Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikos ir provanso dvelksmas interjere

QUOTE(Noa @ 2016 09 15, 10:11)
Radau temą!

Jeigu man reiktų įrenginėti klasikinio stiliaus namuose mergaitės kambarį, tai aš netapetuočiau. Nafig, paskui netiks tie tapetai prie kitų kambarių. Aš daryčiau žinot ką - pas savo berną, beje, taip ir padariau.

Išdažyčiau sienas - na arba vieną - dažais, kurie tinkami paišyti kreida. Jų turi, man regis, Tikkurila visokių spalvų - tiksliau, yra balti ir yra pigmentas. Yra ir kitų firmų, Seniuose, bet ten jie tik juodi ir tamsiai žali.  Bet vat būtent iš baltų pasidarai spalvą, kokia tau tinka ir patinka, na kad ir rožinę, ir išdažai visas sienas, padarai kultūringai klasikine dvasia.

Ir tada vaikas pats nusipaišys, ko norės, ar polka dots, ar princesių, ar katinėlių. Nusibos - nušluostys ir nusipaišys kitką. Spalvota kreida.

O dar pas tuos pačius Tikkurila yra magnetinių dažų smile.gif NUdažai sieną ir gali šaldytuvo magnetukus klijuot ar kokius raštelius magnetukais prie sienos lipint, piešinius, darbo zonoj gerai...
Bet man tie, kur galima piešti su kreida, labiau patinka smile.gif

tai sunus jau is karto atsisake tapetu, sake jam reikia paprastai viena spalva isdazytu sienu biggrin.gif o dukra nori kazko tokio smile.gif aisku matau cia skirtas mazai mergytei, bet manau drasiai tiktu ir jaunai panelytei smile.gif aplamai man labai patinka sie namai 4u.gif
https://www.instagra...-by=rachparcell
Atsakyti
prisiminus Femme staliuka
http://www.algonika.lt/stalu-remai/

jei kas nores gamintis kazka panasaus, cia jau gatavi remai
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 12:52)
prisiminus Femme staliuka
http://www.algonika.lt/stalu-remai/

jei kas nores gamintis kazka panasaus, cia jau gatavi remai

O kainos? unsure.gif Gal čia melejoną kainuoja?

Aš noriu darytis ne Femme staliuką, bet kojos domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 07:53)
as irgi su jumis del juostu kankinuos
tas pats lubu apvadas per pus pigiau senukuose, o dar nuolaidos sulaukus isvis butu geris, ale merginos neledzia man tu gelyciu det nors tu ka  lotuliukas.gif

Taip taip - baik su tom gelytem, pamirsk, istrink is galvos lotuliukas.gif
Tavo busimam interjere ir taip visokio gerio ir labai skirtingo pilna, tai jei dar ir saldzios gelytes - perspausta per krastus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2016 09 15, 09:30)
o kur detumet?
virsutiniu spinteliu kamputis taip "iškąstas"nes nežinau kaip uždengt-ar dasakyt tokia pat spintele?ar daryt indauja su-stiklais i ta vieta-ikisant?
Sieniniu sviestuvu padeti-reiktu aukstint-kiek suprantu?
Virs valgomojo stalo sviestuva-galima padaryt,koki detumet?
sofa tikrai mesiu,miksas,bet noriu priarti prie provanso-kuo daugiau

Nedeciau to ''saldumyno'' visai ir ypac ant tos euroremonto stiliaus ''bangos'', kuria su apvadu dar labiau pabresite - visi tik ir ziures i ta ''zefyrini riestaini'' ant lubu smile.gif Palikite ji kiek galima ramesni ir nuosektu, o provansa ''gaudykite'' kitaip mirksiukas.gif
Kol kas pas jus aiskus modernas, o prie provanso galima butu pritempti tik tureklus ir busima krosnele. Todel dirbtinai su tuo provansu nepersistengciau, ypac jei kuriates savarankiskai.

Jei jau be apvadu dekoro niekaip neisgyventumete, tada galima pagalvoti TIK apie santuraus filingo karuna TIK virs virtuviniu spinteliu.Ji neturetu buti platesnei nei uz po virtuvinemis spintelemis esancia rusva juosta, nei uz lubu ''banga''.

Ta viena kampine spintele reiketu visai pakeisti - vietoje horizontalios, kuri isbalansuoja visa vertikaliu spinteliu eile, ideti dar dvi vertikalias dureles:
user posted image

Del sieniniu sviestuvu aukscio sunku pasakyti, nes neaiskus nei patalpos aukstis nei dabartine ju vieta. Dabar jie yra per arti vienas kito, ypac tas, kur arciau sienos/lango.

Jei krosnele statysite vietoje komodos - ji bus vienisa ir pasiklydusi dideles sienos fone. Jau ir dabartine komoda ten per maza. Taip pat prarandate TV vieta, kuri gyvenime yra svarbesne nei krosnele.
Taip pat is foto sofa atrodo labai toli nuo TV. Koks ten atstumas?

Del spalvu nesakysiu (tycia lotuliukas.gif), nes as cia provanso nelabai matau, bet va jauku ir stilinga stiliuku ''miksa'' pilnai isivaizduoju mirksiukas.gif

Paklausykime kitokiu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 rugsėjo 2016 - 12:38
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 15, 13:11)
Taip taip - baik su tom gelytem, pamirsk, istrink is galvos lotuliukas.gif

jau lyg ir pamirsus buvau, kol neprimine smile.gif
nagi pasvarstykim, ką dar be juostos galiu "prilipdyt" į tuos tarpus?

Mat man te dėl didelio noro ir gožio tų juostų reikia, o todėl, kad ten pas mane tarpas - kompenscinė siūlė tarp GK plokščių, kad galėtų medinės sienos "vaikščiot".

Visai nesenai, svečiuose užmačiau paprastą dalyką - priklijuotas paprastas lininis šniūras. Sakyčiau visai neblogai atrodė, tačiau ten ir stiliukas toks - geras, tikras kaimiškas.

Gal dar kokių idėjų turit?
Atsakyti
[quote=Noa,2016 09 15, 13:02]
O kainos? unsure.gif Gal čia melejoną kainuoja?

Aš noriu darytis ne Femme staliuką, bet kojos domina biggrin.gif
[/quote/

bendravau, susake kur kainos:
http://mersioprekyba...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 15, 13:47)
jau lyg ir pamirsus buvau, kol neprimine smile.gif
nagi pasvarstykim, ką dar be juostos galiu "prilipdyt"  į tuos tarpus?

Jeigu jau tas plyselis taip akis bado, tai galima klijuoti pati maziausia ''pusmenulio'' formos apvaduka, kuris uzdengtu plysiuka ir tiesiog suminkstintu kamputi. Optiskai jis taptu beveik nematomas bet sienos ir lubu sandura aptaki:
http://www.decors.lt...lubu-apvadas-b2
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2016 09 15, 14:08)
Jeigu jau tas plyselis taip akis bado, tai galima klijuoti pati maziausia ''pusmenulio'' formos apvaduka, kuris uzdengtu plysiuka ir tiesiog suminkstintu kamputi. Optiskai jis taptu beveik nematomas bet sienos ir lubu sandura aptaki:
http://www.decors.lt...lubu-apvadas-b2

bet jis man toks biednas atrodo...
einu dar pasvajot apie placius apadus smile.gif
Papildyta:
buvau siuos issirinkusi, berods ukrainieciu gamybos, kazi ar realu pigiau rasti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 15 rugsėjo 2016 - 13:17
[quote=mamaSandra,2016 09 15, 14:10]bet jis man toks biednas atrodo...
einu dar pasvajot apie placius apadus smile.gif
[/quote]

Uzsidek placius décor. apvadus ir tada tavo krosnele biednai atrodys lotuliukas.gif
Salia dideliu apvadu ir didingesniu objektu reikia smile.gif
Ar tu juos visur nori deti? Ar tik atskirose patalpose, o bendroje ne?
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 rugsėjo 2016 - 13:22
[quote=mamagabi,2016 09 15, 14:21]
Uzsidek placius décor. apvadus ir tada tavo krosnele biednai atrodys lotuliukas.gif
Salia dideliu apvadu ir didingesniu objektu reikia smile.gif
Ar tu juos visur nori deti? Ar tik atskirose patalpose, o bendroje ne?
[/quote]
[/quote]
ne ne, ten kur krosnele stoves, ten bus medines lubos, be jokiu apvadu.

Apvadus desiu i vonios kambari ir du miegamuosius.
Visur kitur medines lubos.
Atsakyti
[quote=mamaSandra,2016 09 15, 14:26]
[/quote]
ne ne, ten kur krosnele stoves, ten bus medines lubos, be jokiu apvadu.

Apvadus desiu i vonios kambari ir du miegamuosius.
Visur kitur medines lubos.
[/quote]

Aaa, na cia tada kita kalba smile.gif As jau galvojau, kad tuos apvadus visur ''pavaryt'' zadi bigsmile.gif
Tada jau reikia ziureti koks ten stiliukas: kas ant grindu, kas ant sienu, kokie baldai...
Atsakyti