Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Y2K @ 2016 09 16, 15:05)
Tikslinu biggrin.gif pagal naujausią nušvitimą - pusiasalis ir indauja tamsesnė blizgi pilka į vos žalsvumą, o virtuvės dalis gilumoje prie sienos - matinė sienų spalvos pilkai balta.
...Dar giriuosi kitoms, kad fotelių spalva panaši kaip avatare

O jezau - ka pilnatis su zmogum daro!? help.gif lotuliukas.gif
Ka ten spalva irnesakyk.gif, ju forma unikali thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau, ka ten Y2K sumaste ir ka su ja pilnatis daro, sunku ka sakyti, kai net nelabai suvoki ka prie ko ir kaip ten ji derina, bet mazam butukui baltos ar labai sviesios virtuves nesirinkciau. Nebent labai nori ja svieciancia matyti ar siaip patinka ir psio, tada taip. Aplamai, is kur tokia nuostata, kad mazam plotui labiau sviesios spalvos? O man atvirkscias pasirinkimas geriau ziurisi, mazesneje norisi mazumele prieblandos, o ir tamsios detales is arciau geriau ziurisi. As nekalbu apie visiska tamsuma, nors asmeniskai man labai grazu, bet mazumele prietemos nemaiso tikrai, jauku netgi. Aisku, tik tuo atveju, jei tai priimtina. Vat man ir Mamagabi koridorius antro auksto fantastinis, o stai su svetaine as nesusigyvenciau. Mamagabi, aplamai, kiek tavo asmeniniu nuotrauku maciau (ir ankstesnio buto), tau su tamsesnem ir sodresnem spalvom dauuuuuug geriau sekasi zaisti. Na kai tik i blankuma, taip ir laipteliu zemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 16 rugsėjo 2016 - 15:37
QUOTE(Y2K @ 2016 09 16, 15:05)
Ir kai svarbu menkas niuansas, tai pataikyti pirmu šūviu sunkoka. Beto BM 1:1 iki RAL arba NCS privesti neįmanoma. O lyg tyčia BM ir  dar Sherwin Wiljams pavyzdžių daugiausia.

Na mano pataikymas vidutiniškai iš 4 pavyzdžių biggrin.gif
Nesuprantu, kam pervedinėt BM į kažką, jei ten, kur maišo dažus, turi būtent BM formules programoj? g.gif
Atsakyti
eina sau, mergiotes, pasirodo jus spalvu profes, o as apie tai absoliuciai nieko neismanau, o ir dometis labai jau tingiu, tikiuosi pasidalinsit savo 50 pilku atspalviu biggrin.gif rastais geriausiais ;)
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 09 16, 17:21)
Na mano pataikymas vidutiniškai iš 4 pavyzdžių biggrin.gif
Nesuprantu, kam pervedinėt BM į kažką, jei ten, kur maišo dažus, turi būtent BM formules programoj? g.gif

Mano taiklumas mažesnis biggrin.gif
Ne visi turi tas formules ir pagal jas maišo. Pas MDF dažytojus su savo dažų kibiru nenuvažiuosi.
O pradžia buvo su sienom - dizainerė pranešė, kad dirba tik su BM, numetė BM kodą ir išvyko atostogauti. Aš dar savam prote (o gal tada pilnaties nebuvo biggrin.gif), kad pinigais sienas klijuočiau.
Tuos dažus, kuriuos išsirinkau, maišo tik pagal NCS, dažytojas trepsi, jau nori dažyti. Na tai ir teko pasidomėti spalvų konvertavimu.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 16, 17:43)
eina sau, mergiotes, pasirodo jus spalvu profes, o as apie tai absoliuciai nieko neismanau, o ir dometis labai jau tingiu, tikiuosi pasidalinsit savo 50 pilku atspalviu biggrin.gif rastais geriausiais ;)

Tai kad namie profę turit smile.gif Bet kai pas jus smėlinės spalvos, tai jau nusiteikit eksperimentams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 16, 15:57)
O jezau - ka pilnatis su zmogum daro!?

biggrin.gif Švystelėjo 1 diena prieš pilnatį, pasitikrinau day.lt
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 09 16, 16:36)
mazam butukui baltos ar labai sviesios virtuves nesirinkciau. Nebent labai nori ja svieciancia matyti ar siaip patinka ir psio, tada taip. Aplamai, is kur tokia nuostata, kad mazam plotui labiau sviesios spalvos? O man atvirkscias pasirinkimas geriau ziurisi, mazesneje norisi mazumele prieblandos, o ir tamsios detales is arciau geriau ziurisi. As nekalbu apie visiska tamsuma, nors asmeniskai man labai grazu, bet  mazumele prietemos nemaiso tikrai, jauku netgi. Aisku, tik tuo atveju, jei tai priimtina. 

vat kažkaip taip ir aš jaučiu, bet pasakyt nemoku.
prieblandos bus, nes šiaurė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 rugsėjo 2016 - 18:24
Y2K-tikrai nenuskambėjo nedraugiškai smile.gif ,tas-kedes kate,taip sudraske per 2men kad baisu.,greiciau-imtus sofos biggrin.gif biggrin.gif
santykis su dėvetais daiktais-tikrai galiu pirkti, tik minkstoji dalis turetu neturet specifiniu kvapu.

Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2016 09 16, 19:48)
Y2K-tikrai nenuskambėjo nedraugiškai smile.gif ,tas-kedes kate,taip sudraske per 2men kad baisu.,greiciau-imtus sofos biggrin.gif  biggrin.gif
santykis su dėvetais daiktais-tikrai galiu pirkti, tik minkstoji dalis turetu neturet specifiniu kvapu.

Liuks tada smile.gif Tai viena kėdę kicei vistiek reiks palikti smile.gif

O čia kainų palyginimui. Nesakau, kad tinka, bet:
http://www.antikvara...otoid=202619341
http://www.antikvara...otoid=202619342

Neseniai apturėjau reklaminį skambutį - fotelio šlapias cheminis valymas su džiovinimu apie 14 eur, tai už tiek visas kėdes išvalys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 rugsėjo 2016 - 18:53
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 16, 14:57)
O jezau - ka pilnatis su zmogum daro!? help.gif lotuliukas.gif
Ka ten spalva irnesakyk.gif, ju forma unikali thumbup.gif

Foteliukus - I studija biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 09 16, 16:36)
Vat man ir Mamagabi koridorius antro auksto fantastinis, o stai su svetaine as nesusigyvenciau. Mamagabi, aplamai, kiek tavo asmeniniu nuotrauku maciau (ir ankstesnio buto), tau su tamsesnem ir sodresnem spalvom dauuuuuug geriau sekasi zaisti. Na kai tik i blankuma, taip ir laipteliu zemyn.

Gali būti, tikrai nesigincysiu smile.gif
As tamsias megstu, labai..., bet....kitam zmogui tai daznai nera priimtina, turbut net ne visi suprastu toki pasiulyma, nes sviesus variantai priimtinesni, nes saugesni.
Kaip pvz. dabar teko siek tiek padeti seimai su namo projektu - as ji kiek pakoregavau ir tuo paciu su juo gan gerai susipazinau... Tai va - kai zmones ta nama pastatys ir (jei) manes paklaus kokia spalva dazyti pirma/bendra didele erdve - as su didziausiu dziaugsmu pasiulyciau karaliska sodriai melyna biggrin.gif, nes ji ten, butent tai erdvei idealiai tiktu biggrin.gif Ale kas gi sutiks su tokiu kolioritu lotuliukas.gif
Tai va, kaip sakoma "gali noreti, bet negaleti"...
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 09 16, 19:32)
vat kažkaip taip ir aš jaučiu, bet pasakyt nemoku.
prieblandos bus, nes šiau

Va va cool.gif Brieblandos zona smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 09 16, 19:51)
Neseniai apturėjau reklaminį skambutį - fotelio šlapias cheminis valymas su džiovinimu apie 14 eur, tai už tiek visas kėdes išvalys

Valysi ar keisi gobelena (butu gaila) - man jis ir patriopanas grazus, nes tuo ir autentiskas smile.gif
Atsakyti
dar mergaites paprasysiu Jusu pagalbos, labai patiko Oksanos vonios plyteles,patiko plyteliu dydis ir dekoro krastelis, idomu kokios jos cia, gal kuri uzmatete kazko tokio 4u.gif
https://www.facebook...2...e=3

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 18 rugsėjo 2016 - 11:09
QUOTE(traputis @ 2016 09 18, 12:06)
dar mergaites paprasysiu Jusu pagalbos, labai patiko Oksanos vonios plyteles,patiko plyteliu dydis ir dekoro krastelis, idomu kokios jos cia, gal kuri uzmatete kazko tokio

O ten ne natūralus marmuras? Kraštelį tada padaro pagal pageidavimus.

Nors dabar atsirado ir plytelės neblogai imituojančios marmurą. Restoj pristatinėjo kažkurie akmenoriai kartu su savo akmenim ir kitaiskas plyteles alia marmuras .
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 18, 20:05)
O ten ne natūralus marmuras? Kraštelį tada padaro pagal pageidavimus.

Nors dabar atsirado ir plytelės neblogai imituojančios marmurą. Restoj pristatinėjo kažkurie akmenoriai kartu su savo akmenim ir kitaiskas plyteles alia marmuras .

man regis turejo omeny tas kremines, ant sineos, su rasteliu
daug gamintoju tokias turi, tarkim daro, ragno
Atsakyti