Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 04, 20:01)
<p><strong>Sunday Riley</strong> paakiu kremo ir veido kremo rinkinukas - kaina nereali, nes abu produktai full size (rinkinukas $70, o abu atskirai po $65)  thumbup.gif </p><p

A kur tu tokia kaina randi? verysad.gif sephoroj tai 90$ sitas rinkinys.. ir ner abu produktai full size.. tik kremas.. paakiu kremas, tai 15ml full.. o cia tik 5ml verysad.gif
Atsakyti

amberr., nu gavus paziuresiu - man atrodo jau yra pasto dezutej, bet tingiu atsinest. Bet kaina tikrai $70 ($87 verte ju). Dabar matau, kad paveiksliukas kitas - kai uzsakinejau tikrai rase 15ml paakiu kremo ir dar ant dezutes prisiartinus tas matesi (nagrinejausi, nes as labiau paakiu kremo norejau). 

Atsakyti

807366d707ef864ff62f4f0d00a4aa38_30_1.jp

Atsakyti

amberr., na tai pagaliau ispakavau ta Sunday Riley rinkinuka. Ant pakuotes raso 15ml, bet viduje 5ml akiu kremo. Ir tikrai Sephoros puslapyje kai pirkau rase aprasyme 15ml. Zodziu, ivele klaida jie ir seno linko neatidaro i ta preke, o dabar jau pataisytas aprasymas. Dar kazkas maciau komentavo, kad raso 15ml, o gavo 5ml, bet jau nebera to komentaro...

Atsakyti
Rožių kremas pabandymui, o vazelinai ir primeris Ntieji, nepakeičiami wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Shiseido luminizing satin finish sviesa atspindinti priemone, jau net trecia pakuote, nieko geresnio nerandu, jei kalbant apie ne auksini svytejima, o saltesni, suteikiancia priemone:

b4d49aa82083e732fb76dd06837a9c9b.jpg

741e4bca0bbcd607bcbcbbb464a9ab5b.jpg

Atsakyti

Baby Foot pedu kojines-pylingas 

71ZwGzJznyL._SY450_.jpg

Elite99 gelinis topas ir noname-iniai pigmentai nagams (sidabriniai ir melyni keiciantys spalva 587)

51%2BdVbdPqZL._SL300_.jpg

51Pw1NS0iqL._SY355_.jpg

Born-Pretty-10g-box-Shinning-Chameleon-M

Atsakyti

Niod Sanscrit Saponins prausiklis

133766a1.jpg

Labai domina atsiliepimas  :4u:​ 

Atsakyti

Nebandziau dar, sandeliuke stovi kolkas... Cia Black Friday pirkinys buvo ir rase, kad gali iki sausio 15 uztrukt visi tie specials. Tai is tikro gavau kazkada lyg gruodzio gale/sausio pradzioj. Noriu sunaudot kazka is pradarytu prausikliu, o tada sio imsiuosiu. Parasysiu atsiliepima Deciem temoj  :4u: 

--------------------------------------------------------

Sol De Janeiro ranku kremas

brazilian-touch-handcream.jpg

Atsakyti

SVR prausiklis jautriai odai

340138133077%202.jpg

Sante dvifazis akių makiažo valiklis

402508908088%202.jpg

Atsakyti

Conair plauku sepetys - panaudojau visus Tangle Teezr, Macadamia ir pan ir griztu prie sio (esu ji pries daug metu turejus). 

450.jpg

Wet n Wild Mega Cushion pudra

mqdefault.jpg

Secret dezodorantas

B00B4BT7TY_secret_201306041_4627.jpg

Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2018 01 12, 11:32)
<p>Shiseido luminizing satin finish sviesa atspindinti priemone, jau net trecia pakuote, nieko geresnio nerandu, jei kalbant apie ne auksini svytejima, o saltesni, suteikiancia priemone:</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Labai įdomu - kokius dar esi išbandžiusi?
Aš šiuo metu turiu kelias spindesio suteikiančias priemones, iš šaltesnių tik Benefit high beam, kurio ant manęs beveik nesimato. Gal esi bandžiusi Becca arba Too Faced širdelę?

QUOTE(Vitulka @ 2018 01 15, 12:29)
<p>SVR prausiklis jautriai odai</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p>

Ir kaip?

Šiandien iki 24val Eurovaistinėj -25proc visai kosmetikai, galvoju pasiaubti ar susilaikyt biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2018 01 16, 22:28)
<p><strong>Conair</strong> plauku sepetys - panaudojau visus Tangle Teezr, Macadamia ir pan ir griztu prie sio (esu ji pries daug metu turejus). </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Šiaip prie Tangle Teezerių ir aš jau nebegrįšiu. Na yra geresnių šepečių.
Atsakyti