QUOTE(femme @ 2016 09 16, 17:21)
Na mano pataikymas vidutiniškai iš 4 pavyzdžių
Nesuprantu, kam pervedinėt BM į kažką, jei ten, kur maišo dažus, turi būtent BM formules programoj?
Mano taiklumas mažesnis
Ne visi turi tas formules ir pagal jas maišo. Pas MDF dažytojus su savo dažų kibiru nenuvažiuosi.
O pradžia buvo su sienom - dizainerė pranešė, kad dirba tik su BM, numetė BM kodą ir išvyko atostogauti. Aš dar savam prote (o gal tada pilnaties nebuvo
), kad pinigais sienas klijuočiau.
Tuos dažus, kuriuos išsirinkau, maišo tik pagal NCS, dažytojas trepsi, jau nori dažyti. Na tai ir teko pasidomėti spalvų konvertavimu.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 16, 17:43)
eina sau, mergiotes, pasirodo jus spalvu profes, o as apie tai absoliuciai nieko neismanau, o ir dometis labai jau tingiu, tikiuosi pasidalinsit savo 50 pilku atspalviu
rastais geriausiais ;)
Tai kad namie profę turit
Bet kai pas jus smėlinės spalvos, tai jau nusiteikit eksperimentams
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 16, 15:57)
O jezau - ka pilnatis su zmogum daro!?
Švystelėjo 1 diena prieš pilnatį, pasitikrinau day.lt
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 09 16, 16:36)
mazam butukui baltos ar labai sviesios virtuves nesirinkciau. Nebent labai nori ja svieciancia matyti ar siaip patinka ir psio, tada taip. Aplamai, is kur tokia nuostata, kad mazam plotui labiau sviesios spalvos? O man atvirkscias pasirinkimas geriau ziurisi, mazesneje norisi mazumele prieblandos, o ir tamsios detales is arciau geriau ziurisi. As nekalbu apie visiska tamsuma, nors asmeniskai man labai grazu, bet mazumele prietemos nemaiso tikrai, jauku netgi. Aisku, tik tuo atveju, jei tai priimtina.
vat kažkaip taip ir aš jaučiu, bet pasakyt nemoku.
prieblandos bus, nes šiaurė