A kur tu tokia kaina randi? sephoroj tai 90$ sitas rinkinys.. ir ner abu produktai full size.. tik kremas.. paakiu kremas, tai 15ml full.. o cia tik 5ml
A kur tu tokia kaina randi? sephoroj tai 90$ sitas rinkinys.. ir ner abu produktai full size.. tik kremas.. paakiu kremas, tai 15ml full.. o cia tik 5ml
amberr., nu gavus paziuresiu - man atrodo jau yra pasto dezutej, bet tingiu atsinest. Bet kaina tikrai $70 ($87 verte ju). Dabar matau, kad paveiksliukas kitas - kai uzsakinejau tikrai rase 15ml paakiu kremo ir dar ant dezutes prisiartinus tas matesi (nagrinejausi, nes as labiau paakiu kremo norejau).
amberr., na tai pagaliau ispakavau ta Sunday Riley rinkinuka. Ant pakuotes raso 15ml, bet viduje 5ml akiu kremo. Ir tikrai Sephoros puslapyje kai pirkau rase aprasyme 15ml. Zodziu, ivele klaida jie ir seno linko neatidaro i ta preke, o dabar jau pataisytas aprasymas. Dar kazkas maciau komentavo, kad raso 15ml, o gavo 5ml, bet jau nebera to komentaro...
Shiseido luminizing satin finish sviesa atspindinti priemone, jau net trecia pakuote, nieko geresnio nerandu, jei kalbant apie ne auksini svytejima, o saltesni, suteikiancia priemone:
Baby Foot pedu kojines-pylingas
Elite99 gelinis topas ir noname-iniai pigmentai nagams (sidabriniai ir melyni keiciantys spalva 587)
Niod Sanscrit Saponins prausiklis
Labai domina atsiliepimas
Nebandziau dar, sandeliuke stovi kolkas... Cia Black Friday pirkinys buvo ir rase, kad gali iki sausio 15 uztrukt visi tie specials. Tai is tikro gavau kazkada lyg gruodzio gale/sausio pradzioj. Noriu sunaudot kazka is pradarytu prausikliu, o tada sio imsiuosiu. Parasysiu atsiliepima Deciem temoj
--------------------------------------------------------
Sol De Janeiro ranku kremas
SVR prausiklis jautriai odai
Sante dvifazis akių makiažo valiklis
Conair plauku sepetys - panaudojau visus Tangle Teezr, Macadamia ir pan ir griztu prie sio (esu ji pries daug metu turejus).
Wet n Wild Mega Cushion pudra
Secret dezodorantas
</p><p>
</p>
Labai įdomu - kokius dar esi išbandžiusi?
Aš šiuo metu turiu kelias spindesio suteikiančias priemones, iš šaltesnių tik Benefit high beam, kurio ant manęs beveik nesimato. Gal esi bandžiusi Becca arba Too Faced širdelę?
Ir kaip?
Šiandien iki 24val Eurovaistinėj -25proc visai kosmetikai, galvoju pasiaubti ar susilaikyt
</p>
Šiaip prie Tangle Teezerių ir aš jau nebegrįšiu. Na yra geresnių šepečių.