L'oreal Volumissime Royale akių tušas. Labai patinka.
Diadermine Essentials švelnus akių makiažo valiklis.
QUOTE(doruta @ 2018 03 30, 21:10)
Matinis? Gerai laiko? Kur pirkote?
Taip matinis, turiu matiniu įvairių gamintoju, bet visi nuvyle, šis buvo paskutinis, kuriam suteikiau galimybe Ir kolkas neblogai sekas draugaut.
Dengiasi aisku kaip visi matiniai, su dideliu kruopstumu, nes ir spalva ryski, tai reik pasistengt, kad nenuvažiuot į lankas Laaaabai pigmentuotas, kazkiek pasausina lupas, bet jei kokiu primer ar vazelinu po apacia tai visai neblogai. Svarbiausia nesubega i sausas raukslytes, neskeldeja, laikosi fantastiskai, ant taures nepalieka jokio pedsako ir nusivalo ne vienu brukstelejimu Zodziu kai reikia patikimo makiazo - jis puikiai pateisina lukescius Uzskaitau
Norika - o Colourpop matinius bandei?
QUOTE(Almost. @ 2018 04 03, 12:54)
<p><strong>Norika</strong> - o Colourpop matinius bandei? </p>
Taip ir pakankamai nuvyle...
Taip ir pakankamai nuvyle...
Oj, kaip keista - man kaip tik atvirkščiai NYX matiniai šie visai nepatiko. Labai sausino lūpas, negražiai dengėsi, gan greitai nusivalgė. O Colourpop labai patinka, norisi dar ir dar
QUOTE(Almost. @ 2018 04 03, 13:59)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="NORIKA" data-cid="72057450" data-time="1522753094"><div><p>Taip ir pakankamai nuvyle... </p></div></blockquote><p></p><p>Oj, kaip keista - man kaip tik atvirkščiai NYX matiniai šie visai nepatiko. Labai sausino lūpas, negražiai dengėsi, gan greitai <em>nusivalgė</em>. O <em>Colourpop </em>labai patinka, norisi dar ir dar </p>
O man Colourpop visiskai nesuzavejo.
Kol kas nepakeiciami Inglot (Nr. 13), dar The Balm neblogas, bet Inglot geriau laiko.
Norika, o Maybelline?