Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

Šiandien iki 24val Eurovaistinėj -25proc visai kosmetikai, galvoju pasiaubti ar susilaikyt biggrin.gif

Visai neprastas. Labai gerai putoja, švariai nuprausia, kvapas neintensyvus, man patinka labiau negu Decubal putos :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2018 01 17, 18:44)
Labai įdomu - kokius dar esi išbandžiusi?
Aš šiuo metu turiu kelias spindesio suteikiančias priemones, iš šaltesnių tik Benefit high beam, kurio ant manęs beveik nesimato. Gal esi bandžiusi Becca arba Too Faced širdelę?
Ir kaip?

Salto atspalvio ir tikrai be atskiru blizgiu daleliu tik sita ir atradus. Daug vilciu dejau i L.Eldridge girama Becca skin perfector (skysta), bet isbandzius nusivyliau, taip pat Sephoroj praejau pro daugeli highlighteriu ir kiti demesio taip nepatrauke kaip sitas. Atradau prie penkis metus ir tapo nepakeiciamu. Silto atspalvio naudoju Laura Mercier kazkoki, bet nera toks geras kaip Shiseido smile.gif
Atsakyti

Farsali Unicorn Essence serumas (mazesnis kiekis)

p417141-av-01-hero.jpg

It Cosmetics CC kremas

s1868140-main-Lhero.jpg

Catrice Secret Camouflage maskuoklis

catrice-liquid-camouflage-010-1020131.jp

BareMinerals Stroke of Light paakiu issviesintojas, nr2

7aa214a116a4e8fd5ea8382f616b0dc6--ulta-m

Shiseido dregnos serveteles

7fb39edca364.jpg

Fenty Beauty Supanova spalvos lupdazis

fenty-beauty-galaxy-collection-hyper-gli

Benefit Sugar Cookie ir Pink Berry spalvu blizgiai

5addfd93ff5646d9d6ce178169871274.jpg

Anastasia Beverly Hills St. Tropez spalvos blizgis

new-anastasia-beverly-hills-mini-lip-glo

Double Dare OMG veido kaukes - nulupama violetine ir burbuliuojanti

2bd19ceff637.jpg

dovana uz pirkinius - ivairiu priemoniu rinkinys su pilno ir mini dydzio produktais

ulta-12-piece-gift-bag-jan-2018-see-more

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 22, 18:42)
<p><strong>Farsali </strong>Unicorn Essence serumas (mazesnis kiekis)</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>
<p><strong>It Cosmetics</strong> CC kremas</p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>
<p> </p>

Domins apie situos 4u.gif
Atsakyti

Skyn Iceland paakiu padeliai, 2 pakuotes 

81AJXpme0iL._SX355_.jpg

Botanics micelinis vanduo, 2vnt (melynoj ir rausvoj pakuotese)

17-07-botanics-bt-sps25-01.jpg

Domins apie situos 4u.gif

Zinok nezinau ko as ta Farsali seruma pirkau - pas mane veido priemoniu, iskaitant serumus, kruva net nepradetu...  :ax:  Kolkas ant veido tik ant greituju dabar pabandziau, tai is pat pradziu jautesi lipnumas, bet jis greitai dingo, o oda liko svelni. Esu kelis kartus pabandzius ant ranku, nes idomu buvo kvapas (kai kam jis labai patinka, kai kam labai nepatinka). Na man kvapas, tai toks viaukt biskiuka - primena degesius... Dar labai pagalvosiu ir patestuosiu, nes nezinau ar noresiu net sita maziuka sunaudot. Sitas serumas turi blizguciu, bet ant veido/rankos ju nesimato - na laaabai isiziurejus ir judinant ranka pasimato blizguciai, bet jie laabai smulkus ir pavieniai. 

It Cosmetics CC kremas, tai puikus. Turejau pora miniuku, dabar pilna pakuote isigijau. Jis daugiau kaip pudra, maskuoja gerai, tiksliau net puikiai (medium-full coverage duoda). Veidas atrodo gaiviai, laikosi gerai per visa diena, man net vasara per karscius nenubegdavo.  

Atsakyti

YSL Tatouage lip stain, spalva 7 - nerealiai grazi nude su lngvu roziniu tonu, bet ant manes ji nesimato... Grynai tepu tepu ir vos iziuriu skirtuma tarp lupdazio ir savo lupu....

08ffc15a62a2.jpg

BareMinerals sventinio leidimo (didele pakuote) uzbaigimo pudra

5342af7aa7c3.jpg

Atsakyti

Ipsy vasario prenumerata - vis atrandu kokia prenumerata ir norisi isbandyt... Nors realiai tik viena Dermstore BeautyFix tesiu, nes panaudoju praktiskai visus produktus

ipsy-bag-2-january-2018-5-400x400.jpg

YSL Tatouage lip stain, spalva 23

s-l400.jpg

By Terry skystas lupdazis, spalva Lady Bare

48fb3a1c85aa.jpg

BareMinerals konturavimo palete

bareminerals-barepro-contour-face-shapin

Giorgio Armani Face Fabric pudra

9c60a3a7d025.jpg

Lancome lupas putlinantis blizgis - as jo kaip topo ant lupdaziu noriu, tai nelabai svarbu putlins ar ne

m17001246_403894_medium.jpg

Dr. Jart Firming veido kauke

51nI-wD8IlL.jpg

Atsakyti
Drauge is Duty free nupirko La mer Creme de la mer.. i sandeliuk biggrin.gif nes daaaaug pigiu nei pas mus.. ir UD moondust seselis Zodiac spalvyte. Norejau kitos splvos, bet pagalvojau, kad busiu kaip su fanaru.. labai panasi i mac club ta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 26 sausio 2018 - 16:54
"Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief" veido kremas-gelis.

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2018 01 26, 19:37)
"Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief" veido kremas-gelis.

Kaip sis kremukas, ar tiktu kimstis linkusiai odai? Kokia Jusu oda? smile.gif
Atsakyti

Kaip sis kremukas, ar tiktu kimstis linkusiai odai? Kokia Jusu oda? smile.gif

Mano oda linkus kimštis, todėl šitas kremas netiko. Bet tai nereiškia, kad taip būtinai nutiks ir jums.

Atsakyti