Ir kaip?
Ir kaip?
Ir kaip?
Patinka. Man gal kiek per rozine spalva, nors issklaidzius tikrai gerai atrodo. Bet as dar truputi maskuoklio uztepu, tai kolkas labai patenkinta kaip atrodo. I rauksleles nesubega, priduoda paakiams gaivumo, laikosi gerai. Noriu dar sitos linijos maskuokli isbandyt, nes takart nebuvo reikiamos spalvos.
SpaceNK viska Laura Mercier perku
O Carlotte Tilbury is CultBeauty. Pigiau nei is ju oficialaus
kaip ta nabasniko spalva? faini lupdaziukai?
Ačiū už prirodytą psl, dabar turėsiu omeny, kad ten yra Charlotte Tilbury
amberr, neradau kitos foto, šiaip ne nabašnikinė spalva. Dar laukiu parkeliaujant iš usa, neturiu rankose
amberr, neradau kitos foto, šiaip ne nabašnikinė spalva. Dar laukiu parkeliaujant iš usa, neturiu rankose
Laukiu atsiliepimų.
Man šis "Clinique" kremas-gelis visai tinka ir patinka. Nepastebėjau, kad kimštų poras. Mano oda mišri.
bareMinerals® BAREPRO™ Performance Wear Liquid Foundation SPF20
bareMinerals® Jumbo Prep Step Moisture Set Radiant Prep Cream
Stemm High Amino Shampoo, Stemm Gold Fulvic Conditioner ir Stemm Density Stimuli
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution
The Chemistry Brand Hand Chemistry
Labai domins atsiliepimas
NYX Micro Brow antakiu piestukas, 2vnt
Labai domina atsiliepimas
Ilgokai uztrukau kol isbandziau bet pagaliau atsakau apie Niod Sanscrit Saponins prausikli. Jis neskirtas makiazui praust ir raso, kad ne kasdien naudot, tai net nezinau ar kazkoki poveiki didesni duoda. Ta prasme, apart nuprausimo nieko ypatingesnio ar kitokio odoje nematau. Prausia tai labai smagiai, atrodo viska svaruteliai nuprausia, bet oda lieka minksta, lyg padrekinta (bet svarumo jausmas kaip iki girgzdejimo nuprastos odos). Tik kvapas sio prausiklio siaubingas - lyg miliu, bet tokiu parugusiu gerokai.... Prausiuosiu sulaikius kvapa, o kai rikia ikvept, tai per burna ikvepiu, kad tik neuzuost.
domins atsiliepimas apie krema, idomu, kas per stebuklas