labai grazios spalvos
labai grazios spalvos
Ir kosmetologes ideti meginukai is mano naujai pamegtos SKEYNDOR linijos
Vitulka Kaip kremujas? Turiu dienini ir naktini tai nezinau stebuklo nematau, tik tiek kad lyg poru nekemsa, turiu misria ir hipsr kaprizinga oda ziema, tai antra kart turbut nepirkciau 🤔
Vitulka Kaip kremujas? Turiu dienini ir naktini tai nezinau stebuklo nematau, tik tiek kad lyg poru nekemsa, turiu misria ir hipsr kaprizinga oda ziema, tai antra kart turbut nepirkciau 🤔
Man patinka, antrą nusipirkau, bet ne iš eilės. Drėkina, nekemša porų, greit susigeria, nepalieka plėvelės. Man jo drėkinimo net tokių šalčių metu pakanka.
Žinokite dar guli nepanaudota, norėjau kažko pigaus kad nebūtų gaila, jei sudužtų nešiojantis ir vežiojantis greitam makiažo tranformavimui iš dieninio į vakarinį va dar progos nebuvo panaudoti tai negaliu pakomentuoti, bet spalvytės gražios, manau kuo puikiausiai galima rimčiau veidą pasikontūruot pasiėmus šią paletę, highlighteris atrodo fainas, skaistalų spalva labai universali, brozikas toks šaltai šiltas, manau daug kam tiktų ši spalva
Kur šito gėrio galima LT įsigyti?
Labai norėčiiau .
As ne LT, tai nezinau ar LT isvis Laura Mercier yra ir kur
Kažkada norėjau ir atsilaikiau Parašykit atsiliepimą ar vertėjo man susilaikyti
Ar jis vėsina akių vokus? Ar išsilaikytų ant riebesnių vokų be bazės?
Mano naujausi - Isadora brow sculpting pen ir Sisley Phyto Twist lūpų balzamas su spalva
Galvojau prisikaupe kruva pirkiniu ir ikelsiu, bet pasirodo visai mazai ju is tikruju (arba nebepamenu jau kazko)
BeautyFix ir Ipsy dezuciu prenumeratos
Stila Molten Midnight spalvos skystas seselis
Nuface aparaciukas su visom 3 galvutem ir gelis
Skyn Iceland veido geliukai-kaukes (kaktai ir juoko raukslelems)
Pacifica Crystal Foam ir Pienapply veido prausikliai bei Gem Water micelinis vanduo (nekeliu visu foto, nes sunku rast normalaus dydzio internete)
Rimmel Stay Matte pudra
Ar jis vėsina akių vokus? Ar išsilaikytų ant riebesnių vokų be bazės?
Ne, jie nevesina voku. As juos naudoju tiek vienus, tiek kaip pagrinda tepdama sausus seseius ant virsaus ar blizgucius - man laikosi puikiai abiem variantais. Nezinau del riebiu voku, bet mano akys jautrios, tai jei kas, iskart nuslysta/nubega seseliai, bet sitie puikiai tinka ir nejautrina akiu.
Atsitiko taip, kad ta palete nedaejo iki manes.. Per anksti pasigyriau ..gal taip jau skirta buvo, apsieisiu su savo Makeup Revolution