Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Sephora Pro #50.5 pudros sepetelis ir sculpting blush #99 sepetelis (sita galvoju konturavimui naudot)

c30e620c0caa.jpg

s1889377-162.jpg 

Atsakyti

Labai domins atsiliepimas 4u.gif

Naudoju pudrą jau apie savaitę, tai kol kas įspūdžiai tokie:

• Nekemša porų (maniškės linkusios kimštis), neerzina odos (mano oda gana jautri, nors yra mišri);
  • Labai lengvai sluoksniuojasi, sulig pirmu sluoksniu suteikia vidutinį maskavimą, o toliau galima sluoksniuojant pasiekti stiprų. Sluoksniai neatrodo kaip kaukės ant veido odos;
  • Pati tekstūra gana skysta, ant odos gana greit nudžiūna;
  • Suteikia matinį efektą, man ant veido užtvirtinus pudra išlieka visą darbo dieną nesubėgant į raukšleles. Dienos eigoj gal kiek išlenda odos blizgesys ant nosies, bet neatrodo kaip riebalas ant keptuvės - labiau atrodo kaip toks sveikas odos žvilgesys (aš šiaip labiau mėgstu matinės odos įvaizdį, tai mane erzina tie visokie blizgėjimai, bet su šia pudra nu kažkaip neerzina ir liečiant pirštu tą vietą nelieka ant piršto riebalo ar pan.);
  • Kol kas pasirodė tikrai skalsi, nes visam veidui padengti vienu sluoksniu naudojant kempinėlę užtenka vieno pompos paspaudimo.

Visumoj kol kas tikrai esu labai patenkinta ir sau puikiai pataikiau atspalvį (pirkau Cashmere 06). Iki šiol mėgstamiausia buvo The Ordinary Serum Foundation ir dar vis bandau ir testuoju Estee Lauder Double Wear nude water fresh, tai ši BareMinerals stoja į vieną eilę savo patikimu su TO tikrai  :)​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Laura Mercier Caviar Stick seseliai - spalvos Amethyst, Vanilla Kiss ir Au Naturel

s1342302-main-hero.jpg

Shiseido vatos diskeliai

s101220-main-hero.jpg

Atsakyti

Aciu Bu bu:) Spejau jau per tarpininke is USA  LM uzsisakyti, kita karta zinosiu🙁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 18 vasario 2018 - 17:19
Atsakyti

Kerastase sampunas

9a76490ef732.jpg

Institut Esthederm vandenukas  

dc83887f275e.jpg

Atsakyti

la roche posay toleriane ultra fluid

La_Roche_Posay_Toleriane_Ultra_Fluid_40m

Klorane magnolijų šampūnas.

ta4vefd0_201305151707002254.jpg

Atsakyti
Savo mėgiamų black/brown pieštukų kasdieniniam makiažui. 2vnt

Daugiau lyg nieko nepirkau smile.gif
Atsakyti

domins atsiliepimas apie krema, idomu, kas per stebuklas smile.gif

evelinki - atleisk, kad ilgai užtruko atsakyti. Tik dabar pradėjau naudoti kremą ir iškart galiu pasakyt, kad patinka. Mano rankų odos situacija paskutiniu metu pasidarė absoliučiai tragiška. Gal dėl šalčio, dėl per dažno plovimo labai stipriai išsausėjo rankų oda. Naudojau skirtingus kremus rankoms (CNDNeutrogena, Vichy), bet nu nei vienas nepadėdavo, nenuimdavo to suskirdimo jausmo. Panaudojau šį kelis kartus per dieną ir tikrai matau pagerėjimą. Oda tiek nebešerpetoja, nėra išraudus, neniežti jos. Kvepia labai skaniai, greit susigeria, pasirodė gana skalsus  :) Tikrai žinau, kad bus kartojamas

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2018 02 21, 15:26)
Tikrai žinau, kad bus kartojamas</p>

na dekui, reikejo man tokio patvirtinimo, nes seniai ji nusiziurejus, pirksiu ir as ;)
Atsakyti
Jau matau kaip mylesiu sita palete ir tampysiuosi su savim wub.gif

Atsakyti