QUOTE(Estela_ @ 2018 03 12, 10:24)
Atsitiko taip, kad ta palete nedaejo iki manes.. Per anksti pasigyriau ..gal taip jau skirta buvo, apsieisiu su savo Makeup Revolution
Ką darysi... bus tų palečių dar gražesnių
QUOTE(Vitulka @ 2018 03 12, 14:54)
Matau kad kažkas panašaus į lūpų pieštuką, bet nei gamintojo nei spalvos pavadinimo
QUOTE(NORIKA @ 2018 03 12, 19:11)
Kaip tonikas?
Mano naujausias ir jau rankose turimas
QUOTE(NORIKA @ 2018 03 12, 18:11)
Atrodo labai fainas sepetelis, papasakokit kaip efektas pasidazius
QUOTE(Malena @ 2018 03 12, 19:52)
Kaip tonikas?
Dar nepraėmiau, nes baiginėju likutį iš Estyee Lauder. Už kokių 10 dienelių jau lukštensiu naują pakuotę...
QUOTE(Estela_ @ 2018 03 12, 20:19)
Atrodo labai fainas sepetelis, papasakokit kaip efektas pasidazius
Dar laukiu parkeliaujant ir be velykų tikrai nepralupsiu LM, nes baigt reikia MAC ir Kanebo du naudojamus šiuo metu... pirkau šiaip irgi šepetėlio paviliota, pasirodė toks tankus, masyvus ir kokybiškas, kokio man ir reikia ir koks dažniausiai įtinka mano blakstėms
Matau kad kažkas panašaus į lūpų pieštuką, bet nei gamintojo nei spalvos pavadinimo
Maybelline lūpų pieštukas spalva Sweet Pink
QUOTE(Malena @ 2018 03 08, 19:53)
Ar jis vėsina akių vokus? Ar išsilaikytų ant riebesnių vokų be bazės?
del vesinimo nezinau, bet man su mano riebiais vokais, kaip nekeista, laikosi. 'Au naturel' spalva laikosi biski geriau, nei 'burnished bronze', bet sita spalva labai grazi, visam vokui nenaudoju dazniausiai, tik prie blakstienu linijos, isryskina zydra akiu spalva.
Mano paskutinieji pasilepinimai:
La Prarie caviar serumas paakiam
Clinique all about eyes rich kremukas paakiam jau nzn kelintas kartojamas.. koks 4tas trb
Ir Morphe matinis skystas lupdazis spalva Virgin
La Prarie caviar serumas paakiam
Clinique all about eyes rich kremukas paakiam jau nzn kelintas kartojamas.. koks 4tas trb
Ir Morphe matinis skystas lupdazis spalva Virgin
Atgal i paauglyste pastebejau kad su arbatmedziu oda apsitvarko, bandysim tad siuos
Skyn Iceland paakiu kremas
Olaplex no. 3 (3vnt)
Finding Ferdinand custom mini lupdazis (galima iki 4 spalvu pasirink norimais %, taip pat kreminis ar matinis ir pan)