Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

L'oreal Volumissime Royale akių tušas. Labai patinka.

3OXIyFl1PkpjKcF8VSIpg.jpg

Diadermine Essentials švelnus akių makiažo valiklis.

f9b89722bd467d2bc8b6618cabc79689_xbig.jp

Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 kovo 2018 - 16:19
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2018 03 28, 17:18)

Matinis? Gerai laiko? Kur pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 03 30, 21:10)
Matinis? Gerai laiko? Kur pirkote? smile.gif

Taip matinis, turiu matiniu įvairių gamintoju, bet visi nuvyle, šis buvo paskutinis, kuriam suteikiau galimybe biggrin.gif Ir kolkas neblogai sekas draugaut.
Dengiasi aisku kaip visi matiniai, su dideliu kruopstumu, nes ir spalva ryski, tai reik pasistengt, kad nenuvažiuot į lankas biggrin.gif Laaaabai pigmentuotas, kazkiek pasausina lupas, bet jei kokiu primer ar vazelinu po apacia tai visai neblogai. Svarbiausia nesubega i sausas raukslytes, neskeldeja, laikosi fantastiskai, ant taures nepalieka jokio pedsako ir nusivalo ne vienu brukstelejimu biggrin.gif Zodziu kai reikia patikimo makiazo - jis puikiai pateisina lukescius 4u.gif Uzskaitau flirt.gif
Atsakyti

Norika - o Colourpop matinius bandei?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 04 03, 12:54)
<p><strong>Norika</strong> - o Colourpop matinius bandei?  smile.gif​ </p>

Taip ir pakankamai nuvyle... unsure.gif
Atsakyti

Taip ir pakankamai nuvyle...

Oj, kaip keista - man kaip tik atvirkščiai  :) NYX matiniai šie visai nepatiko. Labai sausino lūpas, negražiai dengėsi, gan greitai nusivalgė. O Colourpop labai patinka, norisi dar ir dar  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 04 03, 13:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="72057450" data-time="1522753094"><div><p>Taip ir pakankamai nuvyle... </p></div></blockquote><p></p><p>Oj, kaip keista - man kaip tik atvirkščiai  smile.gif NYX matiniai šie visai nepatiko. Labai sausino lūpas, negražiai dengėsi, gan greitai <em>nusivalgė</em>. O <em>Colourpop </em>labai patinka, norisi dar ir dar  biggrin.gif​ </p>

O man Colourpop visiskai nesuzavejo.
Kol kas nepakeiciami Inglot (Nr. 13), dar The Balm neblogas, bet Inglot geriau laiko.
Atsakyti

Norika, o Maybelline?

Atsakyti