 04 14, 16:36)
Koks jo poveikis? Čia galvos odai?

mhm, i galvos oda cia.. tipo tankina ir spindesio suteikia.. bandysim smile.gif
Damn it.. nesusilaikiau..
Glow recipe Watermelon drekiklis..
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Uriage D.S. valomasis gelis.

366143400008%202.jpg

Atsakyti
Mažumėlę apsipirkau... wub.gif

GHD Aura

Armani Prive cuir noir (likutis)

Armani Prive Jasmine eclat

Estee Lauder pure color - 06 Amethyst

YSL

Glow Recipe (užsakytas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 17 balandžio 2018 - 15:37
Pas Noriką kalėdos biggrin.gif

Prašau komentarų apie Aura džiovintuvą 4u.gif Kodėl būtent šis? Šiaip labai gražus wub.gif
Kur pirkot ir kiek mokėjot?
Atsakyti
Parsigabenau kosmetikos iš Japonijos bigsmile.gif

"Cure Aqua Gel" prausiklis. Buvau anksčiau bandžiusi ir įsigijau pilną kiekį.

"Matsukiyo Bulk AAA Deep Moisture Series" veido drėkiklis, serumas ir kremas. Labai geras pirmas įspūdis. wub.gif

https://ww-online.jp/archives/720348

"Matsukiyo" hialurono serumas.

Neradau nuotraukos internerte. biggrin.gif

"SANA" skaistinantis kremas su sojų pienu.

"BIORE UV Aqua rich" saulės kremas.

Naujas "KATE TOKYO The Base Zero" makiažo pagrindas su bazių mini pakuotėmis. Labai patinka. bigsmile.gif

"Privacy UV SPF 50" biri pudra.

"Lululu" ir "KOSE" vienkartinės kaukės didelėse pakuotėse (po 30-50 vnt.) biggrin.gif.
Beje, japonės kasdieną naudoja lakštines kaukes. rolleyes.gif

Iš Balio :

"UTAMA SPICE" lūpų balzamų rinkinys. Rekomenduoju. bigsmile.gif

"BALI ALUS" frangipani (plumerijos) kūno kremas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 balandžio 2018 - 10:33
QUOTE(Malena @ 2018 04 17, 16:56)
Prašau komentarų apie Aura džiovintuvą 4u.gif  Kodėl būtent šis? Šiaip labai gražus wub.gif
Kur pirkot ir kiek mokėjot?

Fenas nuostabus, pirmiausia nesunkus, švelniai garsas dirba, ūžia bet neina tas ūžimas per smegenis kaip nuo mano senuko philips biggrin.gif
Na o pirmą kartą išdžiovinus plaukus, galvojau, kad iš salono išėjau blink.gif Mano plaukai sudėtingi, siaubingai pučiasi, šiaušiasi ir banduojasi, todėl norint lygių, gražių, žvilgių plaukų tenka geroooookai ties jais padirbėt arba keliaut į saloną unsure.gif Vargas man su džiovinumu. O va po pirmo džiovinimo supratau, kad vargai baigti biggrin.gif Plaukai išdžiūvo žymiai greičiau nei įprastai, plaukai tiesūs, švelnūs ir net žvilgūs ir svarbiausia-nepūsti blink.gif Žodžiu gavau visko, ko norėjau wub.gif Esu begalo juo patenkinta, negailiu nei vieno išleisto euro, pirkau iš Klipshop.lt 4u.gif
Apie jį sužinojau čia iš forumo, ėmiau juo domėtis, ieškot info, radau vien pagyras ir dar, kad jis prilyginamas Dyson, tik kainos dvigubai skiriasi biggrin.gif Aišku Dyson nebūčiau pasiryžus pirkt, tas jau per brangus man... unsure.gif
Atsakyti

Norika - ar jau gavai Armani Prive? Kaip Tau jie? Mano mylimiausi Pivoine Suzhou :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Turiu, patinka, Cuir isvis nerealus, o Jasmine kitokie, man gal biski jasminai gelytem permusa, bet kai išsiveduoja-pats tas angel.gif Bandziau dar tik kelis kartus, tai sunku kazka daugiau ir pasakyt, bet zinau viena-naudosiu su malonumu. Beje buteliukai man pasakisko dizaino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2018 04 18, 19:57)
Turiu, patinka, Cuir isvis nerealus, o Jasmine kitokie, man gal biski jasminai gelytem permusa, bet kai išsiveduoja-pats tas  angel.gif Bandziau dar tik kelis kartus, tai sunku kazka daugiau ir pasakyt, bet zinau viena-naudosiu su malonumu. Beje buteliukai man pasakisko dizaino  wub.gif

Puikus pirkiniai, mieloji!! wub.gif labiausia , tai feno pavydziu.. bijau, kad ir man jo reik biggrin.gif:D
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2018 04 18, 12:15)
"Lululu" ir "KOSE" vienkartinės kaukės didelėse pakuotėse (po 30-50 vnt.) biggrin.gif.
Beje, japonės kasdieną naudoja lakštines kaukes. rolleyes.gif

Kaip tos kaukes? blem kaip fainai.. noreciau ir as tokiu wub.gif as nieko prioes kaukes kasdien daryt biggrin.gif
Atsakyti
labai laukti ir gauti bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 04 18, 20:18)
Kaip tos kaukes? blem kaip fainai.. noreciau ir as tokiu  wub.gif as nieko prioes kaukes kasdien daryt biggrin.gif

Haha, nudžiugino ir mane tokios pakuotės! Nes jau buvau pavargusi pirkti vienkartines po viena supakuotas kaukes cool.gif. Išbandžiau tik dvi "KOSE" rūšis - labiau patiko mėlynos kaukės. Sakyčiau, jos nėra tokios intensyvios kaip, pvz., "Ellame", bet vis tiek pabundi su pridrėkintu baby face bigsmile.gif. "Lululun" kaukės yra pasaulinis mega hitas - vėliau išbandysiu. Beje, perkant didelį kaukiu kiekį, viena kainuoja centus.
Japonijoje ryški odos priežiūros kultūra ir pilnos parduotuvės pačios įvairiausios paskirties inovatyvios kosmetikos, kaukiu ir t.t. Japonai pamišę dėl kosmetikos - daugiausiai išleidžia jai visame pasaulyje ir net vaikinai turi po kelis prausiklius, drėkiklius, kremus ir t.t. Manau, tau ten patiktu. biggrin.gif Ir japonu kosmetika stebėtinai aukšto lygio - manau, kad kokybės/kainos santykis geresnis nei europietiškos kosmetikos. rolleyes.gif
Atsakyti

labai laukti ir gauti

Labai domins atsiliepimai apie Deciem produkciją  :)​ 

Atsakyti