Chanel Nail gloss (Rouge radical)
nuotrauka iš interneto
nuotrauka iš interneto
Papildyta:
Papildyta:
pirmas is desines.
Papildyta:
NIDCKA, kaip Lancome kremas? As turejau, bet visiskai nesuzavejo ir pasirode visiskai nevertas tokiu pinigu
QUOTE(NORIKA @ 2016 10 23, 17:07)
NIDCKA, kaip Lancome kremas? As turejau, bet visiskai nesuzavejo ir pasirode visiskai nevertas tokiu pinigu
kuom neitiko? del mazo maskavimo?.
man maskavimo uztenka,( pries ji naudoju dermalogica makiazo pagrinda kuris turi gera spf ir gerai paslepia poras), galima pasluoksnioti, kur reikia, man jis puikus kasdienai, ir man patika , kad dienos begyje su juo galima atsviezint makiaza, nebijant atrodyti aptinkuota, graziai atgaivina veida, ir kazkaip pacia oda teigiamai veikia, po 4 dienu naudojimo oda svelnesne, lygesne , gal cia tik mano vazduotej , tikiuosi poru nekims, ir dar, spalva man, idiali.
Na kadangi ji nera pigi, tai laukiau kazko wow, bet man maskavimo visai maza pasirode, be to nieko kito ir nedare, kaip tik lengvai lengvai pamaskuoja... Tikejaus kazkokios naudos odai, kad svelnintu, lygintu, bet... Nu kazkaip elementarus Loreal BB man pasirode daug daug kartu priimtinesnis. Nu gal cia nuo odos priklauso, nuo poreikiu, lukesciu, nezinau, bet Lancome pasirode visikai nevertas nei 30Eur
QUOTE(NIDCKA @ 2016 10 23, 23:31)
kuom neitiko? del mazo maskavimo?.
man maskavimo uztenka,( pries ji naudoju dermalogica makiazo pagrinda kuris turi gera spf ir gerai paslepia poras), galima pasluoksnioti, kur reikia, man jis puikus kasdienai, ir man patika , kad dienos begyje su juo galima atsviezint makiaza, nebijant atrodyti aptinkuota, graziai atgaivina veida, ir kazkaip pacia oda teigiamai veikia, po 4 dienu naudojimo oda svelnesne, lygesne , gal cia tik mano vazduotej , tikiuosi poru nekims, ir dar, spalva man, idiali.
Gal galėtumėte parašyti, kokį Dermatologica kremą su spf naudojate? Solar Defense Booster SPF 50?
Amberr laukiu atsiliepimo apie Glamglow gravity mud kauke ;)
Gautas dovanu
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 10 24, 21:10)
Amberr laukiu atsiliepimo apie Glamglow gravity mud kauke ;)
Laukiu progos pabandyt ryt manau bus ta diena.. Kai uzsikelsiu zandus ant akiu, tai bus... ir depiliacija itariu pasidarysiu nebloga veido gyvatplaukiu