Šiandien iki 24val Eurovaistinėj -25proc visai kosmetikai, galvoju pasiaubti ar susilaikyt
Visai neprastas. Labai gerai putoja, švariai nuprausia, kvapas neintensyvus, man patinka labiau negu Decubal putos
Farsali Unicorn Essence serumas (mazesnis kiekis)
It Cosmetics CC kremas
Catrice Secret Camouflage maskuoklis
BareMinerals Stroke of Light paakiu issviesintojas, nr2
Shiseido dregnos serveteles
Fenty Beauty Supanova spalvos lupdazis
Benefit Sugar Cookie ir Pink Berry spalvu blizgiai
Anastasia Beverly Hills St. Tropez spalvos blizgis
Double Dare OMG veido kaukes - nulupama violetine ir burbuliuojanti
dovana uz pirkinius - ivairiu priemoniu rinkinys su pilno ir mini dydzio produktais
Skyn Iceland paakiu padeliai, 2 pakuotes
Botanics micelinis vanduo, 2vnt (melynoj ir rausvoj pakuotese)
Domins apie situos
Zinok nezinau ko as ta Farsali seruma pirkau - pas mane veido priemoniu, iskaitant serumus, kruva net nepradetu... Kolkas ant veido tik ant greituju dabar pabandziau, tai is pat pradziu jautesi lipnumas, bet jis greitai dingo, o oda liko svelni. Esu kelis kartus pabandzius ant ranku, nes idomu buvo kvapas (kai kam jis labai patinka, kai kam labai nepatinka). Na man kvapas, tai toks viaukt biskiuka - primena degesius... Dar labai pagalvosiu ir patestuosiu, nes nezinau ar noresiu net sita maziuka sunaudot. Sitas serumas turi blizguciu, bet ant veido/rankos ju nesimato - na laaabai isiziurejus ir judinant ranka pasimato blizguciai, bet jie laabai smulkus ir pavieniai.
It Cosmetics CC kremas, tai puikus. Turejau pora miniuku, dabar pilna pakuote isigijau. Jis daugiau kaip pudra, maskuoja gerai, tiksliau net puikiai (medium-full coverage duoda). Veidas atrodo gaiviai, laikosi gerai per visa diena, man net vasara per karscius nenubegdavo.
Ipsy vasario prenumerata - vis atrandu kokia prenumerata ir norisi isbandyt... Nors realiai tik viena Dermstore BeautyFix tesiu, nes panaudoju praktiskai visus produktus
YSL Tatouage lip stain, spalva 23
By Terry skystas lupdazis, spalva Lady Bare
BareMinerals konturavimo palete
Giorgio Armani Face Fabric pudra
Lancome lupas putlinantis blizgis - as jo kaip topo ant lupdaziu noriu, tai nelabai svarbu putlins ar ne
Dr. Jart Firming veido kauke