Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Estela_ @ 2018 02 23, 20:22)
Jau matau kaip mylesiu sita palete ir tampysiuosi su savim  wub.gif

labai grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
wub.gif (foto mano) pirkau pudra, o nustebino meginukais biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir kosmetologes ideti meginukai is mano naujai pamegtos SKEYNDOR linijos wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 vasario 2018 - 18:21

Vitulka Kaip kremujas? Turiu dienini ir naktini tai nezinau stebuklo nematau, tik tiek kad lyg poru nekemsa, turiu misria ir hipsr kaprizinga oda ziema, tai antra kart turbut nepirkciau 🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 02 kovo 2018 - 13:05

Vitulka Kaip kremujas? Turiu dienini ir naktini tai nezinau stebuklo nematau, tik tiek kad lyg poru nekemsa, turiu misria ir hipsr kaprizinga oda ziema, tai antra kart turbut nepirkciau 🤔

Man patinka, antrą nusipirkau, bet ne iš eilės. Drėkina, nekemša porų, greit susigeria, nepalieka plėvelės. Man jo drėkinimo net tokių šalčių metu pakanka.

Atsakyti
Estela_, ar verta dėmesio "Revolution" kontūravimo paletė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 03 05, 19:32)
Estela_, ar verta dėmesio "Revolution" kontūravimo paletė? 4u.gif

Žinokite dar guli nepanaudota, norėjau kažko pigaus kad nebūtų gaila, jei sudužtų nešiojantis ir vežiojantis greitam makiažo tranformavimui iš dieninio į vakarinį biggrin.gif va dar progos nebuvo panaudoti tai negaliu pakomentuoti, bet spalvytės gražios, manau kuo puikiausiai galima rimčiau veidą pasikontūruot pasiėmus šią paletę, highlighteris atrodo fainas, skaistalų spalva labai universali, brozikas toks šaltai šiltas, manau daug kam tiktų ši spalva 4u.gif

Nusipirkau va tokį mielą švelnučių rinkinuką nedidelėms išvykoms ir kelionėms, manau yra viskas ko reikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 05 kovo 2018 - 22:31
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 02 15, 18:06)
<p><strong>Laura Mercier</strong> Caviar Stick seseliai - spalvos Amethyst, Vanilla Kiss ir Au Naturel</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka

Kur šito gėrio galima LT įsigyti?
Labai norėčiiau ax.gif .
Atsakyti

Kur šito gėrio galima LT įsigyti?
Labai norėčiiau ax.gif.

As ne LT, tai nezinau ar LT isvis Laura Mercier yra ir kur

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2018 02 23, 20:22)
Jau matau kaip mylesiu sita palete ir tampysiuosi su savim  wub.gif

Kažkada norėjau ir atsilaikiau biggrin.gif Parašykit atsiliepimą ar vertėjo man susilaikyti biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 03 06, 04:12)
Laura Mercier

Ar jis vėsina akių vokus? Ar išsilaikytų ant riebesnių vokų be bazės?

Mano naujausi - Isadora brow sculpting pen ir Sisley Phyto Twist lūpų balzamas su spalva
Atsakyti

Galvojau prisikaupe kruva pirkiniu ir ikelsiu, bet pasirodo visai mazai ju is tikruju (arba nebepamenu jau kazko)  :4u: 

BeautyFix ir Ipsy dezuciu prenumeratos

mxcumafbqzj01.jpg

Stila Molten Midnight spalvos skystas seselis

18879056_1768013153223669_25708459960702

Nuface aparaciukas su visom 3 galvutem ir gelis

nuface-trinity-facial-toning-device-prod

Nuface_Gel_Primer_Reviews.jpg?189db0&189

Skyn Iceland veido geliukai-kaukes (kaktai ir juoko raukslelems) 

patchi-dlya-lica-hydro-cool-firming-face

Pacifica Crystal Foam ir Pienapply veido prausikliai bei Gem Water micelinis vanduo (nekeliu visu foto, nes sunku rast normalaus dydzio internete)

eceebfc84f908c601a9488c065220d75.jpg

Rimmel Stay Matte pudra

81ZM5v1nFLL._SY355_.jpg

Ar jis vėsina akių vokus? Ar išsilaikytų ant riebesnių vokų be bazės?

Ne, jie nevesina voku. As juos naudoju tiek vienus, tiek kaip pagrinda tepdama sausus seseius ant virsaus ar blizgucius - man laikosi puikiai abiem variantais. Nezinau del riebiu voku, bet mano akys jautrios, tai jei kas, iskart nuslysta/nubega seseliai, bet sitie puikiai tinka ir nejautrina akiu. 

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2018 03 08, 18:53)
Kažkada norėjau ir atsilaikiau biggrin.gif Parašykit atsiliepimą ar vertėjo man susilaikyti biggrin.gif  biggrin.gif

Atsitiko taip, kad ta palete nedaejo iki manes.. Per anksti pasigyriau unsure.gif ..gal taip jau skirta buvo, apsieisiu su savo Makeup Revolution biggrin.gif

Papirkau nebrangu matini lupdazi, tikiuos atspalvis bus lygiai kaip Anastasia Toffee ir tuo paciu sutaupysiu biggrin.gif

NIP+FAB M Matte Liquid Lipstick Toffee
Atsakyti

1469864217579c5919647f9.jpg

Atsakyti